View Full Version : [7.6] Bye
Doktor sypki robak
02-02-2009, 22:46
Odchodze, wroce za 50 lat jak bede mial 68 xd i bede wymiatal xd
Cu
NLN & LiS Rzadza xdd
Pianko moja droga, schudnij to przedewszystkim. Zycze Ci zebys wiecej na shellu zarabiała, aha i jescze mogla bys sie otaczac graczami w twoim wieku (sa tacy/>? xd) POZDROW SHINKE PIEKNA :* XD Jeszcze o tych dzieciach w twojej gildii, twoje?? BO COS MI SIE O USZY OBILO ZE TY JAK SWINIA TAKA GRUPKE urodzilas xd NO NIE WAZNE
CU
HAIL NLN& LIS
Pozdro DLA Majora
Demiza
I Katowic ;]& Tanuki i jeszcze cos tam
Jestem oszustem, oszukalem ludzi na 30kcc :)
ps.
Jebac Rebelsa xd
Dla tego macka z MC Donald 4 warny 1 dnia wystarcza plis :>
Doktor sypki robak
02-02-2009, 22:52
wypierdalaj kurwo .
Czy mi sie wydaje czy ciebie oszukalem ? xd
ps na ile? cf
Kapitan Alkohol.
02-02-2009, 23:18
Jednego psa mniej.
BB .
MajorQlawyPies
02-02-2009, 23:20
zal :D why odchodzisz?;////////// xDDD x;///////////daj chara ;sss
Pampalini
03-02-2009, 00:31
baju baju :D doktor pamietasz moze LadyX xDDDDD? NLN rox ! Katowice Power ;O !
*Tanuki*
03-02-2009, 00:37
# Saxzz
A pozatym dobrze sie czujesz tak ? Mama zdrowa ? Nie ¶pi już na pufie ? Eh..
# Topic
DoktorQ :D W chooya jedziesz a nie odchodzisz :D Odejdziesz, a sprzedam Ci rodzine do Turcji :| A i kuzyna (Majora) Ci zjem x( No a więc nie masz wyboru :* Szcze¶liwego nowego.. Xd
Greyback
04-02-2009, 14:13
Nara chociaż nie wiem jaki masz nick na APO ale i tak bym cie nie znał.
//////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Doktor sypki robak
04-02-2009, 20:02
Nara chociaż nie wiem jaki masz nick na APO ale i tak bym cie nie znał.
//////////////////////////////////////////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Nabijamy posty, MC donald sry maciek warn plis? :>
Mnie to geju nie pozdrowisz.
Rosstein here. Xd
Tez mam wyjebane na podkarpacki.
Cya. ;*
Martin16
05-02-2009, 14:01
a więc żegnaj dziubq ADIOS ADIOS ;D;D;D
.
Neverous
08-02-2009, 23:34
Żegnaj i nie wracaj :D nie ma po co...
Powodzenia w rl życiu and...
PozDrO
Guer Revoltado
09-02-2009, 00:06
Doktorku z Krainy Pochwy własnej Matki. ;) zawsze byłe¶ i będziesz psem ;D. Kumasz? ;D. I czym Ty się szczycisz? Co *****? ;D. Ze nie potrafiłe¶ sam zarabiać to obrabiałe¶ ludzi? ;D. Ani z Ciebie Gracz, Ani Chuj do Szczania ;D. Jeżeli już tak rozmawiamy. Gardzę Tob± dobrze wiesz dlaczego. ;) Kiedy¶ byłe¶ Spoko, Niestety... Kobiety przekwitaj± w wieku ¶rednim. O ile wiesz co to jest " Przekwitać " ;). Nie pozdrawiam i jak Kapitanek Alkohol. ;D Jednego Psa mniej. ;)
Guerinho!~>
09-02-2009, 20:57
Elo,podoba mi sie Twoj styl..:d
Jebac zasady :<
ok pa ;* wracaj dziadkiem XD
Narazie, jak już skończyłe¶ to nie wracaj, chyba że za te 50 lat, jak jeszcze będzie apo xD
Blacksmith Rojber
10-02-2009, 00:33
Nieeee....na kij odchodzisz?? Jak i tak zaraz wrocisz?? Oszukales na 30 k cc?? To powazna suma :D zostajesz tu i ch** dobra kij i tak wrocisz narazie powodzenia w rl :F
Demiz v.2
10-02-2009, 09:18
yhhh czopie jeden xD podjoles tak± decyzje wiec j± szanuje :) 3maj sie i tak jestes pro Mastah :D Kontakt gg :D Loffe <3 ;*
Doktor sypki robak
14-02-2009, 22:30
Doktorku z Krainy Pochwy własnej Matki. ;) zawsze byłe¶ i będziesz psem ;D. Kumasz? ;D. I czym Ty się szczycisz? Co *****? ;D. Ze nie potrafiłe¶ sam zarabiać to obrabiałe¶ ludzi? ;D. Ani z Ciebie Gracz, Ani Chuj do Szczania ;D. Jeżeli już tak rozmawiamy. Gardzę Tob± dobrze wiesz dlaczego. ;) Kiedy¶ byłe¶ Spoko, Niestety... Kobiety przekwitaj± w wieku ¶rednim. O ile wiesz co to jest " Przekwitać " ;). Nie pozdrawiam i jak Kapitanek Alkohol. ;D Jednego Psa mniej. ;)
Aha i jeszcze cos?
Ruda zakompleksiona dziewczynko, serdeczne wypier***. Nie znam Cie.
reszta#
Wszystkim up pozytywnym dziekuje :*
Cos mi sie nie zbiera na back wiec cu dalej ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.