Zaloguj się

View Full Version : Game-chat

Kuosa
01-02-2009, 17:28
Kieruje sie do obu serverów.Wkurza mnie to ze na game-chat piszą osoby np. sell pandemeka.I moja propozycja polega na tym zeby dawac bany np. na 1 dzień,i moim zdaniem by podziałało bo wsszyscy piszą na game chat a nie zagładaja na trade !

dołączam sonde

.Khuramek.
01-02-2009, 17:30
Za to sa bany : to sie nazywa : Pisanie nie na temat na kanałach, przynajmniej tak było...
jezeli tak nie jest to jestem na tak.

Kuosa
01-02-2009, 17:32
Moze i są bany 1 na 100 osób :( znaczki!:!!:

.Bart.
01-02-2009, 17:38
Dobry pomysł, chociaż nigdy się nie wypowiadam na game-chacie. Jeżeli ktoś spamuje, że chce coś sprzedać na game-chacie, a na raport nikt nie odpisuje to po prostu rób ssy z tym spamem i dawaj do działu 'Zgłoszenia' tam na pewno ktoś z ekipy zajrzy, ale czy zbanuję tą osobę tego już nie wiadomo ;d

Mc Maciek
01-02-2009, 17:39
To się sprowadza do zbyt małej ilości Tutorów/GM'ów, a nie do niedawania za to banów ;)

@down
Ja nie należę do tych, którzy ich wybierają ;)

Kamor is Back
01-02-2009, 18:00
@up
no to na co czekacie ?
Wybierajcie tutkow/modkow/gm'ow
Za malo teraz was jest xd

Silkroad
01-02-2009, 18:19
Bana na tydzień, i przestaną spamować, powinien siedzieć jakiś Gm'ik na G-C i patrzeć, nie wypowiadać się, bo wtedy się będą bali... Oczywiście jestem na tak, ale przecież są za to bany no nie? Tylko Gm'owie nie są aktywni.

Takarji
01-02-2009, 18:59
Nom denerwuje mnie to piszą także że zamienią postać za coś...
Ja bym dawał bany na 5 dni nauczyli by się odróżniać kanały :rolleyes:

handlarz_narkotykow
01-02-2009, 19:03
Nie wiem po co w ogóle coś takiego piszesz?
Za to są i były dawane bany cały czas tylko GM nie zawsze jest ONLINE i wtedy nooby spamują na game chacie. A jak jest GM online i nie afkuje a ktoś zgłosi raport lub sam gm zobaczy to daje bana bez zastanowienia -.-

Tylko posty nabijasz...

H5N1
01-02-2009, 21:24
To chyba, jest już opisane w regulaminie co nie?

6 - Używanie kanałów publicznych niezgodnie z ich przeznaczeniem wiążę się z karą.
Oczywiście jestem na tak, ale ekipa
składająca się zaledwie z 8 osób na 2 serwery
to naprawdę mało...
Może będzie nowy pobór? Nie wiem,
ale przydało by się. Na forum tez coraz mniej
Moderatorów :|