View Full Version : po 83 próbach si? uda?o :)
Fighterek
27-01-2009, 23:37
Tak jak wspominałem:) był już ss wczesniej ale nie miałem widocznego lvla :) i jak go dokleilem :) to wszyscy mowili ze to fake :) to teraz macie wszystko pięknie :)
http://i41.tinypic.com/30wryiq.jpg
Jak ktoś mi nie wierzy niech sie nie wypowiada:) wielu ludzi widzialo jak sie męczyłem przez pare ładnych godzin :)
PS. chciałbym wiedziec jaki jest obecny rekord na apo ??
@Pontius
tak jakoś wyszło ale to nie moja wina ze akurat tak się złożyło...
@Doktor sypki robak
Mozemy sie umówić na jutro:) ale nie obiecuje Ci ze od razu wezme :) ale zakladam ze do yellow spokojnie zjade przy Tobie :) i nie używam bota:) ss jest zrobiony podczas walki więc jakbym go wyłączył to bym pewnie padł :) dlatego dalem ss z całym paskiem zeby mi nikt nie wmawiał ze bota mam :)
Dziwne, ze kingi maja tyle samo hp ;s Nigdy tak nie jest. No ale niech Ci bedzie, rekord to jak narazie to chyba twoj typku :)
Show 2.9
27-01-2009, 23:53
zauwaz ze ma s wanda czyli walil tylko z czarów raczej noamalne patrz ile krwi rekort jest twój Gratuluje ^^
Doktor sypki robak
28-01-2009, 00:08
Fake/Dobry bot?
Musial bym zobaczyc jak ty to zabijasz wtedy bym Ci uwierzyl ze masz dobrego bota, nie masz szans bez bota zabic 2 ots kingow na 130lvl...
Exevo knight
28-01-2009, 00:29
Nie uwierzę w to, ze to nie jest Fake -.- Nawet z botem by ci to nie wyszło :/
PS: Co to za gwiazdeczki przed Kingiem?
fake ... jak te i poprzedni ...
po 1
gdy lejesz 2 ots kingi to nie beda mialy po rowno hp jak wiadomo na apo monstery leja samych siebie ;]
po 2
gdy ots kingi wyciagasz (czyt. naciskasz dzwignie) to cie przenosi na srodek i minie troche czasu zebys wyciagna 2 wiec .. ots kingi nie beda bic razem wiec jakim cudem udalo ci sie miec full hp ?
po 3
gdy lejesz 2 ots kingi uciekajac nie nabilbys tyle many (tak sadze) chbya ze stojac ale to bys juz dawno padl
Viseko:o
28-01-2009, 06:57
Dziekujemy, ale to był fake ;|
Przez cały czas jak je biłeś uderzyły Cię 6 x ? Z tego co widać to tak, chyba że się myle.
Fighterek
28-01-2009, 08:26
Strasznie bawi mnie to że uważacie że to fake tylko dlatego że jest to trudne do zrobienia:) ale zapraszam do oglądania tego tematu :) bo dzisiaj około godziny 15-16 napisze o której będe solował jeszcze raz 2 ots kingi:) i wtedy zapraszam all niedowiarków na arene :)
PS. naprawde myślałem ze są jeszcze normalni ludzie na forum:D ja się męcze 4h a potem mnie wyzywają od botów albo że fake robie :)
" Tó jezd faqqqq1111!11"
Poprostu mu zazdrościcie, męczyłeś się i męczyłeś a ludzie się tylko doszukują bota. Ja Ci wierze i szczerze Ci gratuluje to nie lada wyczyn.
Nie uwierzę w to, ze to nie jest Fake -.- Nawet z botem by ci to nie wyszło :/
PS: Co to za gwiazdeczki przed Kingiem?
/\ Te niebieskie gwiazdeczki to prawdopodobnie jego E'Vita, którą sie tam uhnął i poszedł na ukos lub w dół i w lewo.
@topiiiic
Serdeczne gratulacje, jak tam ktoś powiedział, 2 kingi na 129 lvlu to nie lada wyczyn. Myślę też, że to jest REKORD! Jeszcze raz gratuluje.
Marcin <3
28-01-2009, 10:49
@UP
Lub warlock
@Topic
Gratz XD
Nawet jak bot to chuj wam do tego? -.-
MajorQlawyPies
28-01-2009, 11:21
fake why?
kingi robia takie same ruchy....xD tzn zabiles jednego kinga adrugieo dokleiles : )
DobraForma
28-01-2009, 11:46
fake dlaczego?
poniewaz ten uzytkownik robil juz taki temat ;) i doklejal level wiec teraz tez sadze ze dokleil drugi raz ;)
wiele mozna by nad tym myslec ;)
powiem tyle ja mam 2k hp na knighcie uham sie po 800+ dodatkowo dobre eq + 133 shielda i z uhem pod soba nie uda mi sie wziasc nawet 1 kinga ;)
Fighterek
28-01-2009, 12:32
@do wszystkich niedowiarków :)
Jak juz wspominałem wyżej :) jeszcze raz będę próbował dokonać tego wyczynu :) zapraszam wszystkich chętnych o godzinie 13.00 na arene:) a pokaze wam jak to sie robi :) (nie gwarantuje ze od razu mi sie uda:) jak wspominałem wzielem je po 83 nieudanych próbach):)
Serdecznie zapraszam
@MajorQlawyPies
a co do doklejanie to jakbyś się lepiej przyglądał to zauważyłbyś że jeden king właśnie oberwał od drugiego "exori maxa" :) i są jeszcze "resztki" czaru na nim :)
Dżablona
28-01-2009, 12:41
żal już 2 fake w twoim wykonaniu niemożliwe żeby miały po tyle samo hp
1. Same siebie leją
2.Twoje hity nie są zawsze takie same (np w 1 kinga 1600 a w 2 kinga 1500 z exori max erexa)
3. Kingi się leczą
To nie fake to prawda ze on to zrobil..
Widzicie slady krwi i to swieze slady krwi obok ots kingow?Rowniez obok niego sa swize slady ots kingow a maja tyle samo hp bo jak ubil jednego do reda,to zaczol bic drugiego z S wanda..
Jak to jest fake to gratuluje ci takiego.
Fighterek
28-01-2009, 13:00
Może to wam jakoś uświadomi że to nie fake ;)
Daje ss (juz po tym jak mnie ubiły) jak zjechalem po raz któryś tam 2 ots kingi do yellow :)!! SERIO TO ZROBILEM!! :mad:
http://i39.tinypic.com/xm1mra.jpg
@Puntek
Dzięki że mi wierzysz:) ale z tym s wandem to nie było tak:) (pallek nie bije nic z s wanda:) ) poprostu tak sie jakośto hp ułożyło ;/
@pomienak pall
Doklejony?? na jakiej podstawie tak twierdzisz ;)??
pomienak pall
28-01-2009, 13:15
haha widac ze pasek doklejany nie gratuluje
Ty jestes doklejony.... To nie żaden fake!. GRATULACJE ALE NIE MUSISZ ZNOWU UDOWADNIAĆ BO SĄ LUDZIE KTÓRZY WIERZĄ, A TYCH INNYCH NIE SŁUCHAJ TO JEST NORMALNA POLSKA ZAZDROŚĆ!
Bombel Jaw
28-01-2009, 13:50
doklejany to ty jestes lamasie co zazdroscisz mu ze ubil i mu sie udalo a ty nie umiesz grac i tak nie zrobisz? odpierdolcie sie od niego bo to nie jestes bot pokaze ci mojego ss i co powiesz ze doklejany pasek? kazy ma taka przerwe na dole i zboku
Elite Swood III
28-01-2009, 15:26
Nagraj filmik i juz xDD
Bo tak ci nikt nie uwierzy xD
Fighterek
28-01-2009, 15:56
@up
Nigdy nie nagrywałem i nie ogldałem filmików robionych przez TibiaCam czy jakoś tak ;D bo trzeba je ściągać na kompa a ja się w to nie mieszam :P
I nie zamierzam tego zmieniać dlatego że kilku panów(możliwe że i pań) mi nie wierzy :D
Kamor is Back
28-01-2009, 16:06
pasek niedoklejany,ale bot owszem.
Wosso - tak za cholery niedal bys rady chocby niewiem co !
Ja kina kiedys na 121 lvl zabilem 1 kinga bez bota bo wtedy niebylo i mialem niemaly problem.
Pall the Ziom
28-01-2009, 19:11
Przez cały czas jak je biłeś uderzyły Cię 6 x ? Z tego co widać to tak, chyba że się myle.
Czopq.. On go moze walnal + 80razy .. Wszystkiego nie bd widzial... ! Pomysl.:o
Ale to i tak Fake
Fighterek
28-01-2009, 21:21
@Up
na jakiej podstawie uważasz że to fake:) już tyle razy udowadniałem ze to prawde że to sie robi wkurzające troszke :)
Zapraszałem wszystkich na arene:) przyszła 1 osoba to jej pokazałem... nie moja wina że nikt nie przyszedł ;/
Elxis Maniaq
28-01-2009, 21:26
Aha, aha i na 100% policzyłeś, że to 83 razy. Jaaaaaaaaaaaaaaaaasne.
Nie wiem co o tym sądzić :D
Gz... widzę, że za wszelką cene chcesz udowodnić, że pokonałeś 2 kingi.
Ja Ci wierzę, chcesz pokazać na arenie- nie kłamiesz :]
Gz, teraz 3 dawaj XDD
Oxidosis.
28-01-2009, 21:28
Ja kina kiedys na 121 lvl zabilem 1 kinga bez bota bo wtedy niebylo i mialem niemaly problem.
Bo ma lepsze pvp od Ciebie, to musi mieć boota? n/c !
@Topic
Olej frajerów xd. Najlepiej nie wklejaj tu zdjęć, bo tutaj wszyscy siebie nawzajem wyzywają ^^. Ja raz zabiłem urge na 190 lvl też mówili że bot albo że fake, zawsze tak jest jak ktoś pobija rekord..
old apo rox :<
Fighterek
28-01-2009, 21:43
Tak sie składa że policzyłem:) bo jak zaczełem brać co chwile do yellow to się wkurzyłem:) i zaczełem sobie w zeszycie robić kreski :) i potem je podliczyłem jak zakładałem temat:)
I dodam jeszcze że próby te rozkładały się w czasie bo próbowałem solować od 19:30 mniej więcej :) (w tym czasie wbiłem z 28 na 29,5 mlvl :) )
@Eliteq
Dziękuje że jednak założyłeś te konto;D jednak moje usilne prośby coś dały :) pozdro :)
zal Ci dupe sciska bo on zabil a Ty nie?poprostu jestes ciota..^^
@topic
bylem na arenie..bylem przy nim i widzialem jak je zabija..to nie jest fake..;/ jak nie wierzycie to wasz pech ciecie..
ja
@Fighterek
to ja wczoraj czy to dzisiaj bylem na arenie i ja Ci nadal wierze ;) :P..specjalnie zalozylem konto ktore i tak pewnie zaraz zbanuja ;<
Lol. Almost like pro. ;'o
Ciebie chyba dokleili.
Lol, ale problem, pewnie robił kreski czy coś w ten deseń.
@Topic
Nice.
Hmm... No ladnie, ale jestem lepszy (skromny) ;>
134 druid 2x solo?:o
Nie wiem ile razy probowalem, ale sie w koncu udalo:D
Moze sollnales je na nizszym lvlu, ale ja za to mialem duzo mniej hp:>
Na dowod mam ss, jakby ktos nie wierzyl :)
http://i43.tinypic.com/2s9bxgo.jpg
Fighterek
29-01-2009, 10:18
Hmm... No ladnie, ale jestem lepszy (skromny) ;>
134 druid 2x solo?:o
Nie wiem ile razy probowalem, ale sie w koncu udalo:D
Moze sollnales je na nizszym lvlu, ale ja za to mialem duzo mniej hp:>
Na dowod mam ss, jakby ktos nie wierzyl :)
http://i43.tinypic.com/2s9bxgo.jpg
@Up
Zastanawiają mnie dwie rzeczy :P po pierwsze dlaczego nie widać efektów czaru "exevo mas mort" nie widać anie obrażeń na kingach ani czaru w okół Ciebie:) i dlaczego masz tyle many:) skoro widać jak używałeś czaru a nie widać jak użwyałeś manasa, to powinieneś mieć chyba troszke mniej many(może sie myle) no i ostatnio dlaczego nie ma obrażeń na Ots Kingu w którego celowałeś? na apo jest tak ze jak np. strzelasz do kogos z c arrow to jak tylko c arrow "wyleci" to juz są obrażenie, dopiero potem animacja dociera do celu ;(
@Up
Zastanawiają mnie dwie rzeczy :P po pierwsze dlaczego nie widać efektów czaru "exevo mas mort" nie widać anie obrażeń na kingach ani czaru w okół Ciebie:) i dlaczego masz tyle many:) skoro widać jak używałeś czaru a nie widać jak użwyałeś manasa, to powinieneś mieć chyba troszke mniej many(może sie myle) no i ostatnio dlaczego nie ma obrażeń na Ots Kingu w którego celowałeś? na apo jest tak ze jak np. strzelasz do kogos z c arrow to jak tylko c arrow "wyleci" to juz są obrażenie, dopiero potem animacja dociera do celu ;(
Juz Ci udzielam odpowiedzi na obydwa pytania.
Po 1, mialem exh gdy chcialem walnac exevo mas mort i dla tego jest tyle many ile jest i kingi nie maja na sobie obrazen.
Po 2, jesli mowisz, ze gdy c arrow wyleci juz, to gdy jeszcze nie dotrze do celu, to juz zadal obrazenie?:o Bzdura! Jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo, zeby mi c arrow/s wand zadal obrazenia zanim dotrze do celu... Zawsze gdy dotrze do potwora/gracza, to sie pojawia hit, a nie jak wyleci...
Fighterek
29-01-2009, 16:59
@up
Zwykle udowadniam że mam racje:) i teraz nie będzie inaczej ;)
Bzdura?? no nie sądze :) na potrzeby tego tameatu;D specjalnie zalogowalem sie i poszedłem na demony :) oto moje 2 ssy :)
nr1
http://i43.tinypic.com/so2vjo.jpg
nr2
http://i42.tinypic.com/b8lcg.jpg
Pozdrawiam:)
PS. nie wiem co się stało ze screenami ale najważniejsze i tak widać:) że najpierw jest hit:) a pożniej dopiero bolt dolatuje do "ofiary"
Plagenzenho_koha_kruliksa
29-01-2009, 17:06
@Up
A nie widzisz obok kinga hitu?394 obok kinga to co? rozmiar jego majtek? kup okulary ;o
@Topic
gz.
wyalienowany123
01-02-2009, 18:44
@Up
A nie widzisz obok kinga hitu?394 obok kinga to co? rozmiar jego majtek? kup okulary ;o
@Topic
gz.
ojj źle patrzysz :( tam gdzie jest 394 widac dokladnie ze jestona nad polem gdzie nas tpkuje po wejsciu a tam swiezej krwi nie ma wiec pomysl i niby jak to mozliwe ze king ktorego bije von ma wiecej hp niz 2 king? wiem ze czar nie wali rowno ale z s wanda powinno wyrownywac sie hity na obu kingach a tu nic takiego nie ma FAKE!:mad:
FAIL
@Topic
Gz. Teraz 2x bally. :O
Pozdro. :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.