View Full Version : Gildie 8.4
Mam pytanie czy ktos wie jak załozyć gildie na APO 8.4????
Mortiis będzie pracować nad skryptem którym będzie można zakładać gildie na stronie apo. (tak słyszałem)
ale mógł by postawić guild mastera...!!!
Wise Man
01-02-2009, 12:52
Ciekawe czy Mortiis zrobi tak jak jest na realu. Gildia tylko dla osób posiadających promocyjne konto? Z jednej strony dobrze gdyby tak było. Serwer nie byłby zaśmiecany aż tak gildiami... Jak to było na 7.6.
NoTibiaNoLife
01-02-2009, 13:07
Tak, liderzy i vice liderzy tylko dla PACC myślę, że Mortiis powinien nad tym pomyśleć ;] no i jakiś rozsądny lvl żeby taką założyć (100+?) teraz mnie pewnie wszyscy pocisną za ten lvl :P:D
Na razie gildi na APO 8,4 założyć się nie da i nie będzie dało przez najbliższy czas, bo nie jest to tak pilna sprawa jak np. zwalczanie problemów servera, bugów, balans profesji itp. To może poczekać, lepiej niech naprawią all, a potem z nudów zrobią gildie. Chociaż w sumie Guild Mastera postawić w mieście, to nie duży wysiłek... ale po co??
Oj narazie to jest mało ważne niech dopracuje tę pod względem stabilności..
Osobiście wolał bym żeby byl Guild Master.
To narazie nie założysz gildii :o
Zdecydowanie tak. Liderzy i V-Liderzy tylko z PACC i będzie mniej gildi i może server będzie bardziej stabilniejszy.
Było już kilka takich tematów. Kiedy Mortiis poprawi silnik zajmie się gildiami i domkami.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.