View Full Version : NPC Doktor
Master1231
20-01-2009, 22:21
Wpadłem na pomysł, żeby zrobić na rooku NPC Doktor tak jak jest na mainie nimfa i krasnolud np 200cc a zmiana płci 100cc co wy na to?
I nie piszcie mi, że ten temat był.
Był nie był , kogo to obchodzi jeśli ma to wyglądać tak jak napisałeś to jestem na nie.... chociaż rook to i tak main już, ale kicha ....
Moja wizja wygląda tak że zrobić quest od powiedzmy niewiem 200-200+ lvl na jakieś addon items czy coś i można skompletować out np. ,, swoją drogą niemam zdania bo nie gram.....
taki 200 lvl nie ma po co grac na rooku już potem ,elo
Zbanowany Khuramek
20-01-2009, 22:24
Przykro mi ale bylo już niestety coś w tym stylu--.-- tzn temat.Jestem na nie na rooku i tak już jest bardzo ciekawie.po 2 wtedy na allegro sprzedawali by cc z rooka.Wiem ze z maina to teraz 80% czopow noobow itd. Ale tak to kazdy na rooku bedzie gral.Naprawde bez przesady juz nie robmy z rooka maina. Mimo iż już od dawna go przypomina.Ciesz sie że masz DSM SL AOL i te sprawy;]. Jestem na NIE
@EDIT porownaj że na mainie 5k cc nimfa a 1k cc zmiana płci czyli 200cc nimfa a zmiana płci wychodzi coś koło 40 cc;]
@2 wbiłeś 26 level na rooku i chcesz byc pro ivól koksem? np. zaczniesz grać na RL i odrazu milion emaili do CIPsoftu otreści ze maja dodać to i to i to ze proponujesz to i to i to?
Master1231
20-01-2009, 22:41
Mam 23 bo to stare konto i tak to zmienie ale na rooku może być jakis fajny wyglad grasz na mainie to nie chcesz na rooku ale gdybys gral na rooku to bys chcial nie?
nie no !
czy wy nie mozecie szukac ?
tematow bylo juz mnustwo na ten temat i nie zostal wprowadzony ten pomysl ... wiec po co dalej spamowac? od kiedy dodali trainery to juz nie bylo nic .. (nie liczac najazdow)
wiec po co to ?
nic nam nie dadza ;/
nom też tak czuje ;<
a apropo to ja wczoraj nawet temat miałem założony w dziale propozycje tylko że mi go usunęli bo zapomniałem dodać sonde :((
ale ja tam bym chcial biegać w jakimś nowym outfitku :D ^^
Nie! Co raz bardziej chcecie żeby rook był tak jak main -,-..
fajny pomysł ale w temacie mogła być sonda pzdr:o:o:o:o
muflon-free
21-01-2009, 14:39
OMG i co jeszcze wam dodać może czary? UE itd? NIE! I tak to się nigdy nie spełni... Rook to jest nie tylko wyspa początkowych, bo jak się ktoś łączy z OTSem to już choć trochę umie grać ale nie żeby takie rzeczy były wprowadzane.... Nowy quest na 200++ mógłby być, bo po wbiciu 200 nie ma po co dalej grać. To tyle ode mnie. Pozdrawiam.
Było dużo takich tematów, jakby miało zostać wprowadzone to by to zrobili.
Nie i plz close topic.
Proszę o niepisanie kolejnych postów w tym temacie aż do jego zamknięcia :d
@ all
potraficie gadac tylko nie róbcie z rooka maina... a co to rl tibia?
ze tylko 5 potworow i main? 'otusz' NIE!
main to by byl z mortami i maxami a nie plujecie sie o zwykla nimfe.... sam zalozylem ten temat kiedys i tylko jedno potraficie napisac. OTS to OTS ma byc przyjemniejszy od rl tibi chociarz nie koniecznie a wy tylok potraficie krytykowac ze rookmeni cos chcą.
@ topic
jak juz sam zalozylem kiedys taki temat i nadal twierdze ze powinni to zrobic
bo nuddy. Najazdy tylko w nocy, 0 updatow i coraz denniejzsa gra
Pozdro.
DannRook
21-01-2009, 19:04
Jestem rookstayerem(na urlopie xD) a mimo to pomysł mi się nie podoba ; ))
Mało osób by sobie mogło na to pozwolic, było to wałkowane ze 100 razy, i w ogóle rook to nie main ; ))
handlarz_narkotykow
21-01-2009, 19:11
Rook - dla mnie to zupełne dno, lecz jestem co dziwne na tak ;P ( tylko to by było not fair jeśli gracz by kupił to na rooku za 200cc i wyszedł na maina z nimfą-.- )
jacek3332
21-01-2009, 19:17
Jestem na NIE, jak chcesz mieć dwarfa lub nimfę to idź na maina a nie. Coraz bardziej rook przypomiana maina a tak nie powinno być.
Sam sie powinienies wybrac do Npc doctor....
Zapraszam na maina zmien se pleć chodz i tak jestes babo-chlopem...
Jak chcesz takie bajery to zapraszamy na maina... nie gram ale jestem na nie "moze zaczne na 8.4"
Combo Palleq
22-01-2009, 21:18
n/c
Chesz nimfe/dwarfa to idz na main
Proste ;]
Właśnie nimfa only main ;] ;););););););););)
Zapraszam na main ... Main to nie rook . znak znak
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.