View Full Version : Wywiad Z Asasynem Sa?ach :>
Ja:
Asasyn Sałach :
Cześć, moge przeprowadzić z tobą wywiad?
Tak.
A więc się przedstaw,powiedz gdzie mieszkasz i ile masz lat?
Nazywam się Łukasz , mieszkam w Żyrardowie (Niedaleko Wa-wy) i mam 15 lat ;)
Jak zaczeła się twoja przygoda z tibią?
Grałeś może na innych ots lub rl tibii?
O Tibi dowiedziałem się od kolegi z rl. Z początku nie podobała mi się ta gra , lecz później mnie coraz bardziej wciągnęła.
Nie , moja przygoda z Tibią zaczęła się na APO.
Dobra,zostawimy temat tibi i przejdziemy do prawdziwego życia.
Ok.
Masz jakieś hobby , masz dziewczynę?
A może uprawiasz jakiś sport?
W wolnych chwilach gram w piłkę , siatkówkę etc. Dziewczyny niestety nie mam.
Dobrze skoro troche wiemy o twoim Życiu przejdzmy do spraw forum. Więc kogo nienawidzisz a kogo szanujesz?
Trudne pytanie. Myślę że na forum nie mam przyjaciół ani wrogów... aaa,,,, Bym zapomniał , Pozdrowienia dla forumowicza o nicku Kolega@Kolegi ;*
Dobrze przekarzemy mu , a twój ulubiony dział?
Na forum oczywiście
Hmm, zawsze zaglądam do działu Screeny , Handel i czasami do Hyde Parku ;)
Może grasz jakieś inne gry niż tibia?
Tak: Metal Damage i The West.
Dla forumowiczów to gry przez przeglądarke .
Dobrze, przejdżmy do serii krótkich pytań , Jesteś gotowy?
Jak najbardziej.
Twój ulubiony kolor?
Czerwony ;)
Metal czy Hip-Hop?
Hip-Hop ofc. ;>
Piłka nożna czy Siatkówka?
Siatkówka
Twój ulubiony kolega?
Dón Mateó.
Ok to koniec, chcesz kogoś pozdrowić?
Tak.
Don Mateo,Fire Knighter,Amedine,Rafka Ziom,Old Sendo, etc. Nie chcę mi się wymieniac. I oczywiścię Ciebie.
Dzięki miszczu pvp , narka .
Cya.
lol swojego mistrza nie pozdrowiles :) masz to zrobic!!
Martin16
27-01-2009, 13:28
Do najlepszych ten wywiad nie należy... Ale ok. Zachęcam do robienia innych może bd lepsze.
8/10 pzdr.
Black Morn
27-01-2009, 13:38
HEhe ceniłem Cię na początku, ale później chciałeś mnie zrobić z domkiem i zajebałeś Ame 3sc? Nie wiem jak to do końca była, ale ja ich nie miałem. Wywiad zajebisty, bo z osobą zajebistą. Co do twojego pvp nie jest najlepsze :P
Master Shidishi
27-01-2009, 13:45
O Ty szmatoo... Nie pozdrowiles mnie!!!!!!!! <foch>!!!!!
miales mnie pozdrowic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Alvaster
27-01-2009, 14:09
Wywiad nie najlepszy ale możne być.
Daje 8,5/10 :D
..Zaxu$..
27-01-2009, 14:28
fajny wywiad ale zmien czcionke i pogrub troche to bedzie lepiej :D.. 7/10
Zapomniałem pozdrowić kolegów z Żyrardowa :)
BIG POZDRO dla Was a szczególnie dla:
-Karmusa :)
I z poza Miasta:
-Rolnik (czyt. Master Shidishi)
Ananas bananas : )
27-01-2009, 15:15
Wywiad dobry pomimo kilku błędów ortograficznych i warto dodac ze kolega boci jak i jego kolega ;o
Tak ten mistrzu pvp ma bana za boty. : O
Kpina. xD !
No piękny wywiadzik z Moim Braciszkiem :)
Dziękuje za pozdro Łukaszku :**
9.5/10
Po 1.
Bana mam niesłusznego ...
Nie wiem co sobie Dexoti ubzdurał :)
I dzięki za nazwanie mnie "Mistrzem Pvp"
Kolega@Kolegi
29-01-2009, 17:46
Ale frajer mnie pozdrowił lol
Wywiad fajny tyle że tym powaleńcem 7/10
Ale frajer mnie pozdrowił lol
Wywiad fajny tyle że tym powaleńcem 7/10
Won z tego tematu!!!!
Wywiad doszedł po 5 dniach ;>
Tym razem może zrobimy wywiad głosowy xD
Silkroad
02-02-2009, 17:50
Kto go w ogóle zna? Zrobiłeś wywiad z jakimś 100 knajtem :<, wywiad mi się nie podoba, zero ładu, dałeś jedno pytanie o Tibii, z 2 o real życiu, a reszta to żenada, mogłeś bardziej rozwinąć temat Tibii. I w ogóle źle dobrane kolory trzeba zaznaczyć, żeby przecztać, te żółte odpowiedzi. 5/10
Głupie kolory tekstu a tak to nawet go prawie nieznam :(
Kto go w ogóle zna? Zrobiłeś wywiad z jakimś 100 knajtem :<, wywiad mi się nie podoba, zero ładu, dałeś jedno pytanie o Tibii, z 2 o real życiu, a reszta to żenada, mogłeś bardziej rozwinąć temat Tibii. I w ogóle źle dobrane kolory trzeba zaznaczyć, żeby przecztać, te żółte odpowiedzi. 5/10
1100 ;> ek.
Sprawdz na armi zanim coś napiszesz.
To tyle z mojej strony.
Nakomi Takahata Old
02-02-2009, 19:02
Wywiad dobry tylko zle kolory :p ujdzie w tloku 7/10
Dzięki miszczu pvp , narka .
mam nadzieje ze to jest ironia
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad:
Dzięki za pozdro Ass :):):) i za że jescze o mnie pamietasz..Wywiad dość ciekawy chodź mógłby być dłuższy.Pozdro dla ciebie AssasuneQ :D:D
__________________________________________________ ______
OLD SENDO (0-1136)
Mordimer
02-02-2009, 22:58
Nie rozumiem, po co robić wywiady z kimś tylko dla tego że wbił 1000+ lvl? Takich graczy jest już naprawdę wielu, i nie ma sensu każdego honorować wywiadem.
Sam wywiad trochę krótki, najwięcej miejsca zajmują "krótkie pytania". Zielony zbyt jasny a różowego nawet nie warto komentować;> Do tego to "chcerz" na końcu trochę zniesmacza. Pytania zwyczajne, niemal każdy pyta o dziewczynę, sport, początek z Tibią, wiek i miasto, u ciebie niestety nie ma żadnych dodatkowych, oryginalnych pytań.
;)
MiXer do Kawy
03-02-2009, 12:05
To że to jakiś 1100+ek to mnie to gówno obchodzi, pewnie 3/4, a może nawet więcej osób nie zna go, a wywiady są najczęściej przeprowadzane z kimś kto wpływa na codziennie życie OTS'a ,bądź forum.
To że to jakiś 1100+ek to mnie to gówno obchodzi, pewnie 3/4, a może nawet więcej osób nie zna go, a wywiady są najczęściej przeprowadzane z kimś kto wpływa na codziennie życie OTS'a ,bądź forum.
Jak Cię to 'gówno obchodzi' to po co komentujesz?
Czy gdzieś jest napisane ,że musisz komentowac? ;o
Jezeli cos Ci nie pasuje to poprostu NIE KOMENTUJ!
Dexter Rook Sorcerer
03-02-2009, 17:10
Więc zaczynamy...
Dobrze, przejdżmy do serii trótkich pytań , Jesteś gotowy?
przejdźmy
krótkich
Ok to koniec, chcerz kogoś pozdrowić?Tutaj chyba najbardziej widoczny błąd
chcerz
Tu kolejny,tym razem źle troszke napisane. Ktoś kto niewie o co chodzi pomyślał by ,że to dla forumowiczów gry przez przeglądarke zaś dla asasyna normalne gry.
Dla forumowiczów to gry przez przeglądarke .
Według mnie to te zdanie powinno wyglądać tak ;
Jak mi wiadomo są to gry przez przeglądarkę
(...)Wywiad, jak to wywiad... Ten jest dość krótki... Pytania są mało wyczerpujące,odpowiedzi tak samo jak pytania. Gdyby było tego więcej można by było ocenić troszke lepiej ale jak narazie to 6/10
Na górze posta pokazałem według mnie najbardziej widoczne błędy.
kamilz14
03-02-2009, 19:09
Nic ciekawego, banalne pytania. Przez te kolory trudno sie czyta i ort ofc.
Groooote
03-02-2009, 19:20
Don Mateo to pipka jadę go w gta iv jak psiurka ;>
Greyback
03-02-2009, 19:25
Ładny wywiad nawet ale byś dał inne kolory :P.
Kapitan Alkohol.
03-02-2009, 20:48
No wywiad bardzo dobry, ale przez te kolory bardzo źle sie czyta.
Ogolnie wywiad fajny bo przeprowadzony z fajna osoba ;) 10/10
Pozdro :]
handlarz_narkotykow
03-02-2009, 21:13
Trochę krótki wywiad i taki sobie, ale ZMIEŃ TEN KOLOR ZIELONY BO NIE DA SIĘ GO CZYTAĆ !!! jak zmienisz to dopiero wystawię ocene.
I najlepiej pogrub obydwa.
omg hah taki kozaczek przez neta a ma zaledwie 15 lat ? hahah jak bedziesz probowal kogos pojechac zastanow sie 2x czy wolno ci ...
Sir Delasi
04-02-2009, 14:16
Gdybyś poprawił ortografię , kolor i grubość / wielkość to by było super ;) I jakieś screeny by się tu przydały :P A tak to fajne 9,5/10
A mam pytanko ;> :D
Jaki masz nick na The West i jaki świat ;d ??
omg hah taki kozaczek przez neta a ma zaledwie 15 lat ? hahah jak bedziesz probowal kogos pojechac zastanow sie 2x czy wolno ci ...
Kolego , co Cię to obchodzi?
Nie podoba Ci się to po co komentujesz OMG.
*Zastanów się 2 x zanim coś napiszesz.
Zuben Von Trak
04-02-2009, 14:27
Kurde zostawcie asasyna Pozdro dla ciebie i lecisz 1200 a dla innych ktorzy zle go komentuja niech sami taki lvl wbija a nie sie chwala bo w miesiac wbili 100 ^^
A do wywiadu to kempes mogles dac wiecej pytan o tibi o o rl lifie ale jest git i reput
MiXer do Kawy
04-02-2009, 16:38
Kolego , co Cię to obchodzi?
Nie podoba Ci się to po co komentujesz OMG.
*Zastanów się 2 x zanim coś napiszesz.
No ***** zamkniesz się wreszcie? Ciągle tylko piszesz" jak sie nie podoba to nie komentuj", a od czego jest forum? Od wypowiadania się i ty "allahu tibii" nie mów mi co mam robić, bo ja bardzo dobrze wiem.
Wywiad jako wywiad to fail.
Osoba fajna, za to przeprowadzajacy wywiad sie nie popisał ani kolorami, ani pytaniami. Jak dla mnie :
Za Osobe 8/10.
Za wywiad 2/10.
Overall? 5/10.
Zaraki Kenpachi
04-02-2009, 21:41
AAAAaaaaa
Oślepłem!!!!
Oczojebny zielony kolor!!! AAAAAaa o.O
Sux wywiad :*
"Nie podoba się, to nie komentuj"...
Nauczycielce to powiedz, jak dostaniesz kapca z wypracowania :*
Kur** moja wina że jestem analfabetą? Krótkich, chcesz, teraz pocałujcie mnie w dupe, a kolory wporzo bo wy jesteście ślepi od tibii powaleńce!!!!!
MiXer do Kawy
16-03-2009, 09:41
Kur** moja wina że jestem analfabetą? Krótkich, chcesz, teraz pocałujcie mnie w dupe, a kolory wporzo bo wy jesteście ślepi od tibii powaleńce!!!!!
Nie *****, moja wina.http://audyt.gemius.pl/images/kropka.gif
.::Death Sio::.
16-03-2009, 12:56
Gratki Rob Wiecej Takich Wywiadow 9.5/10 PozdroPocwicz:)
Nie *****, moja wina.http://audyt.gemius.pl/images/kropka.gif
Suczko po co komentujesz?
Masz kompleksy?
Tego lizaka wsadz sobie w dupe albo cipeczke gdzie wolisz, takie testy to do kolegów na potwórko.
A do reszty sram na wasze poje**** wypowiedzi kozaki jak wam się nie podoba to wypier z tego tematu psy,koty chomiki,wiewiórki i Grulixsowe szaszłyki.
Buhahahahahah ty masz 15??? xd W dupsku Ci się zgieło po co kłamiesz ?? trzynastolatku?? chodzisz do 1 gim chyba że liczyć nie umiem?
http://i39.tinypic.com/2jfn23o.jpg <-- OWN3D
no dobra wywiad fajny ale za duzo sie o nim nie dowiedzielismy krotki i troche pedal**** kolory
7/10
MiXer do Kawy
08-04-2009, 15:30
Suczko po co komentujesz?
Masz kompleksy?
Tego lizaka wsadz sobie w dupe albo cipeczke gdzie wolisz, takie testy to do kolegów na potwórko.
A do reszty sram na wasze poje**** wypowiedzi kozaki jak wam się nie podoba to wypier z tego tematu psy,koty chomiki,wiewiórki i Grulixsowe szaszłyki.
Że jak, że ty mi grozisz smarku?
A tak w ogóle to przestań pisać "nie podoba sje, nje komentoj" bo to już się wkurwiające robi :<
Herakles
09-04-2009, 09:42
7/10 nie był to taki dobry wywiad :) ale cóż dla kogoś jest na 10 :D
Cremacerek
10-04-2009, 18:37
Ej no, ze mnom tesh zrupće wyfjad! Bende suawny! Mam 377 leffel i mjeszkam na fś :D:D
Wifjat do dópy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.