Jófe
23-01-2009, 18:38
Dzisiaj postanowiłem sobie powiedzieć koniec ze ścierwem zwanym tibią i jego rzeczami pochodnymi. Na forum jest za dużo osób, które potrafią najeżdżać na kogoś a same są nie lepsze. Dzisiaj się przekonałem jaka jedna osoba jest dwulicowa i się z tym kryje i boi przyznać... Ja doskonale o tym wiem i jestem tego świadomy, że sam jestem czasami dwulicowy ale się do tego potrafię przyznać. Nie mówcie mi, że nie mam rl życia itp. bo chuja wiecie... Okradałem na tym serwerze oraz na rl tibii ludzi, nie wstydzę się tego... To tylko Pixele! Postaci na apo obecnie nie posiadam bo wszystkie, które miałem zostały wcześniej sprzedane a postacie na rl tibii wraz z itemkami sprzedam na allegro. Nie mówcie mi, że jestem dzieckiem bo każdy kiedyś miał rok,dwa, trzy itd. Nie chcę pozdrawiać wielu osób bo wiele na to nie zasługuje...
Splaxor- Tradycyjnie nasz kontakt się urwał tak samo jak to było rok i dwa lata temu :D
Margoth- Wiem, że mnie nie lubisz...
<Tu powinien być Mejger>
Figo- Nie chce mi się komentować, dzięki za pokazanie Proxy i za to, że dzięki niemu się czegoś mogłem dorobić :P
Mortalix- Uważałem go za podpierdalacza na początku jak się poznaliśmy a jest naprawdę zajebistym kolesiem xD
Bax- Obaj Baxowie z forum APO są równi...
Verticas(1st owner)- Kamilcia
Aciek-Nie jestem Yeti
Layer- NORMALNA osoba
Maxiu- ; *
Plener- bez komentarza xd
Vrael- krótka zajebista przyjaźń(White uher here xD)
Bulwiks-Znam go z 3 lata a jakieś 6 miesięcy temu kontakt się odnowił po dwóch latach+xd
Major- Ile jeszcze będziesz miał kont na forum?:D
Mejger- Zawsze mogłem na niego liczyć, 'jest wielkim emo', 'człowiekiem który ma na wszystko wyjebane' itd. nie rozumiem dlaczemu prosił by był na ostatnim miejscu :/
Pozdrowiłem wszystkich, których pamiętam i na to zasłużyli dlatego bo już tu nie wrócę. Nie rozumiem jednej osoby, Tett'a... sam pewnie siebie nie rozumiesz ;P
Proszę o to by psy się nie wypowiadały:rolleyes:
@Edit
Zapomniałem jeszcze o dwóch osobach:
Wiceps- Bocił mi chara i ogólnie pomagał
Dede- kontakt na gg mam więc się nie będę rozpisywał.
Splaxor- Tradycyjnie nasz kontakt się urwał tak samo jak to było rok i dwa lata temu :D
Margoth- Wiem, że mnie nie lubisz...
<Tu powinien być Mejger>
Figo- Nie chce mi się komentować, dzięki za pokazanie Proxy i za to, że dzięki niemu się czegoś mogłem dorobić :P
Mortalix- Uważałem go za podpierdalacza na początku jak się poznaliśmy a jest naprawdę zajebistym kolesiem xD
Bax- Obaj Baxowie z forum APO są równi...
Verticas(1st owner)- Kamilcia
Aciek-Nie jestem Yeti
Layer- NORMALNA osoba
Maxiu- ; *
Plener- bez komentarza xd
Vrael- krótka zajebista przyjaźń(White uher here xD)
Bulwiks-Znam go z 3 lata a jakieś 6 miesięcy temu kontakt się odnowił po dwóch latach+xd
Major- Ile jeszcze będziesz miał kont na forum?:D
Mejger- Zawsze mogłem na niego liczyć, 'jest wielkim emo', 'człowiekiem który ma na wszystko wyjebane' itd. nie rozumiem dlaczemu prosił by był na ostatnim miejscu :/
Pozdrowiłem wszystkich, których pamiętam i na to zasłużyli dlatego bo już tu nie wrócę. Nie rozumiem jednej osoby, Tett'a... sam pewnie siebie nie rozumiesz ;P
Proszę o to by psy się nie wypowiadały:rolleyes:
@Edit
Zapomniałem jeszcze o dwóch osobach:
Wiceps- Bocił mi chara i ogólnie pomagał
Dede- kontakt na gg mam więc się nie będę rozpisywał.