View Full Version : Polska-Chorwacja Pó?fina? Ms w Chorwacji
mlody drut
30-01-2009, 13:40
Jak myślicie wygramy i przejdziemy do finału czy przegramy i bedziemy walczyć o brąz?
Obstawiajcie jakie miejsce/medal zdobędziemy na Ms czy wrócimy do kraju bez medalu?
http://i41.tinypic.com/15ofihi.jpg
Moim zdaniem Wygramy z Chorwacją a w finale przegramy i bedziemy mieli srebro zawsze tak jest z Polska :D
Wygramy natepne 2 mecze i zloto jest nasze !!! Nie ma innej mozliwosci @!!!!
Do boju Polsko !!!
Nakomi Takahata Old
30-01-2009, 14:10
Trudny mecz bedzie dla Polakow bedzie 15 tys widzow Chorwaci maja kilku znakomitych czawodnikow np.Balic.Ja sadze ze po dramatycznym meczu jednak przegramy Polska jeszcze jest za slaba na Chorwatow ;/
KaczorPowraca
30-01-2009, 14:10
Ten meczy wygramy :D Musimy !
Ale obstawiam , że nerwówka będzie niezła :p
A finał myslę , że też wygramy :D trzeba być dobrej myśli
Kamor is Back
30-01-2009, 14:14
Przesramy :) ale i tak bede kibicowal naszym.
Wole Tenis :D
znakiiiiiiiiiiiiiii
Wygramy.. ostatnio na IO wygraliśmy to i teraz pociśniemy!! My mieliśmy już te 2 słabe mecze na mś a oni nie.. może najwyższy czas?? do boju gogo!!
^Grulix^
30-01-2009, 16:16
Moim zdaniem dostaniemy tak w dupę, że się nogami zakryjemy... taka smutna prawda.
POLSKA - CHORWACJA
Wygra oczywiscie POLSKA!!
Noi nasi wrócą ze żłotem!!
Oczywiście, że wygrają BIAŁO - CZERWONI
POLSKA
⊕ Cineczeq ⊕
30-01-2009, 16:36
Zgadnijcie za kim jestem. Tak właśnie.
Mam nadzieję, że mimo wszystko wygrają. A ostatecznie serbro będzie duzym sukcesem.
Hmm, po przemyśleniach, w sumie nie wiem, rzadko wygrywamy... Ale może tym razem się uda, powiem tak MYŚLĘ że wygramy, ale jestem przekonany do tego że będzie remis, czyli neutralnie ;)
Moim zdaniem dostaniemy tak w dupę, że się nogami zakryjemy... taka smutna prawda.
żałosne, poćwicz.,l,.trenuj
@topic
Wierzę w to, że wygramy w półfinale i mam nadzieję, że zdobędziemy srebro/złoto.
Wróbel
Super jesteś nie wierzysz w naszych bo co? Jakiś komuch jesteś czy inny grzyb? Trochę patriotyzmu, sam prosiłeś o krytykę to trzymaj.
Będzie ciężko, ale wierzę że wygramy 28:26
Moim zdaniem przerąbiemy .
Będzie bardzo ciężko, ale to Chorwaci grają jako faworyci, więc naszym będzie łatwiej. ;)
POLSKA!
Pazdzioszek
30-01-2009, 17:35
Durnix Jak widac po podpisie chcesz sie zmienic.
Musze cie pocieszyc kompletnie ci to nie wychodzi.
Dalej gadasz i rzeczach o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Duzo osob ci to mowiło i bedzie mowic ale..WYPIERDALAJ STAD.
@Topic
Oczywiscie ze wygramy aczkolwiek przy wrogo nastawionej publicznosci bedzie ciezko oczywiscie bardziej licze na taki mecz jak z serbia niz ten z norwegia bo jeszcze 1 taki mecz a nie wytrzymam ;P
Oczywiście liczne na złoty medal, chociaż brązu nie pogardzę ;f ;d
Elvanish
30-01-2009, 19:13
Ja powiem tak:
Mamy naprawdę spore szanse na wygranie tego meczu. Chorwaci grają naprawdę dobrą piłkę, to trzeba przyznać. Jednak polacy nie raz pokazali klasę i wiem, że stać Naszych Wice-mistrzów Świata na wygraną.
Po 2. Chorwaci grają u siebie. Publiczność jest po ich stronie, jednak to nasza mała garstka kibiców przyjechała tu, aby wspierać naszych rodaków a Chorwaci po prostu przyszli oglądać kolejny, nudny (ich zdaniem) mecz. Drużyna Chorwacka będzie się przy swojej widowni czuła pewnie, co może ich zgubić, bo zaczną w końcu gubić piłkę itp...
Reasumując - Mimo przewagi liczebnej kibiców Chorwackich, mamy spore szanse na wygraną tego meczu. Wiem co mówię, bo sam trenuję piłkę ręczną więc nie ukrywam, że trochę się na tym znam.
Pozdrawiam
Elvan
xxXTibiomanxxX
30-01-2009, 20:42
Mecz już trwa i zauważam przewagę chorwacji...
Nie pękaj. Chorwacja musiała się wyszumieć teraz meczyk jest wyrównany. Obyśmy wygrali;p
PS. Ale Francuzi są mocni;(
Tymek Knight
30-01-2009, 21:14
Jak na razie jest ładnie . było 13:9 a skończyła się pierwsza połowa 14:13 o.O
Jednym słowem wygramy.
xxXTibiomanxxX
30-01-2009, 21:30
19:14 ;/ Przegrywamy
Ale chorwacja ma super "wykładzinę"
Ciągle muszą poprawiać xD
Ale mam nadzieję że polacy wygrają :)
~~Edit
Elxis Ma rację , za dużo błędów :(
Polacy będą grać o brąz ;/
Tymek Knight
30-01-2009, 21:36
Na obecną chwilę zmieniam zdanie. Polska dostanie po dupie . ;//
Elxis Maniaq
30-01-2009, 21:38
22:15 dajcie spokój ;o
Za dużo błędów.
A co do tej wykładziny, to ja bym na takim boisku nie grał. Wenta powinien pogadać z organizatorami xD.
Felek pall
30-01-2009, 21:54
Żal i ból....
Wyłączam Tv i słucham muzy bo to porażka , tak ładnie nam szło do tego meczu...
Obyśmy mało przegrali (chce żebyśmy wygrali ale raczej nie wygramy).
Przegraliśmy, ale mam nadzieję, że brąz będzie nasz ;\
Podziękowanie dla Polaków za mecz. Zagrali powiem dobrze, mimo błędów i nieskuteczności uważam, że było dobrze
Nie było aż tak źle.
Ten co walił te karne w chorwacji skubany wszystkie wbił ;/
Ale brąz będzie nasz :D
Elvanish
30-01-2009, 22:11
Nie oglądałem meczu, obejrzałem tylko końcówkę, bo musiałem coś załatwić... Ale byłem zapobiegliwy i nagrałem.
Końcówka meczu to w wykonaniu Polaków była kompletna porażka. Wiem, że stać ich na więcej. Jak wyprowadzali kontrę we 3, zbiegli się do jednego miejsca, jakby nigdy ze sobą nie grali i się nie rozumieli. Oczywiście piłka stracona.
No cóż... Ten mecz nie poszedł za dobrze. Naprawdę były szanse na wygranie go. Ale nie wszystko da się wygrać. Może za 2 lata. Teraz trzeba czekać do niedzieli i mecz z Danią. Wygramy, wierzę w naszych reprezentantów ;)
No cóż... Stawiałem na Chorwatów od początku mistrzostw i wg mnie wygrają je... Teraz trzymać kciuki za Polskę na meczu z Danią ;)
KaczorPowraca
30-01-2009, 22:46
Osobiscie zycze im z calego serca..
ostrego wpierdalu od Francuzow ;)
..Zaxu$..
30-01-2009, 22:53
lipa przegrali xdddd szkoda ^^ ale 3 mecze pod rzad wygrali. w koncu to sa polacy :D:D
^Grulix^
30-01-2009, 22:59
HAha dostaliśmy w dupę, a nie mówiłem? Może i stać polaków na wygraną, ale na pewno tego dzisiaj nie pokazali... No cóż jak to p. E. napisał może za 2 lata?
Teraz trzeba liczyć na to, że Polacy wygrają z Duńczykami i zdobędziemy brązowy medal.
KaczorPowraca
30-01-2009, 23:47
Grulix zamknij twarz , w dupe to Ty dostajesz od mamy jak coś przeskrobiesz..
Mówiłem, że przerąbiemy ... .
mlody drut
31-01-2009, 08:09
No i lipa przegraliśmy ale mam nadzieje że brąż bedzie nasz :]
dostaliśmy w dupe.. "finał nie dla nas" no nic na brąz trzeba liczyć ;]
HAha dostaliśmy w dupę, a nie mówiłem? Może i stać polaków na wygraną, ale na pewno tego dzisiaj nie pokazali... No cóż jak to p. E. napisał może za 2 lata?
Po co sie wypowiadasz jak gowno wiesz?
Mozesz sobie sadzic ze jestesmy slabi ale w tej dyscyplinie jakos dwa razy pod rzad doszlismy do polfinalu....!
A co do meczu no to...pierwsza polowa byla wyrownana , w drugiej Chorwaci odskoczyli i nasi zawodnicy stracili juz wiare...!Ale nic sie nie stalo !!!Wygramy z Dania i bedze braz...
Po co owijać w bawełne , zagrany słaby mecz , słaba skutecznośc, słaba forma Sławka Szmala i po meczu , a że Chorwaci grają dobrą obrone, atak i ich bramkarz pokazał sporo ciekawych obron także Polacy zdominowani.
Bo podłoga odpadała. Tak na serio to nie ma sie czemu dziwic graliśmy z najepszą drużyną obecnych MŚ a na dodatek z gospodarzami, więc taki doping i mogł nam sie dac we znaki.
Night Raven
31-01-2009, 16:04
Ogladalem tylko 4 min koncowki, bo mialem postój na stacji. Jaki byl wynik?
Przez te pare minut jak ogladalem bylem niezadowolny, lecz gralismy z Chorwacją.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.