Zaloguj się

View Full Version : Neozdrada a Apo. Problem.

Manitron
23-01-2009, 20:04
Elo, mam problem bo za kazdym razem kiedy wlacze tibie 7.6 i zmienie ip, wylacza mi sie internet : / mam neozdrade 1mb livebox. Nie jest to zwiazane z ip-changerem, ani z klientem tibii, tego jestem pewien, mial juz ktos z Was tak? Jestem zdesperowany bo przez ferie nie moge grac na APO ;/ pozdro

Nakomi Takahata Old
23-01-2009, 20:07
Jestem zdesperowany bo przez ferie nie moge grac na APO ;/ pozdro
Zamiast gdzie pojechac byc z kumplami itd to ty wolisz grac w tibie 24/h
@topic
ja tak nie mialem wiec nie wiem (moze wirus )
@edit
to sory moze nie bedziesz gral 24/h ale kolejne dziecko tibii (bez urazy ^^)
@

Gów.. warte rady 13 latka... Wiesz zamiast pieprzyć zastosuj się do własnych rad, sam siedzisz cały czas na tibii a innych śmiesz pouczać? Ty k... fucken chwaście, ja już cię wyćwiczę...
Po pierwsze wiek sie nie liczy -.-
Po drugie ja juz w tibie nie gram ^^
Po trzecie ty teraz udowodniles ze masz 13 lat ^^
Pozdro

Manitron
23-01-2009, 20:10
Omg kto Ci czlowieku napisal ze bd grac 24h/dobe ;| Nie, wirus to to nie jest.

Aiwaho 2.0
23-01-2009, 20:39
Mam neo, mam liveboxa i ogólnie neostrada rox. Takiego problemu nie mialem, nie pomoge Ci.

Takarji
23-01-2009, 20:49
Nie mam takiego problemu zgłoś do administracji NEO

Fenix
23-01-2009, 21:54
ja tez mam liveboxa i tez mam tak czasami ale po jakims czasie to ustepuje ;]wiec nie wiem od czego to zalezy ;/

Black Morn
23-01-2009, 22:03
To zalerzy jak skonfigurowałeś swoje połączenie z siecią. Gdy będziesz zmieniał swoje ip ( czyt logał na apo, zmieniał ip) to automatycznie internet będzie Ci się rozłączał.

Lee kinght
23-01-2009, 22:35
Prawdopodobnie masz Wi-Fi To małe gówienko O mocy 11Kb na sec Miałem ten sam problem Nato jest Jedna rada Kabel Ethernet albo Kabel Pod UsB:eek: (Wi-Fi Jest poprostu za słabe na LiveBox):mad::mad:

Shadreet
23-01-2009, 23:03
Zamiast gdzie pojechac byc z kumplami itd to ty wolisz grac w tibie 24/h
@edit
to sory moze nie bedziesz gral 24/h ale kolejne dziecko tibii (bez urazy ^^)
@topic
ja tak nie mialem wiec nie wiem (moze wirus )

Gów.. warte rady 13 latka... Wiesz zamiast pieprzyć zastosuj się do własnych rad, sam siedzisz cały czas na tibii a innych śmiesz pouczać? Ty k... fucken chwaście, ja już cię wyćwiczę...

Topic@
Czekaj, włączasz tibię, zmieniasz ip i się net rozłącza tak? A nie możesz po zmianie ip ponownie połączyć się z internetem i grać? Przecież po restarcie internetu tibia dalej ma zmienione ip.

Pozdrawiam

Wnoras
24-01-2009, 09:06
Mój kumpel kiedyś miał i wiesz co zrobił? Wywalił tibię i dał se spokój...

*Myssqa*
24-01-2009, 09:48
No tak jak napisal Shadreet moze zadzialac,i takze to ze mozesz sciagnac edytowanego clienta apo i bedzie juz ip ustawione,dziwne ze od ustawienia ip wylacza sie neo :/ albo sciagnij innego ip changera

Hipcio Bercix
24-01-2009, 10:28
Mam taki sam problem tylko ze po jakims czasie grania w tibie rozlacza sie internet. Musisz od czasu do czasu resetowac live boxa. Gdzie stoi live box a gdzie komputer?

Poing
24-01-2009, 11:28
Ja tez tak mialem.
sproboj zmienic wejscie usb.
Podobno z przodu kompa sa slabsze, ale nie wiem nic o tym doklanie.
Ja podpiolem wi-fi od tylu i smiga.

Jaros Jaroz Jaro
24-01-2009, 13:50
Mam neo, mam liveboxa i ogólnie neostrada rox. Takiego problemu nie mialem, nie pomoge Ci.

Rozśmieszyło mnie to... xd

Topic:

Masz FireWalla ? albo jakiegos anty co pyta o potwierdzenie połączenia ?
Poustawiaj dostepność sieci. A jak tam tego nie bedzie to w zaporze cos pewnie.

OFFTOP:

Ja tez tak mialem.
sproboj zmienic wejscie usb.
Podobno z przodu kompa sa slabsze, ale nie wiem nic o tym doklanie.
Ja podpiolem wi-fi od tylu i smiga.

Masz wifi ? Skontaktuj sie ze mną na gg :6450064 Mam pare pytań...z gory thx

.Mystic Shadow.
24-01-2009, 21:46
Hmmm... Rzeczywiście sprawdź czy masz jakieś antyviry włączone. Jeśli masz to je wyłącz. Polecałbym odinstalowanie i zainstalowanie antyvira typu avast = nie spowalnia komputera, prosty w obsłudze, wszystko dobrze ochrania, jest szybki i nie masz żadnych problemów z tibią. Poleciłbym też podłączyć (jeśli masz rzecz jasna) Wi-Fi na USB 2.0 i sprawdzić połączenie.

PS. Ściągnij sobie też jakiegoś zmodyfikowanego klienta pod APO = fajna skórka, szybka robota (bez ip changera) no i niektóre klienty są spolszczone czyli można to traktować jako mały bajerek :)

Pozdrawiam.

Adrianoker
24-01-2009, 23:18
Mój kumpel też miał podobnie. Poprostu zamiast WiFi podłączył kabel od lifeboxa... i śmigało.