Vladi
27-01-2009, 18:00
Dawno, Dawno temu :D (jak grałem tutaj pierwszy raz jakieś 2 lata temu) był konkurs na screen w grze, grałem postacią o nick'u Arthas i zająłem 3 miejsce, ponieważ ktoś się nie zgłosił i skoczyłem z 4 na 3 (piszę o tym bo może ktoś mnie lub to zdarzenie pamięta :) ). Teraz tak siedziałem i pomyślałem, że fajnie by było gdyby Armia zorganizowała konkurs na coś w stylu:
- szkic/grafike/rysunek o tematyce Tibi związany z Armią,
- konkurs na najładniejszy/najbardziej pomysłowy screen.
Lub coś w ten deseń. Osobiście wolałbym żeby każdy pochwalił się swoim talentem malarskim/rysunkowym :). Mam nadzieję, że któryś z Adminów tutaj zaglądnie i przemyśli mój pomysł. Wypowiadajcie się co na ten temat myślicie.
Co do nagród, musimy zdac się na łaske naszych GM'ów.
@Przepraszam i prosiłbym o przeniesienie tego Tematu do działu "Propozycje" nie zauważyłem, że w tym dziale nie można zadawac pytań związanych z OTS
- szkic/grafike/rysunek o tematyce Tibi związany z Armią,
- konkurs na najładniejszy/najbardziej pomysłowy screen.
Lub coś w ten deseń. Osobiście wolałbym żeby każdy pochwalił się swoim talentem malarskim/rysunkowym :). Mam nadzieję, że któryś z Adminów tutaj zaglądnie i przemyśli mój pomysł. Wypowiadajcie się co na ten temat myślicie.
Co do nagród, musimy zdac się na łaske naszych GM'ów.
@Przepraszam i prosiłbym o przeniesienie tego Tematu do działu "Propozycje" nie zauważyłem, że w tym dziale nie można zadawac pytań związanych z OTS