View Full Version : Wi?ksze bany za boty
Pall Posion
01-02-2009, 16:12
jest taka sprawa że teraz jakiś kolo zrobił bota na popychanie i używają go do pvp i się pada i jeszcze do tego na uhanie i manasowanie padłem dużo razy od Fightter i miał dwa takie boty pisałem report a tu nic wieć BANY ZA BOTY NA 2miesiące powinny być anie na 10dni
espanian
01-02-2009, 17:38
Było już pełno takich tematów i żaden nie wypalił.
Niech zostanie tak jak jest. To tyle ode mnie ;o
Z tej strony Fighttter :) trzeba umieć grać człowieku a nie wyzywasz od bota ,
Juz lepiej od Ciebie uhal sie ten 500ek
Po 2 jak ty chcesz mnie zabic jak ty na 3x urge padasz ?
jak by jeszcze dobrze banowali ja nie używałem botów a tu je.b ban.... ja dziękuje ten czop adi.os banuje za nic ... jeszcze ja by jakoś pogadać a tu nic...fajnie by było jak by wprowadzili kaucje że sie płaci za odbanowanie
Fighttter
07-02-2009, 20:11
W sumie 10 dni to jest nic bo co to za kara jak i tak po banie znowu graja z botem ;(
~Son Pall~ : o
07-02-2009, 20:16
Ja bym proponował od razu delete chara .. może przestali by używać botów.. : /
*^Fran3q^*
07-02-2009, 20:17
Wystarczy wprawa? Uhahaha bot na przesuwanie uhahahaha _._
^Grulix^
07-02-2009, 20:21
Jestem na nie!. Teraz 3 x bany delete!. Na 10-11 dni ban to i tak za dużo i tak będą bocić po delecie niektórzy...
@teraz cośo bocie.
Ten bot jest na suwanie, uhacie, manasowanie. To jest jedne bot, nie dwa włączone. O bocie coś powiem jego funkcje:
-suwanie (do pvp, chodzi o suwanie gracza, aby nie mógł się uhać) tylko an razie może na skos np. jak naciśniesz np. F7
-uhanie (to chyba każdy wie, ale w tym bocie jak w scarze wytropią Cię tylko jak jesteś głupi... a i uha na skos)
-manasowanie (to samo co uhanie)
-auto atak (auto atak auto atakuje inny cel gdy nie masz żadnych funkcji włączonych np. manasowanie.)
gg 3503065.
Neverous
07-02-2009, 22:45
Mnie rozwala to: ban za bota: 10 dni ban za sharing: 15 dni omg. Na 8.4 na blackd jadą nooby i co nikt im nawet bana nie da, a jeśli by już dali to bot im jechał 24/7, a wątpie że ktoś by sharował po 12h na zmiane.
No tutaj są dość krótke bany za booty bo na RL'u to na 30+ dni ale w sumie to tylko OTS a nie żaden CipSoft ogromnny xD
Pozdrawiam, Takaraj ;)
Nemiksiol
09-02-2009, 09:24
Tak yhy odrazu delejta chara niech zrobi jak masz bota i niebadz taki swiety bo na apo 90 % servera uzywa bota wiec ....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.