View Full Version : Wspó?czynnik loota
jacek3332
22-01-2009, 14:04
Siema czy da się jakoś obliczyć jakie jest prawdopodobienstwo że coś Ci dropnie? Bo siedze już na kingach około 2 godzin i nie poleciał mi nawet jeden g helmet.
Edit: Ale teraz jestem strasznie zadłużony, nawet na sl mnie nie stać. Co mam robić, jeżeli szybko nie zacznie lecieć loot to pójdę z torbami.
Wszystko zalezy od szczescia...A takiego czegos jak wspolczynnik loota nie ma...
Poprostu masz pecha...
Zdejmi rots :D
Słyszalem od kogos ze on niekiedy obniża loot ^^
I na pewno jest jakis współczynnik loota, musiał byś zapytać Mortiisa lub Tygrysa.
Oxidosis.
22-01-2009, 16:12
@Up
FAIL. To powiedz dlaczego w ciągu 2 min spada 2 g axe, a czasem w ciągu całego dnia nie spadnie żadne? Nie ma czegoś takiego jak współczynnik loota. Oczywiście fakt, czasem coś wypada częściej, a czasem coś rzadziej ale nie da się określić współczynniku lota, ponieważ raz Ci bardzo rzadka rzecz może wypaść 2 x z rzędu, a raz w ogóle :]
Nie ma zadnego wspolczynnika xD
Wczoraj expilem na kingach wbilem 3 lvl polecial 1 g helmet pozniej wrocilem nabilem 9 lvl polecial 5xg helemt 3x g boots 2x sca xd
handlarz_narkotykow
22-01-2009, 17:43
Jak zabijasz 2 kingi na 5 minut to tak jest...
Widocznie masz dużego pecha:cool:
DannRook
22-01-2009, 23:55
To chodź z aolem i naucz się nie padać...
Powiem ci taką rzecz, raz na kingach siedzisz godzinę i masz 10 golden helmetów, 10 dsl etc. a raz siedzisz godzinę i nie spada ci nic...
Nie myśl także ze rots coś daje, jest to znikomy procent, wszystko zależy od szczęścia///
Ja ci proponuje zrobic doswiadczenie:
expuj 1-5h na kingach kazdego dnia, obliczaj loota
poexpisz tak przez tydzien to sie dowiesz :) ja wiem i nie zamierzam ci powiedziec ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.