View Full Version : 8.4?
Witam, chciałbym zadać kilka pytań, które wypunktuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
1. Czy działa wam w tej chwili ots oraz stronka? Po pewnym poście wywnioskowałem, że niektórym działa a innym nie, niemożliwe to jest chyba?
2. Jeśli faktycznie nie działa wszystkim, to ciekawią mnie dwie rzeczy.
a) czy powstanie odrębny server pod klient 8.4, czy ta 7.6 zostanie zmieniona na 8.4 równocześnie kasując wszystkim postacie (!)
b) czy ktoś wie za ile czasu owe przejście nastąpi? Niedawno powróciłem po dłuższej przerwie i wbiłem 90lvl. Jak tylko włączą ots'a mam zamiar pograć i dobrze przyexpić. Jednak jeśli wiecie, że 8.4 powstanie za kilka dni to nie mam co expić, bo jeśli tak jest to wolę zacząć od zera na 8.4 :)
POZDRO
Kapitan Alkohol.
20-01-2009, 18:54
Z tego co słyszałem to GM/Tutor/Moderator nie moga mówic o APO 8,4 a tylko od nich mozna miec własciwe informacje ;|
A co do pytan
1. Działa
2. Na jednym koncie bedzie mozna miec kilka postaci (np 5 z APO 7,6 i 5 z APO 8,4)
Na APO 8,4 bedzie exp x3 a APO 8,4 miało byc juz na poczatku tego roku ...
DZIAŁA?! Jaki bezsens... koleś w innym poście napisał, że mu też nie działa tak samo jak mi (stronka - gra) i dokładnie w tym samym momencie mu przestało działać (wczoraj wieczorem) to jakim cudem taki zbieg okoliczności :/ ciekawe co teraz... (kolego, któremu też nie działa - czy twój internet to Airbites?)
handlarz_narkotykow
20-01-2009, 19:01
Witam, chciałbym zadać kilka pytań, które wypunktuje. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
1. Czy działa wam w tej chwili ots oraz stronka? Po pewnym poście wywnioskowałem, że niektórym działa a innym nie, niemożliwe to jest chyba?
2. Jeśli faktycznie nie działa wszystkim, to ciekawią mnie dwie rzeczy.
a) czy powstanie odrębny server pod klient 8.4, czy ta 7.6 zostanie zmieniona na 8.4 równocześnie kasując wszystkim postacie (!)
b) czy ktoś wie za ile czasu owe przejście nastąpi? Niedawno powróciłem po dłuższej przerwie i wbiłem 90lvl. Jak tylko włączą ots'a mam zamiar pograć i dobrze przyexpić. Jednak jeśli wiecie, że 8.4 powstanie za kilka dni to nie mam co expić, bo jeśli tak jest to wolę zacząć od zera na 8.4 :)
POZDRO
1. Tak wszystko dobrze działa:cool:
2.
a) Powstaną 2 servery, postacie z 7.6 nie zostaną usunięte
b) Zapytaj gm'ów, tego nikt nie wie [ wiem od Boa, że 8.4 jest już zrobione, bo testował już ]
Grimkins
20-01-2009, 19:18
DZIAŁA?! Jaki bezsens... koleś w innym poście napisał, że mu też nie działa tak samo jak mi (stronka - gra) i dokładnie w tym samym momencie mu przestało działać (wczoraj wieczorem) to jakim cudem taki zbieg okoliczności :/ ciekawe co teraz... (kolego, któremu też nie działa - czy twój internet to Airbites?)
Tak dokładnie mój dostawca neta to air bites :P
Jezeli moge prosze Cie na priv o nr gg.
Zbanowany Khuramek
20-01-2009, 19:22
Mi działa APO większości osob widać że też.Strona śmiga i chuczy.
Postacie z 7.6 nie zostana usunięte , ale moim zdaniem stracą swoją wartość z powodu 8.4.
Jeżeli kupisz pacca na 7.6 to na apo 8.4 też bedziesz go mial.
Konta są takie same na obu serverach. Tylko charów nie ma.
Nie wiem tylko czy oni po kopiują chary i usuną levele czy jak?
Bo wtedy na 8.4 będą podrabiać nicki i będa latały takie nooby z nickami "Assasina" "Neka" "Draka" "Sarumara" itd. z tekstami free items;<
nie ma potrzeby rozmawiania na gg ;p - prosta sprawa airbites zablokowali porty pod ots podkarpacki. Kiedy odblokują? Pewnie nigdy jeśli nikt do nich nie zadzwoni i nie zgłosi sprawy :) ja w takim razie ide pograć na jakimś innym otsie :D POZDRO
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.