View Full Version : [8.42] Ip changer
Więc jak w tytule . Ściągam ip changera . Chcę urochomić instalke i guzik . Tak samo z zainstalowanym gdy chcę go włączyć nie pojawia się co więc mam zrobić :?
Black Morn
25-01-2009, 12:16
Hmm.. Na pewno nie ściągaj nic z forum. Ja ściągnołem dobrego ip change z google. Wpisz w "google" ip change 8.4 download. I tam będąróżne linki, poczytaj i ściągnij najlepszy, ale UWAGA! zawsze jak coś ciągasz skanuj pliki przez TĄ (http://virusscan.jotti.org/) stronę.
Ściągałem z wielu stron . Żaden nie działa ;/
Pro Gejmer
25-01-2009, 13:31
sciagnij ze stronki glownej apo xd
NIE RADZE sciagac z tej strony asprate.net bo moj kolega jak sciagnal to na drugi dzien hacked :/ zreszta same viry tam sa
[Mc Maciek] Potwierdzam, nie ściągać z tej strony!!! Na wszelki wypadek usunąłem linka, żeby ktoś sobie źle nie przeczytał i nie kliknął...
NoTibiaNoLife
25-01-2009, 13:49
Masz windowsa viste?
Znaki, Znaki, Znaki, Znaki, Znaki, Znaki, Znaki
Fucking Angel
25-01-2009, 18:22
sciagnij ze stronki glownej apo xd
NIE RADZE sciagac z tej strony asprate.net bo moj kolega jak sciagnal to na drugi dzien hacked :/ zreszta same viry tam sa
[Mc Maciek] Potwierdzam, nie ściągać z tej strony!!! Na wszelki wypadek usunąłem linka, żeby ktoś sobie źle nie przeczytał i nie kliknął...
Maciek, nie zgodze sie z Tobą. Jade na asprate od 2 lat, do dzis nikt nie dorwał sie do mojego konta.
Moge juz wyslac rara z zainstalowaną wersją, prosze tylko napisac na pw. :)
[Mc Maciek] Ale założę się, że nie ściągałes z tej stronki...
[kizi~~mizi]
28-01-2009, 19:34
www.tibiasoft.com potem wchodzisz w download nastepnie OTS i Ip changery ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.