Zaloguj się

View Full Version : [FORUM] Konta na forum.

Black Morn
23-01-2009, 22:01
Witajcie.
Mówię za osoby takie jak śp. "Sefarin'a" "Grulix'a". Dlaczego nie można mieć ponad 3 kont na forum? Hmm? Tak jak serafin mówił na skeypie " to moje chyba już 20 konto." Widzicie jak to jest? Np. dostane bana za np wyzywanie gm. Uwięzi się na mnie jakiś moderator np. Mc Maciek. Będę go wyzywać on mi będzie dawać bany na wszystkie konto, które założę? Co do Grulix'a wiem, że chciał tu zrobić syf otaz nienawidził tutaj połowy forum, a nawet więcej. Dlaczego miał by mieć przez cały czas zbanowane konta? Pewnie też dostane ban za to, że chronię Grulixa i Serafina tak samo jest z Johnym i innymi.

Myślę, że coś tu zdziałam, a i powinni usunąc ten punkt regulaminu bo np. dostaje warny za nabijanie psotów, albo za wyzywanie to od razu msuze nowe konta robić?

//Peace

@Arh
Ale nie rozumiesz o co mi chodzi. To dlaczego grulix dostał bana za 2 posty na koncie "Ten Typ"? Dlaczego Serafin dostaje przez cały czas bany? Dlaczego Johny nie może się zalogować na nowo założone konto? Hmm.. Trochę to dziwne wręcz nazistowskie, a tego na forum chyba nie możemy tolerować?

@Arh2

Trochę kultury, forum jest miejscem publicznym,
O czym ty gadasz? Jaka kultura? Powinno być przy zarejstorwaniu się na tym forum od razu regułka co to jest ta kultura, bo chyba większość tego nie wie. To jest publiczne? Na pewno nie. Teraz pewnie będziesz czekał na moje potknięcie? Kiedy pierne, kiedy złamie sobie rękę to od razu ban?

Arhadus
23-01-2009, 22:04
Uwierz mi, że większość tych osób jest banowana za wyzywanie innych użytkowników, moderatorów i za inne poważne przewinienia. Po prostu czują się bezkarni, a czegoś takiego nie będziemy tolerować. Przyjęliśmy prostą zasadę - zakładasz drugie konto - popełniasz jedno, nawet najmniejsze przewinienie = ban.

#edit.
Gdyż oni mieli już wiele kont i według nas 'wyczerpali' swoje szanse. Nie mam zamiaru tolerować postów typu "spierdalaj psie..." itp. Trochę kultury, forum jest miejscem publicznym, a oni chyba o tym za często zapominają.

Mc Maciek
24-01-2009, 09:59
Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto, jeśli otrzymałeś(aś) bana to oznacza, że nie chcemy Cię w naszej społeczności.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=2

Czy to wszystko wyjaśnia? To jest oczywiste, że nie chcemy tutaj osób, które notorycznie łamią regulamin. Po co ktoś, kto rejestruje się na "entym" koncie spammuje, nabija posty i obraża innych Użytkowników?

Prosta zasada: lepiej zapobiegać niż leczyć ;)

Black Morn
24-01-2009, 11:06
@mc maciek
Czy np. Grulix wyzywał innych użytkowników? Dostawał chyba bany za nabijanie postów bo nie chciało mu isę czytać up postów. Tak samo serafin i inni.

Tett
24-01-2009, 11:53
Lool powiesz mi że Serafin nie ciskał każdemu w co drugim poście czy Johny nie wyzywał innych? Rzucali obaj mięsem jak szło bo czuli sie bezkarni. Niech spieprzają z tego forum czym prędzej -.-

Drako o.o
24-01-2009, 12:18
Uwierz mi, że większość tych osób jest banowana za wyzywanie innych użytkowników, moderatorów i za inne poważne przewinienia. Po prostu czują się bezkarni, a czegoś takiego nie będziemy tolerować. Przyjęliśmy prostą zasadę - zakładasz drugie konto - popełniasz jedno, nawet najmniejsze przewinienie = ban.

#edit.
Gdyż oni mieli już wiele kont i według nas 'wyczerpali' swoje szanse. Nie mam zamiaru tolerować postów typu "spierdalaj psie..." itp. Trochę kultury, forum jest miejscem publicznym, a oni chyba o tym za często zapominają.

ty to sie najwiecej znasz

--
jestem za albo powinno byc cos takiego ze po miesiacu kasuje sie warn tak jak frag po 24h
a ban moglby byc tez na jakis okres czasu...

Cielaczek
24-01-2009, 12:51
@Drako
Masz racje..

@topic
To ja też bym musiał bana dostać. Grulix nie dostanie, bo kuzyn Tygrysa.. ;| z tego co mi wiadomo..

@down
Od kumpla, a że podobno Tygrys potwierdził.

Black Morn
24-01-2009, 13:10
@up
HAha? Kuzyn tygrysa? Kto ci to powiedział. Na pewno nie kuzyn.

@drako
Masz racje. TAkie warny dawał tylko laluś an jakiś okres czasu.

@DeDa'xiorek
Nie odszedł, może i nie am go na forum, bo nie może kotna zrobić, ale w grze na apo 7.6 albo 8.4 gra na 100\% ale dawno z nim nie rozmawiałem.

DeDa'xiorek
24-01-2009, 13:17
Płaczecie :< nie można zrobic poprostu innego nicku :) jak Majorek (pozdro)?
A jonhy odszedł więc po co ma robić konto ;0?

a tak ps; na tym forum mialem z 15~ zbanowanych kąt.

Zbanowany Khuramek
24-01-2009, 13:54
Omfg ja miałem 2 konta tzn jedno miałem ponad teraz mija 3 lata. Miałem je zbanowane potem jednego warna wycofali , potem dostałem jednego nie słusznego i ban ;]
To jest drugie konto , i jakoś nie sapiąc do Mo(r)dków dalej żyje.
Nikogo od psów nie wyzywajcie to bedzie spokój.

# a co do grulixa to go całe forum bluzgało jak kota z powodu iż

To ja napisałem wosso z kolegą ja robiłem uhy manasy itp a on reszte

Ja z gromem bylismy Adminami a zarazem założycielami iOTS.pl
Co do tego drugiego nie jestem pewien czy dokładnie w 100% dobrze napisałem

Grulix chciał być szanowanym pro ivól koksem ale nikomu sie nie spodobał to zaczął sie wyżywać na innych

Arhadus
24-01-2009, 14:07
#up.
Zapewniam Cię, że ten typ nigdy nie miał nic wspólnego z iOTS. Ten serwis założył spoxx (Grom) z czasem ja zostałem administratorem strony i forum.

Night Raven
24-01-2009, 14:25
@2x
Bylo jeszcze cos takiego"

Mam 19 lat i urodzilem sie w 1981 roku.
Czy cos w tym stylu.

@topcik
Jestem na nie, tak jak powiedzial Mc Maciek, jezeli jestes zbanowany to wy... (nie chcemy cie tu).

Black Morn
24-01-2009, 14:38
@up
Wiem, że nienawidzicie Grulix'a no i dobrze. Pewnie on was też nienawidzi. Co do serwisu iots.pl to on nic takiego nie pisał. O bocie to co innego... i tylko nieliczni wiedzą jak to było na prawdę. Co do daty urodzenia to była zwyczajna literówka. Nikomu dupy nie lizałem i nigdy lizać nikomu dupy nie będę. A co do moderatoró na forum to najbardziej cenie Mc Macka oraz Boa i niekiedy Tygrys'a bo oni tutaj w tym syfie pracują i od strony usrów 4um 0 szacunku, ani skruchy.

Spaślak
24-01-2009, 19:16
No niby Mc Maciek i Arh mają racje, dostali bana więc nie powinni zakladać nowego konta, tylko że 80% użytkowników forum ma już któreś konto, dlatego że dostali bana za nabijanie postów wulgaryzmy, naprawde za takie drobne przewinienia...
A że lubią to forum to zakładają następne konta : <
Ja mam drugie ^^
a trzecie Albercior 2.0 jeszcze mam i nie zbanowane, nie korzystam z niego bo mam tam 3 albo 4 warny :D

Ktoś
25-01-2009, 12:29
jestem za albo powinno byc cos takiego ze po miesiacu kasuje sie warn tak jak frag po 24h
a ban moglby byc tez na jakis okres czasu...

Zgadzam się w 100%.
Nie byłoby żadnych pretensji, że dostali niesłusznego bana 'za free'.
Jeśli ktoś przed usunięciem się warna, dostałby kolejnych kilka to znaczy, że nie umie się zachować na forum i taką osobę banowałoby się NON STOP.

A jest możliwość, dawania bana na IP?