PDA

View Full Version : Tear of... Exod.

roman-17
21-01-2009, 18:52
Jak wszyscy wiemy Exod powrócił na Apo. I jako, że jest jednym GM'ów a także jednym z najbardziej lubianych (jeśli nie najbardziej) proponuje zrobienie itemu Tear of Exod. Było by to małe uhonorowanie jego wysiłków w pracy Gm'a. Sam chętnie bym powiększył swoją kolekcję o tą jedną łezkę... Można by na jakiś czas pozwolić by Johen (npc z Ev) sprzedawał to za jakieś 50cc bo chyba po tyle teraz chodzą Teary innych Gm'ów. Ewentualnie jako drop z jakiegoś potworka (np. Yeti lub jakieś inne tałatajstwo).
Pewnie większość z was uzna to za włażenie w "Szacowne 4 Litery" Exoda lub za całkowicie bezsensowny pomysł... Ale może jednak znajdzie się ktoś kto podziela moje zdanie...

Pozdrawiam!!

@ Edit
Przepraszam, że zapomniałem o Boa. Wybacz to nie było celowe!
Tak więc jeśli miało by dojść już do wprowadzenia tego pomysłu w życie to oczywiście należało by dodać 2 Teary, Boa i Exoda.

Esine Palladin
21-01-2009, 18:55
Popieram cie :) Exod to bardzo dobry gm i niech dadza ta jedna kropelke :)

Hjubert
21-01-2009, 18:56
Mysle, ze to dobry pomysl. Mam 5 tear'ow pozostalych gm'ow/tutorow, i przydalby sie jeszcze ten 1, a nie, sory 2 tear'y, bo nie zapominajmy o naszym nowym tutorze- Boa :)

Zbanowany Khuramek
Exod jest i bedzie legenda tego serva , pomysl jak naj bardziej mi sie podoba.

Cielaczek
Owszem ! Przydało by się. Exod był i będzie potęgą.

@edit

Exod jest tutorem, a był Mistrzem Gry :)

@edit
2x up.. w tym samym czasie ! xd

Old Sebaa1994
21-01-2009, 18:57
Jestem na Tak jezeli masz wszystkie 5 terow to mogli by jakiegos questa zrobic cos podobnego jak hota na RL

DannRook
21-01-2009, 19:01
Jestem na tak, ale lepiej jakby sprzedawano jeszcze łzę Boa i sprzedawałby je Capitan(ten co w city sprzedaje wino i piwo, zapomniałem dokładnego nicku) bo wiecie, przed barmanem ludzie się otwierają ;P

handlarz_narkotykow
21-01-2009, 19:09
Może kogoś zdziwi moja wypowiedź no ale :
Exod gm'a dostał nie dawno dopiero.
A wcześniej był on tylko tutorem:p

Jest mi to obojętne, no ale niech będzie, że jestem na 'tak'

P.S to by było nie fair jakby to wypadało z potwora w stosunku do innych gm'ów

FoczeQQ
21-01-2009, 19:13
Exod tak boa nie ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\//////////////////////////

Taki se pazdzioszek
21-01-2009, 19:16
@handlarz_narkotykow
hahaha Exod był i jest GMem. :P

@topic
Myślę, że nie.
Niedługo choinka będzie zamieniona spowrotem na tą "piekielną studnię", więc nie będzie można otrzymywać prezentów. Zresztą chyba każdy już go wziął. Jeżeli chodzi o quest, to za dużo roboty na nic niedające łzy. No cóż może w następnym roku. :p

Kamor is Back
21-01-2009, 19:36
tak exod byl zawsze gm'em i wlepial bany w tempie expresowym :P
Dobrze ze wrocil...moze on chociaz pomoze zmienic klimat ots'a jaki byl dawniej.
Zgadzam sie nalezy mu sie tearka

Arcano
21-01-2009, 19:37
Pomysł jak najbardziej dobry. Jak każdy GM i tutor ma teara do dlaczego Boa i Exod nie mogli by mieć?? Jestem oczywiście na TAK. Pozdro!

.Bart.
21-01-2009, 19:37
Tear of boa? <lol> wczoraj był online dexoti i boa, pisałem z 10x raport z kolegą i ani razu żaden nie odpisał, brox sobie jak nigdy nic blokował resp apo, padł 3x po czym ciągle to robił, blokowanie respa tyczy się do destruktywnego zachowania czyli powinien dostać bana. Po 30min poszedłem do city, stoję sobie, a tu boa gania się z kolegami do tego jest widoczny..jak woli ganiać się po city, a nie odpisywać to może niech zrezygnuje z tutora?

@topic
można zrobić na następne święta.;)

Spaślak
21-01-2009, 20:04
Po co?
Przecież już po świętach....
A po drugie Exod to nuub, grałem 2 lata temu, wiem jaki on jest, nie zasługuje na tear'a xD

Orzeszek
21-01-2009, 20:30
exod koks pamietam jak siedzial kiedys z nami na teamspeaku i przesylal foto swojego kotka XD

StaryMistrzBorysiatko
21-01-2009, 21:13
cos mi sie zdaje ze to troche przesada, jak juz kazdy gm powinien to miec

Shadreet
21-01-2009, 21:13
Jestem na tak, Exod zasługuje na to "uhonorowanie" z pewnością, w roli gma sprawdza się należycie.

@Bakus to że pojęcie ironii jest ci obce nie oznacza, że wszystkim...

Bakus
21-01-2009, 21:30
on jest zajebisty <joke> dal mi bane za nic i sie sam przyznal ze ma 13lat

~GrulixBaned
21-01-2009, 21:31
Moim zdaniem nie. Jest już po świętach to po co to? Zobaczymy w następnym roku. A jak już to trzeba dodać Boe też.

roman-17
21-01-2009, 21:44
Nie musi to być koniecznie w formie questu czy dropu z monster'ów. Dobrze by było, żeby jakiś Npc sprzedawał te teary ale tylko 1 na jedną postać.
@Grulix
Człowieku przeczytaj dokładnie CAŁY temat a nie tylko jego tytuł i zastanów się nad treścią! Kiedy Ty pisałeś swojego posta mój był już dawno zedytowany i wyraźnie w nim jest napisane, że jeśli ma być to dla obu gm'ów. Twój post nic nie wniósł do tematu...

@topic
Moim zdaniem nie przeszkadza w realizacji tego pomysłu brak świąt. Tamte teary były prezentami na święta a te, które ja proponuje są do kupienia! A tek w ogóle ten topic nie jest do krytyki gm'ów! Chcecie ich wyzywać, żalić się za "free bany" to zakładajcie swoje tematy... To jest propozycja czy powinni dodać "brakujące" teary dwóch gm'ów a nie czy sie im należy takie coś czy nie... Bo sam fakt, że za nic ich bluzgacie powinien świadczyć, że im sie należy.

Pozdrawiam!!

@edit
Grulix skoro jesteś na nie to po co głosowałeś w sondzie na tak?? Nie rozumiem Cie;/;/ A na dodatek to potwierdza moje zdanie, że nie czytasz całości tylko "na pałę" wypisujesz opinię, bo a nuż się uda trafić w temat... Rozczaruję Cie ale nie wyszło ;|

muflon-free
21-01-2009, 22:31
Oczywiście, że tak. Jeśli wszyscy GM'owie mają to czemu Exod i Boa mają nie mieć swoich tearów?;p Btw Co z tego ze po świętach, teary nie muszą być prezentem. Pozdrawiam.

Cygar do Cristo
21-01-2009, 23:18
z powodu ,że tu już nie gram od dawnych czasów ale śledze forum chciałem dodać od siebie pare słów.
Exod może jest i będzie legeda ale po przeczytaniu całego tematu sie pośmiałem(bez obrazy Exod)
Jeszcze nie tak dawno każdy cisnął po naszym zacnym gm'ie większość tematów była przeciwko niemu i wiele osób chciało sie go pozbyć , gdy już skonczyl swoją kariere przerzucono sie na kogoś innego a teraz widze temat , że ktoś chce robić coś właśnie dla niego i w większości postów są same pochwały dla niego etc.

skończyłem.

Hrater
22-01-2009, 09:02
Tear of boa?

O kurde, to byłby fail po całości xD

@topic
Po co robić dodatkowe zamieszanie? Zgadzam się z Bartem, na next święta zrobić ;)
Ale tylko nie tear of boa ....

Boa
22-01-2009, 10:14
O kurde, to byłby fail po całości xD

@topic
Po co robić dodatkowe zamieszanie? Zgadzam się z Bartem, na next święta zrobić ;)
Ale tylko nie tear of boa ....

Wdłg mnie failem była kartka z napisem "Patrzysz na idiote", ale oczywiscie to jest tylko moje zdanie..

#Topic

Jezeli będą jakieś okazje to napewno zostana dodane itemy każdego z GM/Tutorów, Tear of Exod & Tear of Boa niema poniewaz nie bylismy na swoich stanowiskach w czasie swiąt.. To tyle na ten temat z mojej strony..

⊕ Cineczeq ⊕
22-01-2009, 11:57
Popieram, dobre lizanie dupy nie jest złe.

kicek7
22-01-2009, 12:37
Taa jak wszyscy inni maja to czemu exoc i boa nie mieli by miec ?
A skad wogole wziac inne teary ? ;>

*Myssqa*
22-01-2009, 13:15
Taa..popieram moze byc tear of Exod,ale łzy Boa nikt nie bedzie chcial:Dbez urazy ale widza wszyscy jakie jest o nim zdanie:cool:

Mo$uke
22-01-2009, 13:34
A moze im jeszcze pomnik postawic?
A tak na serio to mozna by bylo zrobic...

Ktoś
22-01-2009, 14:39
Część z Was nie zrozumiała o co chodzi z tym 'terar of...'.
To nie jest jakaś pamiątka po Game Masterach/Tutorach/Godach lecz prezent od nich na święta!

Exoda nie było podczas świąt na APO, dlatego też nie ma przedmiotu 'Tear of Exod'.
Jeżeli chodzi Wam o pamiątki po nim, to jest kilka listów z podpisem Exoda ;)

Temat zbędny.

#Topic
Nie.

~GrulixBaned
22-01-2009, 15:46
Nie musi to być koniecznie w formie questu czy dropu z monster'ów. Dobrze by było, żeby jakiś Npc sprzedawał te teary ale tylko 1 na jedną postać.
@Grulix
Człowieku przeczytaj dokładnie CAŁY temat a nie tylko jego tytuł i zastanów się nad treścią! Kiedy Ty pisałeś swojego posta mój był już dawno zedytowany i wyraźnie w nim jest napisane, że jeśli ma być to dla obu gm'ów. Twój post nic nie wniósł do tematu...

@topic
Moim zdaniem nie przeszkadza w realizacji tego pomysłu brak świąt. Tamte teary były prezentami na święta a te, które ja proponuje są do kupienia! A tek w ogóle ten topic nie jest do krytyki gm'ów! Chcecie ich wyzywać, żalić się za "free bany" to zakładajcie swoje tematy... To jest propozycja czy powinni dodać "brakujące" teary dwóch gm'ów a nie czy sie im należy takie coś czy nie... Bo sam fakt, że za nic ich bluzgacie powinien świadczyć, że im sie należy.

Pozdrawiam!!

@edit
Grulix skoro jesteś na nie to po co głosowałeś w sondzie na tak?? Nie rozumiem Cie;/;/ A na dodatek to potwierdza moje zdanie, że nie czytasz całości tylko "na pałę" wypisujesz opinię, bo a nuż się uda trafić w temat... Rozczaruję Cie ale nie wyszło ;|
Niechcący zaznaczyłem "Tak". A poza tym czytam przeważnie wszystko, a widocznie nie chciało mi się dalej czytać niż 2 post.

roman-17
22-01-2009, 18:29
Hmm... powiem tak:
- lizanie Szacownych 4 liter gm'ów nie było celem tego tematu (no może troszkę ale to z sympatii do Exoda)
- Doskonale wiem, że to były prezenty świąteczne i nie wcale nie chodzi mi o to aby dostać kolejny
- Chce poprostu uzupełnić swoją kolekcję;)

@Ktoś
Jeden z listów od Exoda jest w moim posiadaniu z czego jestem bardzo dumny i zadowolony;] A dokładnie jest autograf Exoda dla mnie za to, że zaprosiłem go do swojego domku na sesje zdjęciową;] Więc pamiątkę mam i to bardzo... pamiątkową;P

@Grulix
Mała prośba do Ciebie: słówko "przeważnie" ze swojej wypowiedzi od dziś zamień na "zawsze", przynajmniej w tematach w których się wypowiadasz.

@All up
Niewiem dlaczego praktycznie wszyscy z was najeżdżają na Boe;/ Jest to dla mnie dziwne mimo, że jako jedyny gm chciał mnie sprawdzać na boty. Według mnie on dobrze wykonuje swoją pracę i ma szanse nawet dorównać w tym Exodowi. Wszystkim z administracji należy się szacunek za ich trud i poświęcony czas, nawet jesli to co i jak robią wam się nie podoba. A jeśli macie do nich jakieś wąty to załatwiajcie to na pw czy w jakiś inny prywatny sposób a nie na forum;/ trochę powagi...

Pozdrawiam!!

Silkroad
22-01-2009, 20:27
I co z tego, że był dobrym Gie Emem? Jest to powinna być jego łeska, i powinna być możliwa to wylotowania tylko na najazdach, z jakiś master atomów czy jakoś tak :D, By było to więcej warte, ale by było warto :D. I żadnego ludka który to sprzedaje! Co najwyżej to u Soni, można to sprzedać, ale nie kupić :), jestem na tak.