Zaloguj się

View Full Version : Flama ?egna si? z forum jak i gr?...

Flama
29-01-2009, 16:18
A więc po rocznej przygodzie z moderatorem zabrano mi go hmm.. za mówienie prawdy chyba... albo za kłamanie... sam tego nie pojmuję %-) Mniejsza o to
Jakoś nie będę tęsknił czy płakał za zielenią.
Odchodzę również z gry, tzn. już od dłuższego czasu nie gram ale teraz jest okazja aby o tym napisać. W moim życiu diametralnie się pozmieniało i wiem tylko ,że na pewno będę robił 4 rzeczy... imprezował, słuchał dobrego rapu, palił i ... .
Teraz nie mam czasu na grę lecz może kiedyś tak się zdarzy ,że wrócę...
Wypadało by kogoś pozdrowić chyba...
A więc pozdrawiam tych na których zawsze mogłem liczyć
tych którzy nie bali się powiedzieć prawdy w twarz
tych których wpisali się pozytywnie w niekrótki życiorys na apo...
tych kliku prawdziwych z wielu...

Możesz pisać co chcesz... jebie mnie to jaki kozak jesteś przez internet... chcesz coś mnie obrazić to zrób to stojąc obok mnie !

Saxzz
29-01-2009, 16:20
Możesz pisać co chcesz... jebie mnie to jaki kozak jesteś przez internet... chcesz coś mnie obrazić to zrób to stojąc obok mnie !
gdzie mieszkasz ?XD

wiem tylko ,że na pewno będę robił 4 rzeczy... imprezował, słuchał dobrego rapu, palił i ...
klamal ze to wszystko jest nieprawda? HEHE

za mówienie prawdy chyba... albo za kłamanie...
za to 2 najwyrazniej

Amu$
29-01-2009, 16:27
No szkoda Flama, że odchodzisz z 4um i z APO.
Bardzo się cieszę z tego powodu, że spotkałeś takie osoby na apo, które Ci powiedzą prawdę w oczy i pozytywnie wpiszą Ci się w życiorys.

Powodzenia w rl życiu i pamiętaj :

"Rób co chcesz, bo nie wiesz kiedy odejdziesz"

Aga Scix
29-01-2009, 16:28
Dobrze robisz, ze odchodzisz ;D Bo Ja tez odchodze ^^ Mam nadzieje, ze nie zerwiemy ze soba kontaktu. :* 3m sie ;>

⊕ Cineczeq ⊕
29-01-2009, 16:29
Omfg. xd Gdyby zrobić konkurs na największą głupotę APO mortiis nie miałby sobie równych.xd Od zawsze mówiłem, że za pisanie prawdy można dostać jedynie glanem w twarz. Cóż, nie twoja wina, że ktoś tu ma zbyt małe glany, które odcinają dopływ krwi do mózgu. Kupujcie więcej pacc, bo wam apo nieświadomie zamknie. :/

Arhadus
29-01-2009, 16:40
W moim życiu diametralnie się pozmieniało i wiem tylko ,że na pewno będę robił 4 rzeczy... imprezował, słuchał dobrego rapu, palił i ... .
Teraz nie mam czasu na grę lecz może kiedyś tak się zdarzy ,że wrócę... owned.

#topic.
bye, bye. taa, dużo się napracowałeś na forum.

#down.
jakieś aluzje do mnie? uważasz, że na Ciebie strzeliłem do kogoś?

Flama
29-01-2009, 16:42
przynajmniej nie byłem konfidentem....

teraz nie...
ale nigdy nie trzymałeś strony moderatora tylko próbowałeś znaleźć jakiś sposób aby pokazać ,że ty jesteś najlepszy a inni nie potrafią nic...

Down
Widziałeś mnie ? nie ? to przymknij papę kozaczku przez neta

Is'KiSii.
29-01-2009, 16:50
Dobra wypierdalaj.. ;s
Pewnie za twarz ci Mortiis zabrał Modka ;p
Nie lubiałem cię niestety ..

Plagenzenho_koha_kruliksa
29-01-2009, 17:01
I dobrze.. Ssij jajca, cya, elo, siema, nie bede plakal ;O

James Bond
29-01-2009, 17:27
Yoo szkoda że odchodzisz.. teraz same lamy zostały .. :P

Arhadus co robi podwójne tematy na forum o hip hopie nygga zwróciłem mu uwage to mi wlepił warna :D hahaha żałosny. tyle ode mnie na arhadusa..

Flama miałem okazję z Toba porozmawiać dawno temu w grze.. spoko jesteś na forum też nigdy nie zalazłeś mi pod skóre..

wg mnie apo to jest zlot dzieci ktore na rl tibii nie potrafią wbić ani jednego lvla przy 30 lvlku, albo kończą swoją przygode z tibią na desert quescie bądź pokazaniu itemka na środku depo za zaufanie:)

powodzenia w rl life tylko sie nie przepal:P

Fucking Angel
29-01-2009, 17:31
Chyba byles jedynym (poza mc mackiem) moderatorem ktorego szanuje. Nie wywyzszales sie, no wlasnie nie tak jak Archadus. Archadus ma wladze i mysli ze kox. :/ Taka prawda. W miare mozliwosci, jezeli moglbys to podaj kontakt na prv, bo naprawde byles dobry :) Mimo iż nie wchodziles za czesto to zawsze odpisywales ;)

Amu$
29-01-2009, 17:35
Uważacie, że za słowo brudas należy się warn? Moim zdaniem nie. Pozdro Arhadus

Selrien
29-01-2009, 17:47
Narazicho szkoda, że odchodzisz ;(
Powodzenia w rl życiu.
AAA bym zapomniał xD Dobrego jarania!! Fajnych dupeczek i all co fajne ;p

To prawda Arhadus to pizda niedomyta myśli, że kozak jest jak ma modka.
Szczerze mówiąc Arhadus Pocałuj mnie w dupe!!!!!!!!!

Dostane warma ? Trudno to tylko gra i 4um.
Arhadus Pozdro przydupasie!

Bajeczny
29-01-2009, 18:07
Wyjątkowa okazja wymaga wyjątkowych działań, ale to bardziej na Twoją prośbę. Mhm.
W sumie to cieszę się, że nie można Cię już nazwać żałosnym sługusem glana, a bycie przez niego wyrzuconym to niemałe pochlebstwo, świadczące o byciu lepszym od niego. Poza tym zbyt niskie progi na Twoje nogi.

Wnoras
29-01-2009, 18:12
No szkoda, że odchodzisz. Wkońcu sam Mortiis i Tygrys zostaną. Powodzenia w RL Życiu.

Nakomi Takahata Old
29-01-2009, 19:08
No to nara,teraz impezuj , pal i sluchaj dobrego rapy ^^.Byles jak dla mnie najlepszym z moderatorow :p. Powodzenia w rl zyciu

Kapitan Alkohol.
29-01-2009, 19:14
No szkoda ze odchodzisz x( Troche sie znalismy w grze ;)
Cya i powodzenia w rl zyciu.

Tett
29-01-2009, 19:22
@Serafin
Liż dalej dupę, moża da ci eq na Harmonii. : qq
@topic

Jednak zaszły pewne zmiany w użytkowaniu forum, gdyż z dniem dzisiejszym zostali wybrani nowi moderatorzy, którymi są: Elvan, Splaxor (Recuso), Laluś, Listek, Guest, Layer, Nixon, Busst, Mc Maciek, Pandora, Flama oraz Arhadus.
Mc Maciek, Arhadus i Guest który wchodzi na forum raz na rok. Tylu zostało z naszych super moderatorów. Dziwię się, że chce wam się siedzieć nad tym gównem i wlepiać warny czy bany. ^.^ A co do Flamy, to niech odchodzi. : d

Oxidosis.
29-01-2009, 19:38
W ogóle według mnie Mortiis jest nie fair dał im modka oni się pomęczyli przez rok a potem serdeczne wypierdalaj :/

Takarji
29-01-2009, 20:28
Pewnie nie długo z tych wybranych zostanie tylko Mc Maciek ;p
A tan konkretnie dlaczego odzeszłeś ?
Powodzenia w realu.
Pozdro :cool:

[Mc Maciek] A może to ja odejdę...?

^Grulix^
29-01-2009, 20:35
@topic
Co do Ciebie flama, nigdy Cię nie szanowałem, ale teraz uświadomiłem sobie jaka jest trudna praca moderatora...

@arhadus
Miej trochę, powagi do tej decyzji flamy. Zobacz na to z innego strony.np. kurcze, flama odeszła? Teraz będę mieć więcej pracy.

Crayon
29-01-2009, 20:42
flama odeszła?
Flama jest menszczyznom !111!1!1

Cześć. Zbyt dużo tutaj nie zdziałałeś, ale i tak byłeś lepszy niż Listek...

Spaślak
29-01-2009, 20:46
I tak nic na forum nie robiłeś, nie będziesz nikomu potrzebny, więc bye....
50 postów żal..... i to jest moderator? co nigdy nikomu nie pomógł? jedynie co umiał dobrze zrobić to dać nie słusznego warna. <hahaha> <rotfl> <lol> <lol2>

@arhadus
Miej trochę, powagi do tej decyzji flamy. Zobacz na to z innego strony.np. kurcze, flama odeszła? Teraz będę mieć więcej pracy.

On i tak nic nie robił więc na forum nic sie nie zmieni <hahahahahahahahahaha>

Drako o.o
29-01-2009, 20:55
Bye

tak jak ktos tam wyzej napisal, Ciebie i mc matka szanuje ze modkow
reszty nie a szczegolnie pana "mam fuadze" athardusa czy akos tak :D

powodzenia, ta strata wyjdzie Ci tylko na lepsze

Pink Majster
29-01-2009, 21:23
No to zegnam xD teraz mozesz w spokoju imprezowac..., palic..., sluchac dobrego rapu..., i trzepac gnata <lol> owned XD

^Deduś
29-01-2009, 21:27
"na pewno będę robił 4 rzeczy... imprezował, słuchał dobrego rapu, palił i ... ."
HHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
Starczy? piałem na skype z tego z 30 min...... HAHAHAHAHA
No ziomek, będzie palił i imprezował, to już pewnie masz ze 30 lat????:????;/;/;/;/ mogę mufić do ciebie panie flama??? :/

@topic
Żal i ból... wypad.

@down
Uwierz, gadałem z 5 osobami... piały razem ze mną...
Kozak przez internet? hahaha gdzie kozacze? no powiedz gdzie do kurwy kozacze?!
Powiedziałbym ci to w twarz, uwierz : )

Flama
29-01-2009, 22:01
60 postów... czemu tak mało ? może dlatego ,że nie było z kim normalnie porozmawiać?
Nic nie robiłem ? hah.. no dobra skoro nic... %-)

Czy możesz do mnie mówić na pan ? Tak, i tak byś mówił... tylko ,że internet zrobił z Ciebie kozaka. Łatwo być kozakiem przez internet ? Wiesz co ? gardzę takimi jak TY. "piałeś" przez 30 minut na skype ? ale rozmowa testowa trwa tylko paręnaście sekund a nie sądzę aby ktoś inny o zdrowych zmysłach chciał tego słuchać...

Cza®ek
29-01-2009, 22:07
Najpierw Busst teraz Ty. Został tylko Mc Maciek, a na reszte brak słów. Powodzenia.

Super Mutant
29-01-2009, 22:12
Nie odchodz ;<
plissssssssss
:) Bede TEsknic!

^Grulix^
29-01-2009, 22:24
@flama
Ty się nie przejmuj, jak ktoś napisał (chyba ten co goli kolana, a jego laska to Nefre? wydało się to?) na pewno byłaś/eś lepszy/a od listk'a czy załóżmy od bussta. Teraz wzorowym moderatorem jest oczywiście "mak maciek". Co do mortiis'a to trochę zachował się nie wporzo i wywalił Cię. To była jego decyzja i nie powinieneś/aś się tym martwić.

@do all up.
Powinniście wspierać mortiis'a i jego decyzje...
nie wierze, że to napisałem, a jednak...:)

Dalekowidz84
29-01-2009, 22:25
Powodzenia w rl life etc etc etc
Jak wrucisz do gry to napisz do mnie
Daro

Ktoś
30-01-2009, 08:33
Mnie tam pier*oli, czy Ty kłamałeś, czy też nie...
Nic mi nie zrobiłeś, nie ubliżyłeś, więc nic do Ciebie nie mam.

Na razie koleś, powodzenia w Real Życiu.

Hrater
30-01-2009, 10:02
Wkur**ały mnie te warny, ale nic poza Tym do Ciebie nie mam ;o

Powo w rl życiu ;)
Może kiedyś wrócisz ;o

Oxidosis.
30-01-2009, 10:36
e tam według mnie byłeś ok, nawet pamiętam że masz 22 lata :P jak sie poznaliśmy ale to z rok temu, wtedy jak mój brat grał Sedan Swordmaster a ja Oxidosis, co nie chcący mnie zabiłeś i rs'a na mnei wbiłeś :P ale tak ogólnie to looz było.

Ernesto
30-01-2009, 11:03
OJ i flamer odszedl ; / pozytywnie widzialem nasze kolezenstwo ; ) Powodzonka zycze ; *

Flama
30-01-2009, 11:58
El Ernesto nie masz mojego gg?
Chyba Ci podwałem :)

SedaN*
30-01-2009, 12:22
Ja tam nic do Ciebie nie mialem. Kojarze Cie z old apo, jak graleś pod nickiem Amdromedo, czy jakoś tak.

Powodzenia w rl życiu.

Amu$
30-01-2009, 13:45
Flama nie wracaj, nie ma do czego :)
Moje gg masz więc kontakt jest :P

Maly down
31-01-2009, 14:35
Czy możesz do mnie mówić na pan ? Tak, i tak byś mówił... tylko ,że internet zrobił z Ciebie kozaka. Łatwo być kozakiem przez internet ? Wiesz co ? gardzę takimi jak TY. "piałeś" przez 30 minut na skype ? ale rozmowa testowa trwa tylko paręnaście sekund a nie sądzę aby ktoś inny o zdrowych zmysłach chciał tego słuchać...

Zdziwiłbyś się, ja raz przesiedziałem z nim 8h bez przerwy na skype. Czasem są takie rzeczy, która potrafią tak rozśmieszyć, że gdy o tym pomyślimy zaczynamy się śmiać i tak w kółko. I nie pomyślałeś o tym, że to "30 minut" zostało użyte w przenośni?

Nawiązując do tematu, to to że odejdziesz nie jest dla mnie niczym przejmującym. Nie znałem Ciebie, nie gadaliśmy ani razu, o tym jak wykonywałeś swoją pracę wiem tylko od użytkowników, ale nic o tym nie będę mówił, bo nie miałem okazji się samemu przekonać. Mam nadzieje, że się starałeś ku dobru ogółu. Jak wspominałem, mógłbyś i odejść i nawet bym tego nie zauważył, jednak jako że nie jestem negatywnie nastawiony do Twojej osoby, to życzę Ci powodzenia w życiu osobistym.

Pozdrawiam

Ananas bananas : )
31-01-2009, 15:00
Interesuje mnie 1 kazy mowil ze ty laska jestes a ty chlop jebany trans ;o pozdro i cya nie oplaca sie juz wracac:)

Greyback
04-02-2009, 14:19
Żegnaj nieznajomy xD. Niewiem a gdy byłeś moderatoremmiałeś ten sam nick ?>..

Neverous
08-02-2009, 23:41
Szkoda że już znikasz... wszystko siępowoli rozpada...
Powodzenia w rl życiu and...
PozDrO

Blacksmith Rojber
10-02-2009, 00:27
A więc po rocznej przygodzie z moderatorem zabrano mi go hmm.. za mówienie prawdy chyba... albo za kłamanie... sam tego nie pojmuję %-) Mniejsza o to
Jakoś nie będę tęsknił czy płakał za zielenią.
Odchodzę również z gry, tzn. już od dłuższego czasu nie gram ale teraz jest okazja aby o tym napisać. W moim życiu diametralnie się pozmieniało i wiem tylko ,że na pewno będę robił 4 rzeczy... imprezował, słuchał dobrego rapu, palił i ... .
Teraz nie mam czasu na grę lecz może kiedyś tak się zdarzy ,że wrócę...
Wypadało by kogoś pozdrowić chyba...
A więc pozdrawiam tych na których zawsze mogłem liczyć
tych którzy nie bali się powiedzieć prawdy w twarz
tych których wpisali się pozytywnie w niekrótki życiorys na apo...
tych kliku prawdziwych z wielu...

No i nara to jest jedyna decyzja z twojej strony ktora w 100% popieram idz na dwor dotlen sie i tak wrocisz ale narazie bedzie spokoj od ciebie