Zaloguj się

View Full Version : Shq

jacek3332
21-01-2009, 14:12
Siema, mam problem. Chce dziś zrobić z kolegami SHQ ale nigdzie nie znalazłem jak. Może mi ktoś tak ogólnie powiedziać co i jak? Słyszałem że potrzebny zegare, skąd go wziąć??

Pogromczyni zla
02-03-2009, 21:50
Proste.
Musisz iść na Senje tam wyjdziesz górnym wyjściem, następnie w cały czas w prawo, aż będą drzwi. Wchodzisz tam idziesz w prawo, i masz 1sqm 'szary', na który każdy play'er osobno będzie musiał stanąć.
Zegarek nie jest potrzebny..? Choć jak ja szłam to nic takiego nie dawałam. Tylko need 1 lepszy gracz, który pociągnie za dźwignię, która znajduje się dalej w prawo. Po drodze są bally.
Jak już pociągnie tę dźwignię należy udać się w dół na qest, po drodze będzie Zombie. Oczywiście tylko po bokach, nie będą miały szansy zrobić jakiś większych szkud.. Potem są 4sqm dla osób które muszą się ustawić.

@ Powiem także jaka jest kolejność, aby [np] druit nie poszedł pierwszy na OTS Kingi :d.

[ 1 ] [ 2 ]

[ 3 ] [ 4 ]

1. Ostatni w rzędzie.
2. Trzeci w rzędzie.
3. Drugi w rzędzie.
4. Idzie jako pierwszy.

Do pokonania jak wcześniej napisałam parę OTS KiNGÓW. Acha ! Trzeba pamiętać, że niektóre sqm prowadzą do śmierci :<. [Wiem Bo Sama Raz Padłam :d]. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć jakie.

Powodzenia.