View Full Version : Game-chat
Kieruje sie do obu serverów.Wkurza mnie to ze na game-chat piszą osoby np. sell pandemeka.I moja propozycja polega na tym zeby dawac bany np. na 1 dzień,i moim zdaniem by podziałało bo wsszyscy piszą na game chat a nie zagładaja na trade !
dołączam sonde
.Khuramek.
01-02-2009, 17:30
Za to sa bany : to sie nazywa : Pisanie nie na temat na kanałach, przynajmniej tak było...
jezeli tak nie jest to jestem na tak.
Moze i są bany 1 na 100 osób :( znaczki!:!!:
Dobry pomysł, chociaż nigdy się nie wypowiadam na game-chacie. Jeżeli ktoś spamuje, że chce coś sprzedać na game-chacie, a na raport nikt nie odpisuje to po prostu rób ssy z tym spamem i dawaj do działu 'Zgłoszenia' tam na pewno ktoś z ekipy zajrzy, ale czy zbanuję tą osobę tego już nie wiadomo ;d
Mc Maciek
01-02-2009, 17:39
To się sprowadza do zbyt małej ilości Tutorów/GM'ów, a nie do niedawania za to banów ;)
@down
Ja nie należę do tych, którzy ich wybierają ;)
Kamor is Back
01-02-2009, 18:00
@up
no to na co czekacie ?
Wybierajcie tutkow/modkow/gm'ow
Za malo teraz was jest xd
Silkroad
01-02-2009, 18:19
Bana na tydzień, i przestaną spamować, powinien siedzieć jakiś Gm'ik na G-C i patrzeć, nie wypowiadać się, bo wtedy się będą bali... Oczywiście jestem na tak, ale przecież są za to bany no nie? Tylko Gm'owie nie są aktywni.
Nom denerwuje mnie to piszą także że zamienią postać za coś...
Ja bym dawał bany na 5 dni nauczyli by się odróżniać kanały :rolleyes:
handlarz_narkotykow
01-02-2009, 19:03
Nie wiem po co w ogóle coś takiego piszesz?
Za to są i były dawane bany cały czas tylko GM nie zawsze jest ONLINE i wtedy nooby spamują na game chacie. A jak jest GM online i nie afkuje a ktoś zgłosi raport lub sam gm zobaczy to daje bana bez zastanowienia -.-
Tylko posty nabijasz...
To chyba, jest już opisane w regulaminie co nie?
6 - Używanie kanałów publicznych niezgodnie z ich przeznaczeniem wiążę się z karą.
Oczywiście jestem na tak, ale ekipa
składająca się zaledwie z 8 osób na 2 serwery
to naprawdę mało...
Może będzie nowy pobór? Nie wiem,
ale przydało by się. Na forum tez coraz mniej
Moderatorów :|
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.