Zaloguj się

View Full Version : Forum Opinie&Krytyka Tylko dla osób graj?cych

Piaskun1990
01-02-2009, 13:21
Co raz więcej osób się tu wypowiada którzy w ogóle nie grają na tym ots od dłuższego czasu.Więc nie są w stanie określić jaka sytuacja panuje na serwerze.Bardzo chciałbym żeby ta część forum była dostępna tylko dla osób grających na Ots'ie.Przykładem może być oficjalna stronka rl tibi, gdzie trzeba się zalogować na konto tibi by móc pisać na forum.Nie mówię,żeby od razu takie coś powstało...Mortiis teraz jest zajęty dopracowywaniem serwera 8.4,ale zbiegiem czasu mógłby się zająć tym....

DannRook
01-02-2009, 14:46
A nie pomyślałeś może, że te osoby które nie grają i robią temat w tym dziale zakończyły grę przez np. źle dopracowany balans postaci i właśnie dlatego piszą w tym dziale(zakładają temat)...

^Grulix^
01-02-2009, 14:53
A jak ma to Mortiis zrobić? Jak jakaś osoba nie wie co co chodzi pisze takiego "głupiego" posta (nie raz tak pisałem :)) to po co je w ogóle czytasz?

Drako o.o
01-02-2009, 15:35
A jak ma to Mortiis zrobić? Jak jakaś osoba nie wie co co chodzi pisze takiego "głupiego" posta (nie raz tak pisałem :)) to po co je w ogóle czytasz?

zeby sie posmiac z takich nie do*****ow jak ty

-- topic

no ja tez jestem za tym zeby wypowiadala sie tylko osoby ktore graja a nie psize jakis gurlix ktory nie gra i nabija posty no wezcie ludzie, ale w sumie z niego mozna sie posmiac

..Zaxu$..
01-02-2009, 16:12
@up
ta gruliks nuub :D
@topic
najlepiej wypier.dolic z tego forum grulixa.