PDA

View Full Version : [Wywiad] Miszczu Ciemno?ci - Elvan

Pietro
13-06-2007, 19:41
Miałem okazję przeprowadzić wywiad z ... mhroocznym Elvanem. A więc czytajcie !

Ja - Niebieski
Elvan - Zielony

Witaj mroczny mistrzu, czy mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiadzik ?

Ależ oczywiście zuy dziennikarzu.

Jak się nazywasz, ile masz lat, skąd jesteś, Twój Nip, Pin do Karty Kredytowej, Passy do APO ?

Nazywam się Marek, lat 15, from wioska z tramwajami o szumnej nazwie "Szczecin", 8439726 - Nip, Pin do karty - aktualnie brak karty, passy - numer : 666666 hasło : zuo.

Hmm, chyba się zakochałem w Twoich passach ; >. Ale przejdźmy do rzeczy. Czym się interesujesz ?

Interesuję się komputerami, grami komputerowymi i ... Dziewczynami :D

Preferujesz jakieś trunki ? Może denaturat, spirytus ?

Oczywiście, że tak :> Browar ... to jest TO :>.

Jak to jest być moderatorem ? Setki PW dziennie, sława i chwała ? Czy może żmudna i nudna praca ?

Setek PW nie dostaję ... Większość z użyszkodników wysyłających do mnie PW, to ludzie, kórzy myślą, że jestem GM'em/Tutorem.
Sława i chwała ... Oczywiście :) Jestem kochany, lubiany, itp. itd
A w ogóle, to na nowym forum jest to naprawdę trudna praca.
Nie można np. dawać bana za jeden post. Więc jeśli pojawi się temat z wyzwiskami kierowanymi do GM'ów/Tutorów, a użytkownik ma mniej niż 5 postów, bana dać się nie da (chyba, że jeszcze do końca nie obcykałem całego systemu moderowania)

Rozumiem. A czy masz może jakieś zatargi z jakimiś użytkownikami lub moderatorami ?

Yyy ... Nie : >

A teraz, przyznaj szczerze. Które forum bardziej Ci sie podoba. To stare, czy nowe ?

Stare. Nowe nie ma tego klimatu. Byłbym gotów nadal walczyć z tymi botami, co to zakładały zboczone tematy, mimo iż wiem, że byłoby to jak walka Don Kichota z wiatrakami (to było zue ;>)

Hehe, ja na starym mogłem sie szczycić tym, że zarejestrowałem się w tym samym dniu co Ty, a różnica postów wynosiła około ... 1000 + ; p.
Masz może jakieś osoby na forum, które faforyzowałbyś, gdybyś miał decydować o wyborze Moderatorów ?

Nie. Ostanio dostaję PW od niejakiego "Mentora", który ciągle pyta mnie, czy mógłby zostać "medatorem" (tak napisał ... cóż poradzić >.<). Odpowiedź zawsze brzmiała nie ; ).

Może uchylisz rąbka tajemnicy i zdradzisz: planujecie nowe rangi na forum ?

Nie mam pojęcia. Amedain i Mortiis chyba żadnemu z Moderatorów nie mówią o swoich planach. Chyba, że się spotykają w grze, a ja nic o tym nie wiem, bo zaglądam na APO tylko po to, aby mi nie skasowało postaci :D.

A to szkoda, wiele osób chciałoby wiedzieć coś na temat nowości.

Ja też bym chciał xD.

A co do Twojej postaci na APO, jaki masz lvl ? ; > ?

Mam aż 4 postacie :>
Sorc - lvl 204
Knight - lvl 146
Palladyn - 76 lvl
I druid - 56 lvl ;)

Kogo z forum lubisz najbardziej, a kogo najmniej ?

Z forum najbardziej lubię ... Ciebie ;* i Mnie i Angela (;*) I Mnie i jeszcze Coguara i Mnie i Exoda i Mnie i Mortiis'a i Mnie i Amedain'a i Mnie i Tygrys'a i Mnie i Veruisa.
Jak o kimś zapomniałem, wybaczcie mi !

Jaki rodzaj muzyki lubisz oraz jakie zespoły ?

Słucham Linkin Park'u, którzy grają Crossover i System of a Down, którzy grają ... nie wiem co, ale wydaje mi się, że coś pomięcy Hard Rockiem i Metalem ;P Ale raczej Hard Rock.

A jakie rodzaje gier lubisz ? Możesz również powiedzieć tytuły, jak nie szkoda Ci klawiatury ; p.

A więc ... lubię strzelanki, gry akcji i MMORPG, oraz wszelkiego rodzaju Hack & Slashe.
- Diablo II + Dodatek Lord of Destruction (to chyba każdy zna )
- Counter Strike 1.6
- Max Payne 1 i 2
- Lost Planet (narazie grałem tylko w demo, ale naprawdę fajna gra )
- Age of Empires I, II, III, za wszystkimi dodatkami (to jest coś ze strategii, których nie wymieniłem xD)
- Need for Speed'y - wszystkie (też ścigałek nie wymieniłem )
- Gears of War (grałem u kumpla ... Majstersztyk)
Pewnie by się więcej znalazło, ale ... Po prostu nie chcę sięgać pamięcią tak głęboko.

Ooo, Counter-Strike 1.6. Idziemy sie zmierzyć, mastahu mhroooku ?

Może po zakończeniu wywiadu? ;>

Nie ma sprawy. I tak dostane ; ].

Twa śmierć jest nieunikniona

A więc, mistrzu ciemności, pożegnaj się ze swoimi sługusami.
Czyli poprostu, Teletubisie mówią papa i pozdrawiają.

Twinky-Winky mówi hejo i papa i pozdrawia swojego sługę Angel'a, Pietro'a, Coguar'a, Exod'a i wielu wielu innych !

A więc niech Cie Dark Vader ma w opiece.
Dobra, chodźmy, rozwale Cię !

Niechaj Spiderman ma Cię w swej opiece.
Asha Thrazi

Soulshade
13-06-2007, 19:53
Szczerze mówiąc nie rozbawił mnie ten wywiad. A był zrobiony w takim stylu. Kilka ciekawych rzeczy się dowiedziałem.

Większość z użyszkodników wysyłających do mnie PW, to ludzie, kórzy myślą, że jestem GM'em/Tutorem.
No wiesz, są ludzie i parapety...

Lador
13-06-2007, 20:06
Bardzo fajny wywiad :) Jeden z najlepszych jakie czytałem...
Elvan widzę, że mamy takie same zainteresowania ;) Dziewczyny... hehe

_Royal_
13-06-2007, 20:14
Wywiadzik fajny nawet bardzo... hmm ocenka będzie 7/10 ;p

KodeX
14-06-2007, 09:33
@up
Wielki czarny napis widniejący w twoim popisie jest Prawdą.....
@Topic
Hehehe fajny wywiad lepszego nie widziałem ;)
10/10

Assasin
14-06-2007, 10:03
ŁaŁ Pietro zaszalał,w sumie spoko wywiad,ja lepszego bym nie przeprowadził;)
Długość w sam raz i,ciekawe pytania i odpowiedzi:cool:.

@up
LoL Kodex gdzie ty wyżej widzisz czarny napis?:D :D Kaca masz po ciężkiej nocce?:rolleyes: czy może kolorków nie odróżniasz? xDDDDD.

Qlers
14-06-2007, 14:33
@Amedain
Da się banować za jeden post;)
grom chyba mówił raz, gdy jakiś nópek zaczął wyzywać Mortiisa.

@topic
Wywiad fajny, nie jest krótki. I dość ciekawy.:D

Mejger
14-06-2007, 18:41
Łał! Dużo się dowiedziałem z tego wywiadu ^^ Taki w ogóle z poczuciem humoru i nutką czegoś zue'go.

A tak btw. Pietro, masz błąd! Powinieneś napisać mhroczny mistrzu, a nie mroczny mistrzu. Tak byłoby bardziej zuowiasto (Nie wiem jak to się odmienia) =P

[Elvan] Hmm ... "Źlej" ? xD

Drah Master
14-06-2007, 18:54
Wywiad jak każdy inny lecz ten ma tu swój Klimat. . .
Fajnie ,że w końcu ktoś przeprowadził tu taki Wywiad z taką osobistością jak Elvan.
Chociaż nie znam go z Realnego życia ,widziałem go tylko raz (szczyci_się).
Mam nadzieję ,że jak znajdzie się czas to wyskoczymy na jakiegoś Browca xD.:D
No co ja mogę jeszcze powiedzieć..Elvan fakaj się ..l.[*.*]..l.. mnie nie wymieniłeś buuu xD...Trzymaj się emerycie =* :rolleyes:

Rudixx
14-06-2007, 19:11
Nom :ddddddddddddddddddddddddddddddd

Elvan
14-06-2007, 21:19
No tak ... A kiedy wymieniałem lvl'e swoich postaci, to mi zrobili psikusa i mi prąd w domu wyłączyli xD Dopiero po jakimś czasie mogliśmy kontynuować ;D

xD Luki xD
14-06-2007, 21:29
Suuper wywiadzik Pietro przebijasz wszystkich xD bardzo długi i bez błędny :)