Zaloguj się

View Full Version : Mistic Scarab Own3d. By 230 lvl

Gakori
30-01-2009, 22:10
LaLA .! Nie Będę Się Rozpisywał : > Mistic Scarab Owned .!
http://i44.tinypic.com/2i0zm1j.jpg
Nie Bot Nie Fake . To Ja .! Macie Pasek I Wszystko : >

Kamor is Back
30-01-2009, 22:12
Fakt to nie Fake, to BOT !
Manas sie na e vite naklada.
@down
No tez sluszna racja.

Viseko:o
30-01-2009, 22:12
Może się mylę, ale napis 'mistic scarab' powinien bys nad nim, a nie po prawej stronie.

Saxzz
30-01-2009, 22:14
@2x up
o ja *****.............. wszyscy ktorzy maja wolniejsza reke od ciebie maja bota? jestes dzieckiem, pewnie masz kobiece ręce i niesprytnie poslugujesz sie myszka, i na tym lvlu, pewnie nawet takiego nie osiagnales chodziles na rotwory po kase :) zrobie ci hypercamem jak napierdole 11 manasów w jednym ciągu po kolei, tez uznasz ze to bot? AHAHHA

@top gz

@up
zobacz na tego msc kolo dzwigni

@edit
2x up
Ej... kurvo, jakby mial bota to by mial manasy po kolei

Gakori
30-01-2009, 22:14
... N/C Zazdrosć Zazdrość Zazdrość : / Pokaż Gdzie Masz Bota . ? A Wogle Zaraz Bedzie Ze Lh Tibi GG Wosso Pewnie : > Prosze Bardzo . Ja Dałem SSa Zeby Sie Tym Pochwalic ; ]

Viseko:o
30-01-2009, 22:15
ja tam nie zazdroszcze ; o

Saxzz
30-01-2009, 22:16
@up
gdzie ty widzisz lh ;o

Gakori
30-01-2009, 22:17
Nie chcem Zasmiecać Tematu ; ] Więc Napisze Tylko . LH NIE MAM .! : ]

Kamor is Back
30-01-2009, 22:19
po primo : E Vita naklada sie odrazu na manasa - to glowna oznaka bota.
po 2 primo : jak viseko wspomnial nazwa powinna byc bardziej w prawo.
po 3 primo : Jeden kryje drugiego,zalosne

po 4 primo : Gralem na 7.6 z 2 lata temu wiec botow niebylo,a paluszki w przeciwienstwie do twoich przyrosnietych do hotkeya,sa bardzo sprawne.

Gz ? chyba kpicie...

Saxzz
30-01-2009, 22:24
2 lata smieciu? 1rok i 4 miesiace btw. gralem 1rok temu, wiesz odrazu mialem scara : )
jak Ty to mowisz po primo: ja tez tak zrobie jak solne rata na 1k lvlu powiesz ze bot
po 2 primo: zobacz sobie na arenie, pierdolenie zwykle
po 3 primo nie znam go wiec nie pierdol

po 4 primo; wypierdalaj i nie chron sie tym swoim 2 lata, bo 2 lata temu nie bylo tego forum, tylko www.apofansite~

gz, Ty chyba kpisz pionku

Kamor is Back
30-01-2009, 22:27
@up
No wiem ze bylo tamto forum ? i ?
Klniesz niewiem po co ?
Zrzynasz bezczelnie slowa bo nieumiesz ulozyc swoich ?
Przykre...

Zrobmy tak pokazcie mi ze naprawde ubijecie na arenie mystica z takim samym lvl porobie ss'y z innej perspektywy,wkleje na forum i wszyscy zobacza jak to najprawdopodobnie bylo ok ?
Odmowa nie wchodzi w rachubę.

Pytales mnie o adres ? kiedy niewidze w zaloczonym wyzej poscie.

Saxzz
30-01-2009, 22:30
zrzynam, bo probuje Ci w jakichs zrozumialy sposob odpowiedziec, chuja wiedziales, zpaytalem sie czy znasz dawny link forum, nie wiedziales, dalem ci link i teraz do wszystkich opierdalasz wiec nie pierdol.
klne, bo jestes tak bardzo pojebany, az nie moge cie zniesc, wszedzie piszesz bot, moze jakies wrodzone kompleksy masz dzyndzlu? przykry to jestes Ty, uwierz poczytaj swoje bezsensowne posty, sempacz z tej strony :*

ja ubilem 280 ed, dawno mialem 3k zycia :)
a wykonalne jest dla Ciebie 605 ek vs 3 ots queen? jesli nie to wejdz w filmiki tam jest przeze mnie zamieszczony :)
pytalem Cie o adres w Twoim profilu z konta sempacza, teraz sie nie wymiguj

http://www.speedyshare.com/525198627.html łap filmik z queenów ; i

Fighterek
31-01-2009, 13:53
@2x up
o ja *****.............. wszyscy ktorzy maja wolniejsza reke od ciebie maja bota? jestes dzieckiem, pewnie masz kobiece ręce i niesprytnie poslugujesz sie myszka, i na tym lvlu, pewnie nawet takiego nie osiagnales chodziles na rotwory po kase :) zrobie ci hypercamem jak napierdole 11 manasów w jednym ciągu po kolei, tez uznasz ze to bot? AHAHHA

@top gz

@up
zobacz na tego msc kolo dzwigni

@edit
2x up
Ej... kurvo, jakby mial bota to by mial manasy po kolei

Próbujesz go bronić za wszelką cene ;) no ok:D ale popracuj nad argumentami ;D (napisałeś że jakby miał bota to by używał manasów po kolei:) ) a przepraszam jak używa:D?? to że 2 pierwsze się już "odnowiły" nie znaczy że ich nie używał:)

@Ogólnie gratuluję :) naprawde nieźle :)

Rybson WPR
31-01-2009, 16:19
Bardzo ładnie Gratulacje ...
Też mam taki problem że jestem bardzo dobrym graczem i mam bardzo szybkie ręce i każdy mi mówi że mam bota Żal zazdrość po prostu popraw eq :)

DobraForma
31-01-2009, 17:53
moge powiedziec kilka rzeczy od siebie ... nie mowie ze masz bota ale powiem jaka jest mozliwosc ;)
pijesz manasy po kolei, po pewnym czasie one sie odnawiaja ? prawda? wiec mozliwe ze te 2 na poczatku sie odnowily wczesniej zanim tamta reszta...
po 2. biorac pod lupe to zdjecie (do corela wlozylem i sprawdzalem cos ;)) zobaczylem pewne niedociagniecie przy otwartej zakladce z levelem ;) prawie nie widzialne ale jest ;d
nie bede mowil nic na ten temat wiecej ;)
jezeli naprawde zrobiles to bez bota i bez fake to Gratz jezeli z botem albo fake to sam sobie odpowiedz ;) Twoje sumienie Twoja sprawa ;) rob co chcesz ;) napewno zostanie Ci to wynagrodzone w jakis sposob (jezeli uzywasz bota kiedys Cie zlapia i zbanuja) jezeli nie uzywasz mozesz stac sie jednym z lepszych i grać z przyjemnoscia i czystym sumieniem ;D
pisales zeby zobaczyc na mystic scraba z boku ;) tam jest normalny a ten Twoj dziwnie rozciagniety , napis nawet nie na srodku;) mogles to lepiej zrobic i isc na wlasnego otsa zrobic tam postac jakas zmniejszyc atak temu monsterowi i zabic ;D bylo by pewniejsze ^^

Dżablona
22-03-2009, 16:02
ale fake nie widać krwi pod msc wiec....

Quiet v 2.0
22-03-2009, 17:13
Do wszystkich debili up: dajcie se spokój. Czy każdy kto coś potrafi musi mieć bota? Weźcie se go na czoło pieprznijcie, wtedy będzie wiadomo, że odrazu uważacie, że typ ma bota. Może się nakładać evita na manas. Wystarczy użyć manasa, walnąć na siebie i spamować e vitką. Albo używać e vity i w tym samym momencie rzucić na siebie manasa. Miałem też kilka podobnych sytuacji, expie na kingach, koleś widzi jak spamuje. Nawet mu powiedziałem że może GMa zawołać. Tak zrobił i GM widział jak robie i nie dostałem bana bo może się nakładać. Zresztą sami spróbujcie.

@top: GZ. Ale tak jak napisał pan up - fake. No, chyba, że potwierdzą to osoby na SS.

@down: nie ja tylko pan up :P Nie zauważyłem daty xD

Shadreett
22-03-2009, 17:14
up@
Po cholerę to odświeżałeś?

<<znaki>>

Anusiak Wielki
22-03-2009, 18:46
Zobacz czopq gdzie msc ma hp koles se dokleil i szap>????<
Zal.eu
Nie napisze ~~G~~Z~~ Botq

Romek
22-03-2009, 23:09
Proste ze lipa zrobiony fake.... Porownajcie screeny
http://img208.imageshack.us/img208/1495/foto0006.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=foto0006.jpg)

Slashek xD
22-03-2009, 23:37
Fakt to nie Fake, to BOT !
Manas sie na e vite naklada.
@down
No tez sluszna racja.

Boski jesteś jeżeli uważasz że to oznaka bota.

To nie fake, poprostu ma duża rozdzielczość i napis jest przesunięty... Ustawcie sobie 1400*900 i zobaczycie że tak jest...

#Magnus
Ty masz bardzo małą rozdzielczość i msc jest mniejszy...

Gakori
29-03-2009, 10:06
Miłego Tyrania ; ]] Ja Wiem Że Mi Nie Wierzycie , Może Inaczej Zazdroscicie .
JA wiem Że Go Zabiłem ; ]

Gogitta
29-03-2009, 11:12
Nie rozumiem chwalisz się tym że biegałeś sobie 2h po arenie aby zabić jednego głupiego msc i mówisz że każdy Ci tego zazdrości ? tak strasznie, tylko nie wiem czego, wejścia na arenę i spróbowania samemu?

Gakori
29-03-2009, 11:26
Tak Dokładnie ; ]] Wejdz sobię na arene i zabij tego głópiego msc ; ]] Męczyłem się nie długo bo brałem też inne potwory .

SaSa
29-03-2009, 12:00
Bot ;s or Fake ;s
Czemu Jak uruchamiasz wosso pojawiają się 2 pliki ustawiasz manas/uh itp.
i zamykasz i plik o nazwie "Wosso"
zostaje ci sama tibia i dalej możesz wszystko robić ;)

Pozdrawiam ;D:p

Gdzie są te zielone plamki jak u kaktusa

a gdzie są plamki z msc ? ;s

Gakori
29-03-2009, 12:12
Te Plamki Są Od Ancient Scarabów A Ja Tego Mistica Troche Biłem Więc Znikły ; ]

Za'Zou
29-03-2009, 12:51
omg fake... .

Gakori
29-03-2009, 13:07
***** ... Fake Bo Co Bo Nie Biegałem ? Bo Nie Ma Sladów Krwi ? Czy Może Dlatego Że Mi Nie Walił Dużo Combo ?
omg Cóż Za Ludzie ...

Gogitta
29-03-2009, 20:44
Do jednej rzeczy bym się czepił nie ma ognia :<

Pink Majster
30-03-2009, 14:55
Gratuluje ale.... ;d

http://i40.tinypic.com/32zmcnr.jpg

:D

Fangol
30-03-2009, 15:01
Coś wam nie dowierzam, ja zawsze jak leje msc to walnie mi ileś razy ogień pod dupę :P Jeśli to nie fake to wielkie gratulacje xD

Gakori
30-03-2009, 15:06
Gratuluje ale.... ;d

http://i40.tinypic.com/32zmcnr.jpg

:D

Boonek Nie Żyjesz -.- ; PP Gratuluje Czopie xDD Dlaczego Musze Być Gorszy xDD