PDA

View Full Version : [7.6] Hacker Czy to mozliwe?

Avisek
24-01-2009, 14:50
Witam!

Ostatnio zostalem shackowany (jesli zle pisze prosze poprawic). Nie wiem w jaki sposob to ktos zrobil. Nie mam zadnych key-logerow w komputerze ani nie wchodzilem na zadne strony. I mam takie pytanie: Pisałem ze kupie pacc za gp w tibi i jakies koles sie zglosil ze mi kupi i zebym poprostu zamowil i podal mu numer zamowienia i chce zapytac czy jest mozliwosc shackowania mnie przez ten "numer zamowienia"?
Posiadam e-mail do tej postaci, pierwsza wiadomosc, pasy gorne i pierwsze hasło nicki postaci i mniej wiecej EQ postaci.
Jesli sie moze tym zainteresuje jakis admin to prosze o jakas wiadomosc moge podac wszytko co bedzie wymagane.
Na postac nikt nie logowal od czasu mojego wylogowania. To bylo tak jak by ktos zmienial mi pasy, poprostu wylogowalem sie z tibi i chcialem znowu zalogowac i wtedy juz sie nie dalo. Prubowalem odzyskac konto przez poczte ale nie dochodzily zadne e-maile (tak jakby ktos zmienil poczte). a R-key nie byl wyrobiony.
Bardzo prosze o odpowiedz i prosze Adminow zeby mi pomogli jezeli oczywiscie mozecie podam wszystko by udowodnic ze jest to moja postac, moge podac date zalozenia i ok. godzine.
Przepraszam za bledy ortograficzne.
GG: 9176857

Pozdrawiam,
Avisek

DeDa'xiorek
24-01-2009, 14:54
Witam!

Ostatnio zostalem shackowany (jesli zle pisze prosze poprawic). Nie wiem w jaki sposob to ktos zrobil. Nie mam zadnych key-logerow w komputerze ani nie wchodzilem na zadne strony. I mam takie pytanie: Pisałem ze kupie pacc za gp w tibi i jakies koles sie zglosil ze mi kupi i zebym poprostu zamowil i podal mu numer zamowienia i chce zapytac czy jest mozliwosc shackowania mnie przez ten "numer zamowienia"?
Posiadam e-mail do tej postaci, pierwsza wiadomosc, pasy gorne i pierwsze hasło nicki postaci i mniej wiecej EQ postaci.
Jesli sie moze tym zainteresuje jakis admin to prosze o jakas wiadomosc moge podac wszytko co bedzie wymagane.
Na postac nikt nie logowal od czasu mojego wylogowania. To bylo tak jak by ktos zmienial mi pasy, poprostu wylogowalem sie z tibi i chcialem znowu zalogowac i wtedy juz sie nie dalo. Prubowalem odzyskac konto przez poczte ale nie dochodzily zadne e-maile (tak jakby ktos zmienil poczte). a R-key nie byl wyrobiony.
Bardzo prosze o odpowiedz i prosze Adminow zeby mi pomogli jezeli oczywiscie mozecie podam wszystko by udowodnic ze jest to moja postac, moge podac date zalozenia i ok. godzine.
Przepraszam za bledy ortograficzne.
GG: 9176857

Pozdrawiam,
Avisek
Powiem ci tak.Keylogger moze byc wszedzie. Wiec nigdy nie ma 100% pewnosci :0
a tak apropo koles mogl zobaczyc ze masz wsykoki lvl i przez wplate PayPay kupil natychmistowo Pacc'a, a w tym wyrobil sobie R-key'a :/

Feryn
24-01-2009, 14:56
masz firewalla, albo antyvirus'a ? ja na rl wbilem kiedys 58 lvl dostałem hacka, bo nie mialem antyvirusa ani firewalla.. znaja Twoje ip, dzwonia do dostawcow internetu itp. :d

Avisek
24-01-2009, 14:56
Aha czyli juz mam po kącie?
Ale wlasnie tam byl 15 i 17 lvl wiec duzy nie byl ale kumpel dal mi kase zebym sobie pacc kupil.
Czyli juz nie ma dla mnie ratunku?
Konto przepadlo czy jakies Admin mi moze pomuc jesli mam dobre dowody na to ze to moja postac?

Tak mam zaainstalowane na komputerze antyvirusy.

Feryn
24-01-2009, 15:02
@up
tak, jezeli masz dowody, mozesz starac sie o odzyskanie konta do gmów przez RRV..
ale musisz miec dobre argumenty :P ale to 15 i 17 lvl więc wątpie... postaraj sie

Avisek
24-01-2009, 15:07
@up
ale pisac do niech na forum???
Sory ze tak zawracam glowe ale nie wiem jeszcze duzo zeczy.
Tak byly tam 15 i 17 lvl ale bylo tam duzo zeczy bo okurat kumpel mi dal.
A potem zostaelm shackowany.

Feryn
24-01-2009, 15:19
ctrl + r i próbuj sie dogadac z którymś z gm'ów, musisz dodac jakies screeny + dobre argumenty ze masz tam np od **** kasy itp ;p

Avisek
24-01-2009, 15:26
spoko sprubuje ;/
Napisze o wyniku xD
I czy wogole jakis GM mi odpisze

Tico
24-01-2009, 16:45
W numerze zamówienia widnieje twój Account. Więc jeśli miałeś hasło bardzo proste np. zawierając twój nick i 0 na końcu to bardzo prawdopodobne, że właśnie dlatego ciebie zhakowali? Poza tym ściągnij sobie Avast'a nie jest to najlepszy antywirus ale zawsze coś. Chyba, że masz już jakiś. Ja osobiście używam Norton'a IS. Jest on wyśmienity...

Arturer
24-01-2009, 17:16
Przeskanujcie sobie ip changera na stronce APO tym ... http://www.virustotal.com/pl/ xD

Takarji
24-01-2009, 17:20
Napewno przez ten numer zamówienia nie mógł cie haknoć, to musi być coś innego :o

Evileq
24-01-2009, 18:11
Minęły już 2 tygodnie ? Od hacka ? Jęśli tak to zmienił e-mail i wątpie żeby było można je odzyskać :(

Avisek
24-01-2009, 18:44
Nie wczoraj dopiero do tego doszlo ale juz wszytko sie wyjasnilo temat do zamkniecia.