Zaloguj się

View Full Version : First oriental addon.

Maatini Żałosny Ogryzek
29-01-2009, 17:44
Chyba pierwszy na servie addon orientala.

http://i39.tinypic.com/r0tssp.jpg

Midi
29-01-2009, 17:45
Gz, a powiecie jak zrobić?
.....................................

Tal
29-01-2009, 17:49
yyy... pierwszy ? Mi się wydaje ze już od kilku dni wiele osób go ma. Jest to najłatwiejsze do zdobycia ulepszenie outfitu.
Nie ma czego gratulować. I lepiej niech nikt tu nie pisze jak zdobyć ^^.

To tyle, baj
Peace...

@down -.-
Szkoda mi na niego 1cc -.- Wole kupić eq. I nie mam czego zazdrościć bo jak mówię, jest najprostszy.

@Mikus....
Rzeczywiście nie pomyślałem, że może chodzić o to xd... Wyrażaj się synku. Gówno o mnie wiesz. Tak do Twojej wiadomości nie jestem pedałem i ***** po czym z mojej wypowiedzi to wywnioskowałeś? Po prostu popatrzyłem na temat z innej strony więc na mnie tu nie wjeżdżaj. -.-
Nie jestem jak jakiś grulix czy inny pies co pierdoli głupoty naumyślnie i daje po sobie skakać. Na przyszłość pomyśl dwa razy zanim napiszesz coś do kogoś kogo nie znasz.
btw. teraz zwróciłem uwagę, że na górze jest napisane "chyba pierwszy na servie". I co, debilu ?

Maatini Żałosny Ogryzek
29-01-2009, 17:53
Up zazdrość ? Jakoś jeszcze nikogo nie widziałem w tym addonie oO

Mikuś. <3
29-01-2009, 17:55
yyy... pierwszy ? Mi się wydaje ze już od kilku dni wiele osób go ma. Jest to najłatwiejsze do zdobycia ulepszenie outfitu.
Nie ma czego gratulować. I lepiej niech nikt tu nie pisze jak zdobyć ^^.

To tyle, baj
Peace...

@down -.-
Szkoda mi na niego 1cc -.- Wole kupić eq. I nie mam czego zazdrościć bo jak mówię, jest najprostszy.

Debilu , first oriental addon chodzi , nie że pierwsza osoba , ale pierwszy addon.
Omg poćwicz mózg pedale

Hydra
29-01-2009, 17:55
no gz wysilenia :D
rob drugi addon ;P

znakiznakiznakiznakiznakiznakiznakiznaki

Mariox
29-01-2009, 17:56
Gratuluje. Chociaż nie ma to jak addon shamana:D