Zaloguj się

View Full Version : Scaiter mówi Cya

ninja roukenon
28-01-2009, 17:26
No tak,kiedys musialo to nadejsc i zapewne kazdy gracz musial przechodzic przez to,przyszla pora i na mnie czyli jak to niektorzy zartowali Pokemona APO czyli Scaiter'ka.Znudzilo mnie juz expienie ,pekowanie i inne zwiazane rzeczy. A po 2 narastajace tu uzyje odpowiedniego slowa Hamstwo,bluznia nawalaja w 10 i mowie solo ( tu najlepszym przykladem byl Deez ) No cóż duzo by bylo tego wspominania więc przejde do Pozdrowien (kolejnosc nie gra roli)
Xlori -dlugo sie znalismy hmm prawie 2 lata jeszcze za czasow Grexa :)
Assasyn Salach-Spoko ziomek katujemy w Gladiatusa xD
Master Shidishi-ten to ma checi na expa ;P
Teovil-Spox ziomek
i inni jak sobie przypomne to dopisze
Tak wiec Bye Bye APO.
@xlori to nie gwiazdki lecz planety ,mglawice,gromady kuliste,galaktyki xd no wiesz trzeba dokupic co nieco do telepa xd

Pessto
28-01-2009, 17:31
Szkoda ,ze odchodzisz.
Powodzenia w RL.
Pozdro.

Tr4X
28-01-2009, 17:34
Czówaj :] Oglądaj te swoje gwiazdki i nie graj juz w tije bo to zuo xD A tak na poważnie to powodzenia w rl life ^ Szkoda, że odchodzisz, Te czasy pkowania xD to bylo coś a nie tak jak teraz, gdzie sie nie obejrzysz to same nooby. TAk więc trzymaj sie Krzysiu :]

Kapitan Alkohol.
28-01-2009, 17:53
No cya ;<
Powodzenia w rl życiu, moze jeszcze tu wrócisz ;)
Nie pozdrowiles mnie, ale przezyje xP
Cya =)

Master Shidishi
28-01-2009, 17:58
Cyaa Scaituuss :PP Dzieki za pomoc na pk czasem ;d PS. Eq mozesz mi dac hehue xD

Pampalini
28-01-2009, 21:23
baju baju scaiterq ;o wracaj do pokebola bo ash cie wzywa :D nie no joke :) powodzenia w rl zyciu ;o !

Robert el Hombre
29-01-2009, 12:41
BB trzymaj się i mam nadzieje że już tu nie wrócisz bo nobisz serwer .
Pa pa życze udanego życia:)

Jaros Jaroz Jaro
29-01-2009, 15:49
papa nie wracaj. są lepsi od ciebie ruchowo i zmysłowo. ;]

powodzenia w rl życiu