PDA

View Full Version : Dexoti - Senior Tutor

Exevo knight
03-02-2009, 16:26
Moim zdaniem Dexoti powinien otrzymać rangę Senior Tutor. Na APO 7.6 tylko on wyróżnia się aktywnością. Proszę nie pisać, że inni tutorzy / ST / GM-owie również uczęszczają na 7.6 ponieważ wpadają tylko od czasu do czasu.
@bART
ST nie może robić najazdów.

Nie ogpowiadajcie już w sondzie. Dexoti jest GM-em. Kto nie wieży zapraszam tutaj: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27143

Knight Lukas
03-02-2009, 16:33
Ma tutora i mu starczy.

Dacie mi tutora to też będe wyróżniał się aktywnością.

Kamor is Back
03-02-2009, 16:34
No jest aktywny z pewnoscia,ale mysle ze jeszcze nie jego czas na to.
Zreszta...mortiis i tak wybiera wiec nieingerujmy w jego zamiary.
Teraz ma inne sprawy na glowie.

.Bart.
03-02-2009, 16:35
Moim zdaniem to nawet dobry pomysł, bo aktualnie tylko dexoti odpisuje jak napisze jakiś raport. chociaż nie wiem po co mu st? co mu to da? ma tutora i dobrze się wywiązuje z obowiązków więc po co więcej? ;ddd żeby robił najazdy? niee lepiej niech się zajmie raportami, bo tylko on na nie odpisuje. ;o

poza tym nawet jak by było 200 głosów na tak to by pewnie nie dostał st, bo o tym decyduje tylko mortiis.

Dexter Rook Sorcerer
03-02-2009, 16:44
Według mnie Dexoti powinien dostać senior tutora ponieważ jest bardzo aktywny... Ostatnio się przekonałem na własnym doświadczeniu... Byłem zbyt długo na arenie *(użycie multi-clienta do zrobienia screena)* po 8 minutach zjawił się na arenie i dostałem bana... Popatrzcie na dziesiejsze bany. Dexoti banuje bardzo dużo a wątpie żeby banował bez powodu...

Zdecydowanie na tak !

Hjubert
03-02-2009, 16:56
Yyy... Moim zdaniem troche glupi temat, bo to nie gracze decyduja kto jaka range ma, tylko Mortiis/Tygrys... Wiec chociaz by bylo 100000 glosow na tak, to i tak Mortiis zadecyduje, czy dac mu ST, czy nie...

Bastek10
03-02-2009, 16:57
Dexoti powinien dostać ST ponieważ banuje praktycznie każdego kto używa bota.Ostatnio jechałem na bocie niecałe 2 min i już Dexoti mnie odwiedził:D:D
Ale jak już pisali,zależny to tylko od Mortiisa

Selrien
03-02-2009, 17:02
Dexoti ST?

Ależ oczywiście jestem za.
Zawsze odpowiada na raporty i banuje sporo boterow.

Nakomi Takahata Old
03-02-2009, 17:28
Jastem za zawsze odpowiada na raporty i jest spox gosciem Pozdro dla niego ^^^.

Takarji
03-02-2009, 17:59
Jestem na nie, wystarczy mu to co ma.
Bo daje dużo banów i za to ?
By musiał coś zrobić dla serva extra xD

Drako o.o
03-02-2009, 18:18
Chyba CIe posralo, on jest jakis dziwny

banuje ale pisza gracze raporty z pytaniami to nie raczy odpisac, phi...

Greyback
03-02-2009, 18:22
Ja jestem za Dexoti jest w pożo nie mam nic do niego .
A dlaczego niemoże być Gm :D.

kamilz14
03-02-2009, 18:59
Wejdzie zbanuje wyjdzie... Szkoda słów poprostu... Jestem na Nie!

Pampalini
03-02-2009, 19:10
To i tak nie wasza decyzja ;O zalezy od Mortiisa : ) moim zdaniem to zly pomysl tutor mu wystarczy ..

Brave
03-02-2009, 19:30
Jestem jak najbardziej na tak :) utrudnia on życie wielu boterom xD i dobrze :) ale jak wiemy to i tak zależy od Mortiisa czy da my ST

.Khuramek.
03-02-2009, 20:16
Dokladnie jest spox czlowiek [zbanowal mnie na forum, po dluzszej rozmowie okazalo sie ze sluszny ban ale ok;/]
Spox czlowiek nalezy mu sie GM/ST

Marcin <3
03-02-2009, 20:32
Tak, należy mu się bo jako jedyny z obsługi pomaga -.-

Milker Men
03-02-2009, 20:33
Jakby Mortiis robił to co wy piszecie to APO by naprawde źle funkcjonowało. Tutor z pewnością mu styka a na ST ma jeszcze czas, zreszta Mortiis sam zadecyduje kiedy bedzie chciał.

Kapitan Alkohol.
04-02-2009, 15:59
To jakiś dzołk ? On ST ? Haha !
Na 100% nie. On na to nie zasługuje.
Pozdrawiam Kapitan :)

Pall Ziolko
04-02-2009, 16:05
http://i41.tinypic.com/rmmhi8.jpg

Moim zdaniem Dexoti za bardzo "kozaczy". Jak chce usuwać konta to niech założy swój OTS. Według mnie Ci którzy dostali delete powinni napisać do Mortiisa.
- Zatwierdzali inny regulamin i nikt nie mówił, że będą delete.
- To z ich pieniędzy ten server jest utrzymywany.

Jeżeli ktoś zna dobrze prawo to wie, że są takie kruczki, iż nawet usunięcie konta w byle jakiej grze prowadzi na salę sądową. Możecie się śmiać: "idźcie na policje i powiedzcie, że wam pixele usunęli". Śmiejcie się śmiejcie. Ale o takich sprawach ludzie też pomyśleli.

@topic
Oczywiście na nie. To co ma teraz to za dużo.

@autor tematu
Gratuluję pomysłu na przylizanie dupci.

Exevo knight
04-02-2009, 16:12
Przepraszam wszystkich, nie zauważyłem, że Pan Dexoti jest już GM-em a nie chciałbym aby go zdegradowano xD Proszę już nie głosować w sondzie tylko pisać co sądzicie o jego randze.
@down
Mi Dexoti powiedział, że jest już GM-em od dawna ;o Jego aktywność się zwiększyła. A więc to jest sprzeczne z tym co teraz piszesz :)
PS: Tak dla informacji niektórych - Exod jest tutorem :)

Lord Arthas
04-02-2009, 17:19
Proszę już nie głosowac w sądzie tylko pisać co sądzicie o jego randze.

Sądem może byc Anna Maria Wesołowska, pozdro dla niej ;0

Pisze się sondzie (sonda).

Jak się juz skapneliście, Dexoti jest juz Gamemasterem, ale jezeli mam sie wypowiedziec, to Admini dali mu go za szybko. Teraz jego Hmmm... "Opieka nad serverem" zmaleje. Gwarantuję to :)

Ale cóż, pozdro.

Arcano
04-02-2009, 17:28
Jeśli chodzi o moją opinie to dla niego tutor to za dużo :-/ Powinni go zdegradować do zwykłego gracza...

#down

nie, nie zamkne japy :* coś nie pasi to sobie stąd idź, a co do OTSa to miałem już kiedyś, ale to i tak nie twój interes, ebde pisał co mi sie podoba bo od tego jest forum lizusie :*

Zaraki Kenpachi
04-02-2009, 17:48
@Up
Zamknij już kur.. ryj bo sam byś nie ogarnął ots'a na którym grało by z 50 osób -.-''
Więc japa, kapisz? -.-''

Jaros Jaroz Jaro
04-02-2009, 18:29
Ma tutora i mu starczy.

Dacie mi tutora to też będe wyróżniał się aktywnością.

dokładnie.... Logam czasami na kumpla chara (pomagam expic ;o) xd

i dexoti chcial wrypac kolesiowi bana za free... Tut starczy...pa

Silkroad
04-02-2009, 21:47
Jeżeli będzie się wyróżniał, i dobrze się trzymał na apo, to zdecyduje o tym Mortiis/Tygrys a nie gracze. Moim zdaniem, to tutor narazie mu starczy, za rok, się okarze czy dalej będzie taki aktywny, jezeli tak, to jestem za St, ale jeżeli nie, to Nie xD.

Zaraki Kenpachi
04-02-2009, 21:53
"dokładnie.... Logam czasami na kumpla chara (pomagam expic ;o) xd"
To się kur.. nazywa sharowanie, i za to jest ban? -.-''

Co do dexoti, on ma już chyba gm'a?

Neverous
04-02-2009, 22:01
No wg. mnie również tak jak up jeszcze nadejdzie jego czas..
Myśle że aktywność przez jakiś czas to nie wszystko.
Mystic zgodzę sie z tobą przynajmniej w połowie, dlatego na nie jestem.

silver ghostek
05-02-2009, 12:39
Hmm... Czy gm moze zmieniac nicki postaci na koncie w razie ewentualnego bledu? Jesli nie to znaczy ze Dexoti nie jest tylko Gm'em ale i drugim po Mortiisie GoD'em na apo. Nie jestem tego w 100% pewien wiec mozecie to uwazac jako "plotke" xd
Najlepiej by bylo jakby sam Dexoti wypowiedzial sie w tym temacie.

p.s. autor to lizodup xd a Exod to gm ;<

Exevo knight
05-02-2009, 13:48
p.s. autor to lizodup xd a Exod to gm ;<

Lizodup? Patrz na siebie. A co do Exod`a zapraszam tutaj: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27143

Przypatrz się i zobacz, że Exod to tutor :P