Rase Klata Byka
26-01-2009, 14:15
Ta oto osoba twierdzi ze grała na apo, zaczeła mnie wyzywać po starych wiec to jest prawdopodobne. I teraz pytam Kim jesteś :Oo
http://i43.tinypic.com/b5iqls.jpg
^Poziomek
26-01-2009, 15:02
Tylko jeszcze powiedz który to koleś bo gdybyś nie wiedział na screenie jest ich kilku.
@down
Ale ty jesteś tępy... Zobacz sobie w lewy górny róg ekranu ;<
Rase Klata Byka to VitoCorleone
Pewnie chodzi o nick VitoCorleone............
@edit
@up
ty mnie od tępaków nie wyzywaj i szanuj starsze osoby bo może to sie dla ciebie źle skonczyc...
Elxis Maniaq
26-01-2009, 16:02
Nie widzicie w lewym górnym rogu pisze nick postaci VitoCorleone. Chodzi mu o Arcon Shooter. Powiem Ci tak :) To może być Aiwaho 2.0 z forum albo Essay albo rilisek 2.0.
Jeżeli nie napisz na PW to Ci powiem xD.
Rase Klata Byka
26-01-2009, 18:24
#up
czemu akurat oni
@topic
Chodzi mi o arcon shootera bo przecież to jest 1400 rp na apo 7.6 znany na forum pod nickiem jackass :O
Pe es wy wogole wiecie co to za gra??
Rase Klata Byka
27-01-2009, 15:05
http://i39.tinypic.com/2v30zrq.jpg
Lol koleś jest dobry:D
Arcon, możesz czuć się zaszczycony :P Jesteś na tym forum, a na tym forum przebywają tylko V.I.P
Ok, do rzeczy, "Ta oto osoba twierdzi ze grała na apo, zaczeła mnie wyzywać po starych wiec to jest prawdopodobne. I teraz pytam Kim jesteś :Oo"
Jeżeli tak twierdzi - Zacznij śledztwo.
Jeżeli grała na APO, a ma taki sam nick jak w tej grze - Napisz do tej osoby w Tibii.
Zaczęła Cię wyzywać/Twoich rodziców ? - Daj ignore, nie reaguj, wyzywaj również.
Kim jest ? - Pytanie te możesz zadać prywatnie, lecz ono jest dosyć mało zrozumiałe, ponieważ osoba ta może być człowiekiem, magiem, rycerzem, monitorem, postem, tuszem, lub Moniką.
@Edit
Ze strony poważnego człowieka, sprawa jest wyjaśniona i godna logicznego rozwiązania.
"Chodzi mi o arcon shootera bo przecież to jest 1400 rp na apo 7.6 znany na forum pod nickiem jackass :O"
Jeżeli od początku byłeś przekonany osoby, którą jest Arcon, temat był zbędny, a Ja zostanę zaatakowany przez Ciebie źródłem słów "I po co się udzielasz, nic nie wniosłeś do tematu", od razu Ci odpowiem wniosłem dużo, dużo co mogłoby przyczynić się do zamknięcia tego tematu.
Jeżeli nie zgadzasz się z tym, daj edit, nie pisz nowego postu, ponieważ tak robią tylko Trolle, za Trolla Cię nie mam dlatego że tylko nie zachowałeś odpowiedniej formy pisania zdań, zachowania akapitów, pisać odpowiednio w wyznaczonych wyrazach/początkach zdań, z dużych liter, bo to zdarza się wielu osobą, i nawet mi ;)
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.