View Full Version : Numery GG.
Tak mi się nudziło i zakładałem numery gg :D Może znajdziecie jakiś ciekway numerek to bierzcie :D
www.ots.co.pl/ggkonta/hasla2.txt
www.ots.co.pl/ggkonta/hasla3.txt
www.ots.co.pl/ggkonta/hasla4.txt
Co jakiś czas będę dawał nowe...
@Edit
Dzisiaj trochę mało szczęścia miałem bo sam 8 cyfrowe ale polecam pooglądać numerki na końcu "hasla4". Wieczorem dam nowe.
@Bayout
Idź na swój "apobasz" z kopiowanymi tekstami z tibia.pl :) Twój tekst mnie roz#$#ał banują po ok. 2-3 miechach jak nikt nie używa, banuje automat :) Pozdro.
Gandarek
01-02-2009, 10:50
<lol2> No ,serio musiało Ci się baaaaaaaaaaardzo nudzić. Ile ci to zajęło ??
P.S Podejżewam ,że każdy umi sobie założyć Gadu
..Zaxu$..
01-02-2009, 11:05
lol xDDD troche tego jest :D:D moze jakies wezmę :D
Mc Maciek
01-02-2009, 11:35
P.S Podejżewam ,że każdy umi sobie założyć Gadu
No tak, ale tutaj masz już numer do wyboru ;)
@topic
O wiele lepiej byłoby, jakbyś zamieścił numery łatwe do zapamiętania, bo ludzie właśnie takich szukają (powtarzające się cyfry itp), a nie zupełnie losowe ;)
Omfg.
Dzień, dwa numery zostaną zbanowane.
@edit
***** człowieku, wiem bo sam to robiłem. W przeciwieństwie do Twoich numerów moje były banalne jak budowa cepa i nie takie długie. Do 3 dni numery zostaną zbanowane. Zobaczymy kto ma rację ;)
kkthxbye.
^Poziomek
01-02-2009, 12:50
Transie, jak nie wiesz to nie pisz... Tak jak to ByOuT mówił, numery za kilka dni będą zbanowane.
A poza tym to każdy taki numerek sobie zrobi. ;s Nie widzę tam żadnych łatwych do zapamiętania. 333271 itp.
@down
*****, czy ty nie zrozumiesz, że jutro tych numerów już nie będzie?...
@edit
Trafi... i po jednym dniu będzie miał zbanowany numer... Weź tego nie rób bo Ekipa GG banuje te numery... Czy ty jesteś, aż taki tępy?
@Up
no Ty się najlepiej znasz :) Zaraz skomentuję Twój "life"
Numer : 11129400
Hasło : 123qwe
E-mail : feryn@ots.co.pl
Status Konta : Aktywne
--------------------------
Numer : 11133770
bo one trudne do zapamiętania są :)
@Up
no to zobaczymy :) zresztą to nie Twój interes czy są czy nie :) Codziennie będę robił więc ktoś sobie może trafi :)
no to zobaczymy :) btw będę
Silkroad
03-02-2009, 20:40
Numer : 11016288
Biore sobie ten numerek xDDD. Ciekawe, po co to robięłeś? Pewnie Ci się nudziło? Heh.
~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
03-02-2009, 20:45
Ludzie wy patrzycie na zestawienie cyferek ? ...
Ja tam mam gdzieś jaki mam numer ważne żebym przez te gg sie dogadał...
Bo po jaką cholere mi np. numer "111" jak ktoś będzie chciał ze mną gadać to zapisze se nawet "83238239289328398293823" i się dogadamy :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.