View Full Version : ODp Fast plax..
Pall the Ziom
21-01-2009, 18:39
Witam.
Mam pytanie , czy zna moze ktos strone gdzie mozna zarabiac po przez internet?.. Tzn chodzi mi o to zebym wysylal jakies linki do iinnych jak by oni w to klikali to by mi wplywalo na konto 0.01$
Tak robi mój kolega i ma juz Sporo kasy ;] I za to kupuje paca.. Ja tez tak chce Prosze o POMOC
www.bux.to
-------------
kiedyś sie w to bawiłem ale nie wiem czy jeszcze dziala.
Pall the Ziom
21-01-2009, 18:48
Thx , piszcie dalej.. ;o wlasnie ta stronke posluguje sie mój kolega ;]
Pall the Ziom
21-01-2009, 18:53
EJ ale mozesz mi wyjasnic jak sie w to bawic?
Arigori IksDe
21-01-2009, 18:59
klikasz na reklamy i na tym zarabiasz 0.01 cena ale i tak sie to nie oplaca bo jak masz nawet bota do tego (bo sa ;p) to i tak wiecej stracisz na prad ;o
Pall the Ziom
21-01-2009, 19:04
Tylko to all po angielsku.. ! ;sss ;););););););):confused::confused::confused:
Na bux.to się nie rejestruj, bo ja już czekam na moje 58$ ponad pół roku i nic.. Napisz PW to ci powiem gdzie masz wejść żeby być na bieżąco
Tylko to all po angielsku.. ! ;sss ;););););););):confused::confused::confused:
Jak się gra tylko w tibie to się nie zna podstaw angielskiego :/
Jaros Jaroz Jaro
21-01-2009, 19:31
Nie bądz taki kóózak xd
Poradniki i porady są do kupienia na allegro...od a do z jak zarbiać przez neta.
Większość takich stron jest po ang. a jak trafi się polska to cię w konia bd robić.
Twoj kolega ci powie napewno.
Nie zarobisz przez internet....
To naciągają ludzi, w ch*ja robią, więc w takie coś nie wierz.
Nie zarobisz przez internet....
To naciągają ludzi, w ch*ja robią, więc w takie coś nie wierz.
Naciągają? ja aktualnie zarabiam na dwóch buxach i jeszcze mnie zawiedli co do wypłat..
Dlatego nie wszystkie naciągają ^^
BaX Aka LebwLebNiszczciel
21-01-2009, 20:22
ykhmmm:D. kto tu boci dzien i noc? ;)
ykhmmm:D. kto tu boci dzien i noc? ;)
Jest różnica między boceniem a graniem normalnie.
Przynajmniej znam angielski na poziomie podstawowym ;);)
Pall the Ziom
22-01-2009, 07:46
Ja tez znam?..
Wez Ja masz zamiar tutaj sie wymadrzac lub popisywac , prosze wyjdz.
Ja tez znam?..
Wez Ja masz zamiar tutaj sie wymadrzac lub popisywac , prosze wyjdz.
To dlaczego narzekasz że tylko po angielsku?
Pall the Ziom
22-01-2009, 14:22
Jak przetlumaczysz slowo w slowo to bd kozak..
Słownik ?
Napisz mi co trzeba przetłumaczyć, to Ci przetłumaczę...
handlarz_narkotykow
22-01-2009, 15:05
www.translate.pl <-- Tutaj możesz przetłumaczyć nie tylko słowo w słowo, lecz też całe zdania ^^ Bardzo przydatne:rolleyes:
Welcome to Bux.to!
At Bux.to, you get paid to click on ads and visit websites. The process is easy! You simply click a link and view a website for 30 seconds to earn money. You can earn even more by referring friends. You'll get paid $0.01 for each website you personally view and $0.01 for each website your referrals view. Payment requests can be made every day and are processed through AlertPay. The minimum payout is $10.00.
Earnings Example
ť You click 10 ads per day = $0.10
ť 20 referrals click 10 ads per day = $2.00
ť Your daily earnings = $2.10
ť Your weekly earnings = $14.70
ť Your monthly earnings = $63.00
The above example is based only on 20 referrals and 10 daily clicks. Some days you will have more clicks available, some days you will have less. What if you had more referrals? What if there were more ads available?
Thousands of satisfied members that have received their payment. If you're still not convinced, read the praise of our happy members.
Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus
Availability Limited!
Hard to find active members? Why not let us do the referring for you? We have a limited amount of un-referred members left for sale. Packages with 15, 35, 100 and 500 referrals are available now.
Zapraszamy do Bux.to!
Na Bux.to, można otrzymać pieniądze do klikania w reklamy i odwiedzić strony internetowe. Proces jest prosty! Wystarczy kliknąć link i obejrzeć na stronie 30 sekund, aby zarobić pieniądze. Można zarobić nawet bardziej odnosząc się przyjaciółmi. Otrzymasz wypłacane 0,01 dolarów dla każdej stronie można osobiście zobaczyć i 0,01 dolarów dla każdej stronie Twojej skierowań widzenia. Wniosków o płatność można składać codziennie i są przetwarzane przez AlertPay. Minimalna wypłata to 10,00 dolarów.
Zarobki Przykład
ť Kliknięto 10 reklam na dzień = 0,10 dolarów
ť 20 skierowań kliknąć 10 reklam na dzień = 2,00 dolarów
ť Twój dzienny zysk = 2,10 dolarów
ť Twoje tygodniowe zarobki = 14,70 dolarów
ť Twoje miesięczne zarobki = 63,00 dolarów
Powyższy przykład jest oparty tylko na 20 skierowań i 10 kliknięć dziennie. Kilka dni będziesz miał więcej kliknięć dostępne kilka dni będziesz miał mniej. Co zrobić, jeśli masz więcej skierowań? Co zrobić, jeśli nie były bardziej dostępne reklamy?
Tysiące zadowolonych użytkowników, którzy otrzymali płatności. Jeśli nadal nie przekonany, przeczytaj cześć naszych użytkowników szczęśliwi.
Przyłącz się i otrzymać 0,05 dolarów Bonus
Ograniczona dostępność!
Trudno znaleźć aktywnych użytkowników? Dlaczego nie pozwalają nam zrobić odsyłającej dla ciebie? Mamy ograniczoną ilość członków ONZ określone w lewo na sprzedaż. Opakowania z 15, 35, 100 i 500 skierowań są dostępne obecnie.
Trudne! :(
Oxidosis.
22-01-2009, 16:35
Heh, tutejszy ludzie naprawdę obeznani są w języku angielskim. Któryś użytkownik napisał o wytłumaczeniu słowo w słowo. Tyle, że angielski nie na tym polega. Słowa mają różne znaczenia, to zależy od zdania. Tak naprawdę język angielski trzeba brać na rozumowanie, a nie patrzysz na każde słowo w słowniku i układasz sobie zdanie, bo to może oznaczać zupełnie coś innego.
~GrulixBaned
22-01-2009, 17:16
Ja też boce, ale angielski można powiedzieć, że znam "perfekt".
@topic
W internecie jest w chu*j dużo takich poradników. Kiedyś też był tu chyba ale nie wiem co się z nim stało. Napisz mi na gg 3503065 dam Ci link bo nie chce mi się tutaj dawać.
@Up:
***** a czego ty perfekt nie znasz? Po izralesku też pewnie nakurwiasz jak mistrz. Aldżazire to ty starym tłumaczysz żeby wiedzieli co się dzieje w ich kraju, a tak szczerze to wypierdalaj.
Jestem wkurwiony po porażce z szwabami -.-
Grulix يمكن الحديث عن ذلك؟ لا يمكن أن يعرف ما هو مكتوب هنا؟ اتخاذ الابتعاد بقدر ما تستطيع. هذا المكان ليس لك. طيب أشكركم ، مع السلامة.
@up
Z palcem w dupie.
Czy mówimy o tym? Czy nie wiecie, co tu jest napisane? Zabrać, jak możesz. To miejsce nie jest dla Ciebie. Ok dziękuję, z bezpieczeństwem.
Używasz tego co ja więc milcz ;***
GRAMY NA ROOKU 8.4?:DD:D:
Orzeszek
22-01-2009, 22:02
Heh, tutejszy ludzie naprawdę obeznani są w języku angielskim. Któryś użytkownik napisał o wytłumaczeniu słowo w słowo. Tyle, że angielski nie na tym polega. Słowa mają różne znaczenia, to zależy od zdania. Tak naprawdę język angielski trzeba brać na rozumowanie, a nie patrzysz na każde słowo w słowniku i układasz sobie zdanie, bo to może oznaczać zupełnie coś innego.
nie wiem z jakim debilem masz angielski...
zadnego języka nie można przetłumaczyć dosłownie.. co innego rozumować..:|
ja bym się nie bawił w takie coś chociaż jak masz czas i życzliwych kolegów to prosze bardzo:P
English version: We have a limited amount of un-referred members left for sale.
Wiceps version: Mamy ograniczoną ilość członków ONZ określone w lewo na sprzedaż.
http://thedvdguy.typepad.com/guitarrockbandhero/images/2008/03/24/fail.jpg
Pobaw się z reklamami Google Adense. Może coś zarobisz : P
@Down
Przecież to widać. Ty byś bez translatora nawet 'Hi. How are you?' nie przetłumaczył ; d
English version: We have a limited amount of un-referred members left for sale.
Wiceps version: Mamy ograniczoną ilość członków ONZ określone w lewo na sprzedaż.
ja to przepuściłem przez translatora <haha> ;)
Oxidosis.
23-01-2009, 12:46
No i właśnie tym postem, pokazałeś że angielskiego nie potrafisz.
Tutaj chce nawiazac do mojego poprzedniego postu i udowodnic go.
Słowo w słowo? hah, trzeba być głupim aby tak tłumaczyć, bo angielski nie na tym polega... w tym jezyku ( jak i w wielu innych ) istnieją idiomy.
Np. It's raining cats and dogs.
pewnie się zdziwisz, ale to zdanie oznacza
Leje jak z cebra.
Tlumaczac doslownie otrzymal bys zupelne inne znaczenie, dlatego angielskiego nie tlumaczy sie slowo w slowo.
Jak już mowa o idiomach to jeszcze jeden przykład (o ile mnie pamięć nie myli):
Every cloud has a silver lining - Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo.
Pall the Ziom
28-01-2009, 18:56
Trudne! :(
Wiesz.. Jest tez polska stronka Bux to :< Umiesz kopiowac :*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.