View Full Version : zmiana ip.
Witam. mam taki problem, a mianowicie mam internet z firmy, która prowadzi działalność na moim osiedlu (stałe łącze). Na osiedlu jest pare gnojkow ktorzy graja w tibie i dostaja bany na ip ( w tym przypadku zostaje blokowana cała sieć, rowniez ja :< ). Lepiejby bylo gdyby bany dawane byly na ip wewnetrzne, albo poradzcie mi cos zeby uchronic mnie przed takim banem.
Musisz skontaktować się z dostawcą internetu i z nim porozmawiać o innym ip... to chyba będzie najprostsze rozwiązanie.
Tak, ale ip wewnętrzne jest banalnie prosto zmienić.
albo namówić ekipe apo żeby dawali bany na ip wewnetrzne, nie zewnetrzne jak to jest do tej pory :<
sory ze nie editnalem ale wydaje mi sie ze forum jest nie od nabijania postow tylko od dyskusji :>
Nic nie zmienisz bo ja Admin sieci zmieni IP to zewnetrzne i tak bedzie mial kazdy takie samo.
Jedyne rozwiazanie: wziasc sobie neta samemu ;)
wojtek_14-94
27-01-2009, 20:31
Ja mam tak samo wczoraj jakis frajer z mojego osiedla dostal bana na ip i do dzis jeszcze nie moge grac
Ninja :)
27-01-2009, 20:46
Mnie to chuj strzela pacc mi leci ***** lvl by poszedl conajmniej juz dzis 590 +bym zajebal a tu gowno !!: ***** niech ze ten ban zejdzie bo sie zbulwersuje
Shooter10
27-01-2009, 20:52
U mnie na osiedlu również MOJ KOLEGA Z KLAsy wyzywal GM jakiegos lu
B jakiegos goscia z tibi i przezto ja i bardzo duzo moich kumpli RL nie mozemy grAc przez (nooooooBBBBBBbbbbbbbaaaaaa) :)
:mad:
Ninja :)
27-01-2009, 21:04
karolek jak w tym temacie sie wypowiedzialem ja maly i kalota mlodszy
wlasnie karolek zamknij swoj maly ryjek, zostaw zalatwianie takich spraw innym a ty siedz cicho.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.