View Full Version : Osobne dzia?y dla 7.6 i 8.4
Otóż moja propozycja jest taka.
Panuje obecnie wysyp tematów tak 7.6 jak i 8.4. Ja prosze o osobne działy dla 7.6 i 8.4 w takich kwestiach jak:
Propozycje
Opinie i Krytyka
Bugi
Screeny
Poradniki
Questy
Handel
i ewentualnie Rookgard. Z
Zgadzacie sie ze mna?
Zamieszczam sondę.
^Poziomek
27-01-2009, 09:46
Jestem na tak.
Jestem na tak , bo teraz na forum panuje wielki chaos :D
Pall the Ziom
27-01-2009, 10:12
Jestem na NIE. Na h*j ci to? Przeszkadza Ci to cos? Mi NIE
MiXer do Kawy
27-01-2009, 12:02
@ap
Uzasadnij swoją wypowiedź blikz?
@topic
Ta, szczególnie przydały by się pod działy w screenach, propozycjach i bugach, bo tam panuje najwiekszy chaos.
Wojtuś ma racje. Trzeba zrobić oddzielnie dla 7.6 oraz 8.4 :)
Alvaster
27-01-2009, 13:12
Absolutnie się z tym zgadzam jestem na Wielkie Tak. :D
Jestem na tak Teraz panuje troche chaos i gdyby bylo podzielone mysle ze nikt niemial bo to za zle. Ale czy to bedzie nie zalezy to od nas :D:D
Jestem na tak xD
StaryMistrzBorysiatko
27-01-2009, 23:09
nie wiem czy zauwazyles ale taki temat juz jest, bynajmniej podobny wiec Close and warn !
Po co?
Przecież od tego są prefixy... Każdy wie o co chodzi, a zakładając nowe podfora, wywołałoby to haos jak napisał Byout w innym temacie.
Jest dobrze i niech tak zostanie.
Na pewno kiedyś, kiedy z APO zniknie większa część noobow, powstanie takie podforum.
Nie głosowałem w sondzie.
.Khuramek.
27-01-2009, 23:30
Jestem na tak , jak pisali koledzy up chaos itp.
Ale to pewnie nie wejdzie w zycie bo po to zrobili prefixy;/
Show 2.9
28-01-2009, 00:16
Oczywiscie ze to by bylo jakos bardziej uporzadkowane i wogle ale ehh may przy postach zaznaczwenie czy wybieramy 8.4 czy 7.6 zwrccie na to uwage... Oczywiscie ze na tak ale nie to teraz jest najwazniejsze trzeba ogarnac na 100% serwer dociagnac niedociagniecia i lapac boterow doszly mnie wiadomosci sajuz skrypty na NG !!! ZAL Takich P..w Osiagnijcie cos sami ... mam nadzieje ze beda bany a dalsze takie postapowanie to dilight ...
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=369401&postcount=13
był już o tym temat i moja wypowiedź wyjaśnia wszystko. Mortiis na chwilę obecną nie ma chwili, żeby nam (moderatorom) przydzielić nowe działy, a co dopiero mówić o dodaniu nowych działów. Podsumowując - Mortiis zajmuje się teraz serwerem, forum poszło na drugi plan. Prosimy o trochę cierpliwości. ;-)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.