Pietro
13-06-2007, 19:41
Miałem okazję przeprowadzić wywiad z ... mhroocznym Elvanem. A więc czytajcie !
Ja - Niebieski
Elvan - Zielony
Witaj mroczny mistrzu, czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiadzik ?
Ależ oczywiście zuy dziennikarzu.
Jak się nazywasz, ile masz lat, skąd jesteś, Twój Nip, Pin do Karty Kredytowej, Passy do APO ?
Nazywam się Marek, lat 15, from wioska z tramwajami o szumnej nazwie "Szczecin", 8439726 - Nip, Pin do karty - aktualnie brak karty, passy - numer : 666666 hasło : zuo.
Hmm, chyba się zakochałem w Twoich passach ; >. Ale przejdźmy do rzeczy. Czym się interesujesz ?
Interesuję się komputerami, grami komputerowymi i ... Dziewczynami :D
Preferujesz jakieś trunki ? Może denaturat, spirytus ?
Oczywiście, że tak :> Browar ... to jest TO :>.
Jak to jest być moderatorem ? Setki PW dziennie, sława i chwała ? Czy może żmudna i nudna praca ?
Setek PW nie dostaję ... Większość z użyszkodników wysyłających do mnie PW, to ludzie, kórzy myślą, że jestem GM'em/Tutorem.
Sława i chwała ... Oczywiście :) Jestem kochany, lubiany, itp. itd
A w ogóle, to na nowym forum jest to naprawdę trudna praca.
Nie można np. dawać bana za jeden post. Więc jeśli pojawi się temat z wyzwiskami kierowanymi do GM'ów/Tutorów, a użytkownik ma mniej niż 5 postów, bana dać się nie da (chyba, że jeszcze do końca nie obcykałem całego systemu moderowania)
Rozumiem. A czy masz może jakieś zatargi z jakimiś użytkownikami lub moderatorami ?
Yyy ... Nie : >
A teraz, przyznaj szczerze. Które forum bardziej Ci sie podoba. To stare, czy nowe ?
Stare. Nowe nie ma tego klimatu. Byłbym gotów nadal walczyć z tymi botami, co to zakładały zboczone tematy, mimo iż wiem, że byłoby to jak walka Don Kichota z wiatrakami (to było zue ;>)
Hehe, ja na starym mogłem sie szczycić tym, że zarejestrowałem się w tym samym dniu co Ty, a różnica postów wynosiła około ... 1000 + ; p.
Masz może jakieś osoby na forum, które faforyzowałbyś, gdybyś miał decydować o wyborze Moderatorów ?
Nie. Ostanio dostaję PW od niejakiego "Mentora", który ciągle pyta mnie, czy mógłby zostać "medatorem" (tak napisał ... cóż poradzić >.<). Odpowiedź zawsze brzmiała nie ; ).
Może uchylisz rąbka tajemnicy i zdradzisz: planujecie nowe rangi na forum ?
Nie mam pojęcia. Amedain i Mortiis chyba żadnemu z Moderatorów nie mówią o swoich planach. Chyba, że się spotykają w grze, a ja nic o tym nie wiem, bo zaglądam na APO tylko po to, aby mi nie skasowało postaci :D.
A to szkoda, wiele osób chciałoby wiedzieć coś na temat nowości.
Ja też bym chciał xD.
A co do Twojej postaci na APO, jaki masz lvl ? ; > ?
Mam aż 4 postacie :>
Sorc - lvl 204
Knight - lvl 146
Palladyn - 76 lvl
I druid - 56 lvl ;)
Kogo z forum lubisz najbardziej, a kogo najmniej ?
Z forum najbardziej lubię ... Ciebie ;* i Mnie i Angela (;*) I Mnie i jeszcze Coguara i Mnie i Exoda i Mnie i Mortiis'a i Mnie i Amedain'a i Mnie i Tygrys'a i Mnie i Veruisa.
Jak o kimś zapomniałem, wybaczcie mi !
Jaki rodzaj muzyki lubisz oraz jakie zespoły ?
Słucham Linkin Park'u, którzy grają Crossover i System of a Down, którzy grają ... nie wiem co, ale wydaje mi się, że coś pomięcy Hard Rockiem i Metalem ;P Ale raczej Hard Rock.
A jakie rodzaje gier lubisz ? Możesz również powiedzieć tytuły, jak nie szkoda Ci klawiatury ; p.
A więc ... lubię strzelanki, gry akcji i MMORPG, oraz wszelkiego rodzaju Hack & Slashe.
- Diablo II + Dodatek Lord of Destruction (to chyba każdy zna )
- Counter Strike 1.6
- Max Payne 1 i 2
- Lost Planet (narazie grałem tylko w demo, ale naprawdę fajna gra )
- Age of Empires I, II, III, za wszystkimi dodatkami (to jest coś ze strategii, których nie wymieniłem xD)
- Need for Speed'y - wszystkie (też ścigałek nie wymieniłem )
- Gears of War (grałem u kumpla ... Majstersztyk)
Pewnie by się więcej znalazło, ale ... Po prostu nie chcę sięgać pamięcią tak głęboko.
Ooo, Counter-Strike 1.6. Idziemy sie zmierzyć, mastahu mhroooku ?
Może po zakończeniu wywiadu? ;>
Nie ma sprawy. I tak dostane ; ].
Twa śmierć jest nieunikniona
A więc, mistrzu ciemności, pożegnaj się ze swoimi sługusami.
Czyli poprostu, Teletubisie mówią papa i pozdrawiają.
Twinky-Winky mówi hejo i papa i pozdrawia swojego sługę Angel'a, Pietro'a, Coguar'a, Exod'a i wielu wielu innych !
A więc niech Cie Dark Vader ma w opiece.
Dobra, chodźmy, rozwale Cię !
Niechaj Spiderman ma Cię w swej opiece.
Asha Thrazi
Ja - Niebieski
Elvan - Zielony
Witaj mroczny mistrzu, czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiadzik ?
Ależ oczywiście zuy dziennikarzu.
Jak się nazywasz, ile masz lat, skąd jesteś, Twój Nip, Pin do Karty Kredytowej, Passy do APO ?
Nazywam się Marek, lat 15, from wioska z tramwajami o szumnej nazwie "Szczecin", 8439726 - Nip, Pin do karty - aktualnie brak karty, passy - numer : 666666 hasło : zuo.
Hmm, chyba się zakochałem w Twoich passach ; >. Ale przejdźmy do rzeczy. Czym się interesujesz ?
Interesuję się komputerami, grami komputerowymi i ... Dziewczynami :D
Preferujesz jakieś trunki ? Może denaturat, spirytus ?
Oczywiście, że tak :> Browar ... to jest TO :>.
Jak to jest być moderatorem ? Setki PW dziennie, sława i chwała ? Czy może żmudna i nudna praca ?
Setek PW nie dostaję ... Większość z użyszkodników wysyłających do mnie PW, to ludzie, kórzy myślą, że jestem GM'em/Tutorem.
Sława i chwała ... Oczywiście :) Jestem kochany, lubiany, itp. itd
A w ogóle, to na nowym forum jest to naprawdę trudna praca.
Nie można np. dawać bana za jeden post. Więc jeśli pojawi się temat z wyzwiskami kierowanymi do GM'ów/Tutorów, a użytkownik ma mniej niż 5 postów, bana dać się nie da (chyba, że jeszcze do końca nie obcykałem całego systemu moderowania)
Rozumiem. A czy masz może jakieś zatargi z jakimiś użytkownikami lub moderatorami ?
Yyy ... Nie : >
A teraz, przyznaj szczerze. Które forum bardziej Ci sie podoba. To stare, czy nowe ?
Stare. Nowe nie ma tego klimatu. Byłbym gotów nadal walczyć z tymi botami, co to zakładały zboczone tematy, mimo iż wiem, że byłoby to jak walka Don Kichota z wiatrakami (to było zue ;>)
Hehe, ja na starym mogłem sie szczycić tym, że zarejestrowałem się w tym samym dniu co Ty, a różnica postów wynosiła około ... 1000 + ; p.
Masz może jakieś osoby na forum, które faforyzowałbyś, gdybyś miał decydować o wyborze Moderatorów ?
Nie. Ostanio dostaję PW od niejakiego "Mentora", który ciągle pyta mnie, czy mógłby zostać "medatorem" (tak napisał ... cóż poradzić >.<). Odpowiedź zawsze brzmiała nie ; ).
Może uchylisz rąbka tajemnicy i zdradzisz: planujecie nowe rangi na forum ?
Nie mam pojęcia. Amedain i Mortiis chyba żadnemu z Moderatorów nie mówią o swoich planach. Chyba, że się spotykają w grze, a ja nic o tym nie wiem, bo zaglądam na APO tylko po to, aby mi nie skasowało postaci :D.
A to szkoda, wiele osób chciałoby wiedzieć coś na temat nowości.
Ja też bym chciał xD.
A co do Twojej postaci na APO, jaki masz lvl ? ; > ?
Mam aż 4 postacie :>
Sorc - lvl 204
Knight - lvl 146
Palladyn - 76 lvl
I druid - 56 lvl ;)
Kogo z forum lubisz najbardziej, a kogo najmniej ?
Z forum najbardziej lubię ... Ciebie ;* i Mnie i Angela (;*) I Mnie i jeszcze Coguara i Mnie i Exoda i Mnie i Mortiis'a i Mnie i Amedain'a i Mnie i Tygrys'a i Mnie i Veruisa.
Jak o kimś zapomniałem, wybaczcie mi !
Jaki rodzaj muzyki lubisz oraz jakie zespoły ?
Słucham Linkin Park'u, którzy grają Crossover i System of a Down, którzy grają ... nie wiem co, ale wydaje mi się, że coś pomięcy Hard Rockiem i Metalem ;P Ale raczej Hard Rock.
A jakie rodzaje gier lubisz ? Możesz również powiedzieć tytuły, jak nie szkoda Ci klawiatury ; p.
A więc ... lubię strzelanki, gry akcji i MMORPG, oraz wszelkiego rodzaju Hack & Slashe.
- Diablo II + Dodatek Lord of Destruction (to chyba każdy zna )
- Counter Strike 1.6
- Max Payne 1 i 2
- Lost Planet (narazie grałem tylko w demo, ale naprawdę fajna gra )
- Age of Empires I, II, III, za wszystkimi dodatkami (to jest coś ze strategii, których nie wymieniłem xD)
- Need for Speed'y - wszystkie (też ścigałek nie wymieniłem )
- Gears of War (grałem u kumpla ... Majstersztyk)
Pewnie by się więcej znalazło, ale ... Po prostu nie chcę sięgać pamięcią tak głęboko.
Ooo, Counter-Strike 1.6. Idziemy sie zmierzyć, mastahu mhroooku ?
Może po zakończeniu wywiadu? ;>
Nie ma sprawy. I tak dostane ; ].
Twa śmierć jest nieunikniona
A więc, mistrzu ciemności, pożegnaj się ze swoimi sługusami.
Czyli poprostu, Teletubisie mówią papa i pozdrawiają.
Twinky-Winky mówi hejo i papa i pozdrawia swojego sługę Angel'a, Pietro'a, Coguar'a, Exod'a i wielu wielu innych !
A więc niech Cie Dark Vader ma w opiece.
Dobra, chodźmy, rozwale Cię !
Niechaj Spiderman ma Cię w swej opiece.
Asha Thrazi