View Full Version : Grulix
Kiedy on sie stąd wyniesie, bądź zmądrzeje?
Exevo knight
23-01-2009, 16:45
Każdy jest mądry na swój sposób :D Jeśli ci się coś nie podoba to go unikaj albo poprostu nie wchodź na te forum. Temat założony bez sensu.
Proponuje tobie wyniesc sie stad, masz cos do niego to pw.
Combo Palleq
23-01-2009, 19:08
Wyniesie sie kiedy bedzie chcial ;P
A czy zmądrzeje to zobaczymy ;]
@up
Właśnie.
@topic
Jak mówili na "Aisztana" Co? Na poczatku jak byl w sredniej szkole to mowili na niego dziwak. Trudno moze taki Grulix jest.
Nic do niego nie mam, dopóki on nic do mnie nie ma :)
A te wszystkie bajki że napisał wosso itp. to mnie bardziej śmieszą niż denerwują
master kallhi
23-01-2009, 19:37
Było już takich tematów pare... Któryś z moderatorów mówił żeby nie zkaładać takich tematów ,wiec i tak pewnie wyląduje to w koszu.
Twórca Wosso -.-?
Wosso dostał ode mnie i później jeszcze pisał w Pożegnaniach że go Zhackowałem przez Wosso ;p .
Administratorzy Wytyczyli Regulamin w którym jasno pisze że można mieć tylko jedno konto i że jeśli zostało zbanowane to znaczy że się go tu nie chce ; o .
a tak ps. odejdzie kiedy bedzie chciał xd
Bedzie chcial to odejdzie...Nie mozesz go do tego zmusic...
A czy zmadrzeje to musisz jego pytac...
A czy zmądrzeje to zobaczymy ;]
Nie wydaje mi się, że to nastąpi :-]
#topic
Temat niepotrzebny, o Grulixie było dużo tematów, ten temat jest poprostu bez sensu...
Nakomi Takahata Old
23-01-2009, 20:12
Ja cche zeby sam grulix moj bohater ^^ tu sie wypowiedzial
Grulix-noob ktorych na forum takich jak on malo ;/
Jaros Jaroz Jaro
23-01-2009, 20:51
Odjebcie się od niego... i wy zmądzejcie czy jak sie to pisze xd
Bo moja prawda jest mojsza niz twojsza.... ;]
@autor
Ban!
DannRook
23-01-2009, 20:53
Nie wiem kiedy, ale z okazji jego odejścia na apo powinien być specjalny event, exp razy 100, free items a na forum każdy powinien móc ustawić sobie kolorek nicku :eek::eek::eek::cool::cool::cool::D:D:p:p
Nic do niego nie mam fajny typo, :):) nie raz na skype wbijam do nich :)
Black Morn
23-01-2009, 22:41
Dobra chu*j miałem tu nic nie pisać, ale się wypowiem. OD razu mówię, że z kulturą jak do swojej matki nabije tutaj psota więc proszę moderatorów i s moderatorów oraz administratorów o wyrozumiałość. A więc jedziem?
Zmądrzeć, zmądrzałem już w 1 podstawówce. Wyszaleć to się wyszalałem w przedszkolu. Nigdy stąd nie odejdę. Może będziecie mówić, że grulix pies bez stylu ani nic i w ogóle pipa jestem, ale coś mnie tu trzyma jak Tedego w rapie polskim? Dlaczego na forum piszę takie "debilne" posty? Wyzywam wszystkich? Bo chcem, abyście mnie wyzywali to chyba proste co nie? Wiem, że tu prawie wszystkich wkurzam. Tak jak Black dziś na skeypie powiedział " na forum jak się wypowiadasz myślę, że jesteś idiotą, ale jak się z tobą gada nawet nawet" A teraz wam coś powiem. Hail Nln? I co zatkało?
@Up
Jebłem rotfla, a te hail nln to o co chodzi? Bo nie zakumałem nic z twojej wypowiedzi, ale to może różnica poziomów. Wolałbym żebyś odszedł, ale jeżeli jeszcze się nie czujesz niechciany to siedź tu i wymyślaj dobranocki
Widzę że Grulix jeszcze tego nie zauważył ^^
Grulix?
Niech robi nowe konta, przynajmniej są brechty z niego i jego "bajek"
Ustawka, jak robił wosso, kim on to nie jest i w ogóle :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.