View Full Version : [8.42] Ca?a prawda O nowym serwerze
Master Sio
31-01-2009, 16:15
Wiec jeżeli ktos dobrze expi to sie pogarasza jego profesje!!. Druida juz nie jest takim koksem. Moge sie zalożyć ,że kiedy taki np Satanel zaczoł by grać ek to ek mortiis by pogorszył czemu bo za szybko expi ehhh .
Za pare miechów bedzie mozna tu pograc normalnie bo teraz duzo rzeczy nie ma !!
Co chwile crashe. brak np do dragon sleyerów i woi itp.
^Grulix^
31-01-2009, 16:23
Nie ma "crashów" na serwerze. Są tylko rozłączenia czy jak to się tam nazywa Arhadus o tym pisał nie w 1 poście. Też tak myślę, że mortiis specialnie pogarsza profesję, którą się szybko expi. Ten jak mu tam 120+ ed ma czas to expi sobie tak jak ostatnio saru... To jest błędne myślenie mortiis'a. To nie lepiej już zbanować i powiedzieć, że miał bota?
Taka prawda, Mortiis nie uwzględnia tego, że Sanatel siedzi po 10h + z początku gdy nie było exhaused 15h+ na APO 8.4
Tak samo mogę teraz zrobić temat żeby pogorszyli Knighta, Wiceps wbił 40 + w w przeciągu 24h no i co? Pogorszycie Ek'a? Nie bo tylko się rzucacie na Ed'a.
Ed za szybko expi, ed jest za dobry etc..
Tylko, że Ed nie a fast ataku.
Ed nie ma 1k hp na 44 lvlu, ma 1k many dzięki której ' jakoś ' expi
teraz przez podniesienie many za frigo hura do 150 to już nie będzie expienie tylko tułanie się do następnego poziomu.
@poćwicz.,l,.trenuj
Czy istnieje bot pod 8.4 na skilowanie/expienie? gg 3503065.
istnieje ich co najmniej 5 ; >
@topic
Mhm..a nie pomyśleliście, że to po prostu błąd jak było z utamo vitą?
Mortiis napisał:
Byl blad w pliku spells poniewaz czaru trzeba bylo sie uczyc a jednoczesnie byl oznaczony jako pacc, dlatego osoba ktora przygotowywala stronke wpisala tak jak bylo w pliku, blad zostal juz poprawiony.
proponował bym napisać o tym błędzie do tygrysa na pw, a on to przekaże mortiisowi, ten czar powinien zabierać max 35 many.
Gram knightem ale źle zrobili że tyle many za exevo frigo hur. Moim zdaniem max 40-50 a nie 150 -.-
Chociaż i tak powinni dać 25 many!
Kamor is Back
31-01-2009, 17:32
@Up
pewnie pomylilo im sie z tym czarem dla druta.
Napisze mortiisowi zeby zmienil to bo co to ma znaczyc ?
Grałem druidem, ale ze względu na genialne pomysły ekipy apo zrobiłem rp.I wtedy skillując zauważyłem ,że ek ma 2 razy większy fast attack niż ja :<
Gram ekiem, czyli; żeby nie było najlepszą profesją na servie.
Paladyn ma dwukrotnie mniejszy fast attack, oraz mniejsze hity.
Dla przykładu - dziś ok. godziny 12-13 z spike sworda wchodziły hity oscylujące koło 50. Gdy wszedłem jakiś czas temu do trainera, nie wbijając ani jednego skilla, z tego samego spike sworda wchodziły hity po 120.
Druidzi i sorcowie mają takie exhausted, że zanim knight do nich dojdzie to rzucą raz, czy dwa frigo/flam hura.
Skoro już jesteśmy przy hurach, to różnica między frigo a flamem jest nikła (jeśli ktoś by nie zrozumiał to jest to rasowy przykład ironii).
Hity identyczne, a koszt many "prawie" taki sam. Bo czymże jest ta nikła różnica 125 punktów many?
Najpierw server był dobry. Teraz jest beznadziejny.
Niezbyt mnie bawi gra profesją, która jest prawie nieśmiertelna, inne profesje też nie są zadowolone z tych zmian. A głównym celem tego servera była chyba dobra zabawa?
Tyle na ten temat.
^Grulix^
31-01-2009, 17:59
No i właśnie to jest balansowanie profesji... Knight jest najlepszy na rl i na apo takie jest moje zdanie.
No i właśnie to jest balansowanie profesji... Knight jest najlepszy na rl i na apo takie jest moje zdanie.
I znowu porównanie rl do APO..
Skoro chcesz tak porównywać to czemu na rl jest 25 many za frigo hura a tutaj 150?
Skoro chcesz porównywać do rl tak bardzo to czemu ek ma mieć fast atak?
Widać, że po niecałym tygodniu servera ekipa faworyzuje knighta, zaś przyczepili się do Druida, dlaczego flam żre 25 many a frigo 150? Chcecie coś robić to róbcie to z pomysłem a nie żeby zjebać totalnie grę.
Bo co mi da takie exori frigo jak idą na mnie powiedzmy 4 żółwie które mają fast atak. Będzie gorzej jakbym używał frigo hura, po prostu Druid ma przejebane życie na tym APO 8.4 ;|
Pink Majster
31-01-2009, 18:26
Najlepszymi profami na rl jest pall/ed jesli nie masz bota... to tyle a jesli sie nie znasz to nie staraj sie byc fajny poprostu ci to nie wychodzi... :| A bardziej dokladnie to kazda profesja ma swoje zalety... ktorych na apo poprostu nie ma
Co do APO 8.4 gralem palem... ahh ogolnie to wbijajac 16 lv i padajac okolo 10x chociaz jestes doswiadczonym graczem bardzo dlugo gram w tibie (w tym wiekszosc czasu rl...) zakonczylem gre na 8.4 poniewaz nie dosc ze potwory maja masakryczna moc to jeszcze fast attack ... -.- n/c zal...
Jesli chodzi o druidow to powiem tylko tyle ZAL! :) naprawde zal zeby frigo hur zabieral 150 many lol xD
Pomyślcie logicznie.
Gdyby za frigo hur'a zabierali 150,50 many to i tak dużo!
Przecież na RL Tibi zabiera 25,a na OTS 150?
Porażka.
handlarz_narkotykow
31-01-2009, 19:27
Taa... Za kilka tygodni / miesięcy będzie tu dopiero można grać, bo teraz to syf tam jest.. Już wole 7.6 ;*............
Mortiis za niedługo pewnie zacznie pogarszać rp a potem ek..
I przyjdzie koza do woza..( teraz all ed/ms zaczęli grać rp/ek, ale się po pewnym czasie zdziwią)
Lost Girl
31-01-2009, 19:54
Ten server robi się trudniejszy niż global ;] Jeszcze mi tu brakuje expa 0.5
z tym frigo hur to zal
knight latwo sklada druida ale i odwrotnie
druidem stawiam 2 dwarf guardy/gozzlery co maja combo za 300-400 i knight na rownym/wyzszym poziomie nie ma szans(mowie o lvlach 30-50+)
Tak jak ktoś up napisał, Armia 8.4 jest trudniejsza niż global, i nie chodzi tutaj o exp, jeżeli będzie tak dalej to żal, lepiej będzie na globalu grać....
Viseko:o
31-01-2009, 22:13
To nie lepiej już zbanować i powiedzieć, że miał bota?
Następny Fail. Jak ja Cię smieciu uwielbiam ;**
@topic
Zakładasz taki temat, a sam grasz jak pojebany.
kkthxbye.
"Cała prawda" - śmieszny jesteś. Wypisałeś wszystko to, co Ci nie pasuje tylko po to, żeby Ci się lepiej (łatwiej) grało. Może serwer jest niedopracowany, ale z dnia na dzień są poprawiane kolejne błędy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.