View Full Version : Crayon. Wyja?nienie.
Wujek Margoth
03-02-2009, 21:59
Dobra... uwaga...
Z Crayonem pizgaliśmy z was od jakiejś godzinki XDD Tyle spamu na gg xddd
Uroczyście oświadczam, że Crayon nie ma 36 lat XD
To była zwykła ściema. Tak z was pizgaliśmy, że dostałem kołatania przedsionka XD
To był pomysł Crayona i mój... żeby nie było, że jestem taki głupi XDDDDDDDD
Nie fochajcie się o to na nas xD Nie mogliśmy się powstrzymać xddddd
Tu ss. Żeby nie było, że kłamie XDDDDD
http://i43.tinypic.com/dxia08.jpg
Pozdrawiam i przepraszamy XDDDD Mam nadzieje, że Crayon też się tu
wypowie xdddd
Jego wiek nadal będzie naszą słodką zagadką XDDD
Nie pytajcie mnie o jego wiek bo wam i tak nie powiem XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pogromcaszczurow II
03-02-2009, 22:02
A ja wiedziałem, że to wał XD 36-latek by tutaj nie siedział ;x
Black Morn
03-02-2009, 22:05
Krajon ma 16-18 lat. Jest na to kilka dowodów. Z czego mi wiadomo różnica między chłopakiem, a dziewczyną powinna wynosić 2 lata. Więc crayona laska to Nefre, która rok temu miała tą 15 to tera z 16 czyli albo crajon ma 16 lat do 18 lat :D to chyba proste jak budowa cepa :D
Wujek Margoth
03-02-2009, 22:06
@up
No chyba Cię bili tym Cepem XDDD Crayon nie był/ jest z Nefre XDDDDDD
@edit
@wujek
Sorki jakoś cookies mi się zachowały i z drugie konta kolegi to napisałem :D. Jak nie jest z Nefre co? Przecież widziałem jak gadali w grze an "Defaul", że zaraz do domu przyjdzie jego, tylko niech ogoli kolana.
Qrwa, brachu xDDDD Jak bym powiedział na defie, że ide Fifka po cyckach macać i bawić sie w plastikowych ciuchach też byś wierzył? :P
@up
No chyba Cię bili tym Cepem XDDD Crayon nie był/ jest z Nefre XDDDDDD
OWNED ! XDDDDDDDDDDDDDDD
@topic
Ale mi to tajemnica ja pierdole xD Ten Krajon to Hitler czy Stalin? Boi się zamachu na swoje życie czy co? A może ma 50? : O
^Grulix^
03-02-2009, 22:10
@wujek
Sorki jakoś cookies mi się zachowały i z drugie konta kolegi to napisałem :D. Jak nie jest z Nefre co? Przecież widziałem jak gadali w grze an "Defaul", że zaraz do domu przyjdzie jego, tylko niech ogoli kolana.
MiXer do Kawy
03-02-2009, 22:11
Margoth, ale Ty się zmieniłes.. Na początku byłeś jakoś inny, taki dorosły, a teraz ***** odpierdalasz jakieś "ShHmEshhNeE rZarTcIikI hIHiHHi", ala żabol(crayon). Takie "coś" jest już przestarzałe, ale crayon myśli że to nadal jest smieszne tak samo jak on sam. I na dodatek Ty zaczynasz się robić taki jak on. Źle robisz..
Jaros Jaroz Jaro
03-02-2009, 22:25
Dla mnie ten crajmon czy jak to sie pisze, może mieć 90 lat.
ale nie rozumiem tej rozmowy na gg...
Współczuje wszystkim, którzy w to uwierzyli. Ja wiem ile Crayon ma lat, bo Ovner mi powiedział i chuj. Nie podziele się z tym z wami, bo jesteście lamusy.
Tak Crayon nie ma 36 latxD Ekhm ktos tu przesadzil ktory ***** z was to wymyslil? MiXer.... Tak Margoth sie zmienil?? Tak wkurza mnie ale ta menda zawsze mnie wkurzala;p Kiedys wlasnie po jakichs chu wie czym zaczal udawac doroslego wkurzylem sie i znow jest gópi xD Ale czasami ma te swoje przejawy madrosci (Ten temat nie jest tego przykladem fakt) Takze Margoth to tam chu ale Crayon jak zwykle wuadca zua i ciemnosci oraz spaczonych umyslow xD Nigdy nie bedzie wam smiertelnikom dane poznac wiek Crayona chyba? xD Dobra nara
Aha BTW Grulix xD
Ty z tym goleniem kolan to ty przegioles Margoth podal dobry przyklad z Fifkiem xD Zebys ty widzial jakie sie rzeczy czasami wygaduje to moze bys wkoncu odwalil kite i Wosso by padlo albo by wtedy nie powstalo bo rozne rzeczy ludzie wygaduja-.- A zwlaszcza jak ktos sie zna tak jak my....
Wszyscy zgadujcie sobie i ogloscie plebiscyt oraz konkurs sms...
Wujek Margoth
03-02-2009, 22:44
Współczuje wszystkim, którzy w to uwierzyli. Ja wiem ile Crayon ma lat, bo Ovner mi powiedział i chuj. Nie podziele się z tym z wami, bo jesteście lamusy.
Lol. Kilka osób wie. Ja i Tett, Nixon, Maly Dałn, Jołek. I nie powiemy -.- Więc nie pie***l synek xddd
Drah-Master
03-02-2009, 22:47
Tak Wam teraz ^Crayon kazał się tłumaczyć ;d ?!
i tak jest pedofilem ;p ! ^Crayon ma hmm 17 lat.
Oj tak mi humor poprawiliście, że nie dane mi było popatrzeć do końca na CSI ; d
Lol. Dwie osoby na apo wiedzą. Ja i Tett (i ktoś jeszcze). I nie powiemy -.- Więc nie pie***l synek xddd
Ja wiem i chętnie bym powiedział po tym co zrobił ale nie będę taka ***** jak on..
#Crayon
Twoje dziecinne 'RZARTY' nawet nie sięgają poziomu 4 latka, co dopiero 36.
Lol. Dwie osoby na apo wiedzą. Ja i Tett (i ktoś jeszcze). I nie powiemy -.- Więc nie pie***l synek xddd
Czyli ja nie jestem z APO, wujek. Gdzie jest rysunek dla mnie obiecany przed świętami!?!?!?!?!?!??!
No dobra a po jakiego ch*ja wiedzieć komu ile on ma lat? Czy za to dają jakieś nagrody??? Strzelam, że ma jakies 12- 14bo gdzieś ktoś kiedyś o tym mówił, nie pamiętam nawet. Mógłby mieć i te 36 co za różnica.
BaX fajny człowiek.
03-02-2009, 23:23
Postać o nicku ^Crayon jest zbyt spedalona by mieć wyżej niż 15lat.
.....................................Powrót....... ......................
................................created by Grom.............................
Kamor is Back
04-02-2009, 16:31
Krajun ma 17 lat.
Jest zwariowany,ale teraz przegiol. :()
Zachowujcie sie normalnie bez ekscesów.
Arigori IksDe
10-02-2009, 21:48
Ten Krajon to nie ten Krajon co byl na poczatku forum, ONI go porwali i podmienili :/
Drako o.o
11-02-2009, 14:22
tak pewnie strasznie mi zalezy wiedziec ile on ma lat
wujek kiedys byles ok ale teraz zrobiles sie zalosny myslisz ze to co robisz i piszesz jest fajne ale tak nie jest
zblazniles sie tylko
old Don Mateo
11-02-2009, 14:30
Wiesz co mam to w dupie a nawet nie wiedziałem że ktoś pisał dla jaj że on ma niby 36 lat po prostu n/c
Wujek Margoth
11-02-2009, 15:32
@Drako
Wiesz... ty też się zmieniłeś : ) Na apo 7.6 jeszcze jak grałem gadaliśmy częściej. Jak grałęm jeszcze Vistie Mion`em. Teraz zlałeś na mnie więc wiesz... ;P
A to, że połowa forum to dzieci to już nie moja wina :) Czy ja komuś zabraniam odpierdzielac? :P Nie.. ale Crayon i ja byliśmy fajni bo to wykminiliśmy :P
Na żartach się nie znacie...
Oxidosis.
11-02-2009, 15:53
Ja wiem ile lat ma Crayon :) Cze. Możecie wierzyć lub nie, ale sam Crayon nawet nie wie, że ja wiem : )
@up
Mejger to może i wie, ale ty? Nieeeee.
@topic
Ja wiem ile Krajon ma lat. Mogę wam o tym powiedzieć, bo to żadna zagadka. 64. Tak ma profilu napisane, to chyba nie kłamie????????
Oxidosis.
11-02-2009, 16:07
@up
Mejger to może i wie, ale ty? Nieeeee.
@topic
Ja wiem ile Krajon ma lat. Mogę wam o tym powiedzieć, bo to żadna zagadka. 64. Tak ma profilu napisane, to chyba nie kłamie????????
czasem pisze z crayonem i doszedłem do tego, ale nie maksymalnie xd. dowiedziałem się, a ty w głupa nie leć :>
Sunrise Hope
11-02-2009, 16:14
Ale kogo to obchodzi, ze nie ma 36 lat?
No ale moze wy jako zapaleni uzytkownicy forum armia toproste "chcecie wiedziec ile ma lat"
HEHEHE
James Bond
12-02-2009, 02:29
@sunrise
idz na pole
--------------------------------
ja wiem ile crayon ma lat.. :| powiedziala mi to osoba ktora wie od niego samego :| co to za tajemnica. chce korzystac z forum to niech korzysta XD 36 lat to lajt. znam tutaj starsze osoby ktore sie wypowiadaja .. :|
No ale mnie zpizgaliscie LoL2 jedynie pokazaliscie czego warci jestescie.
Jee ale z tego tajemice robicie , gówno mnie obchodzi ile ma lat. Osobiście sądze, że on ma mniej niż 10 lat, siedzi ze słownikiem i książka z języka polskiego i wielce dorosłego udaje.
Bald Drah
12-02-2009, 19:30
Sorry znam Crayona z 2 rozmó ..
ALe on to jakieś bóstwo ż eo nim tematy? Sorry ale kto uwierzył że ma 36 lat .. dziwne -.- Zna się na opowiadaniach itd wydaję mi się chodzi gdzieś do liceum albo studia -.-
I chyba chciał być nauczycielem więc?
ALe on to jakieś bóstwo ż eo nim tematy?
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie
Gladeq 'tempy' nie jest, a uwierzył : )
@Down
Dwadzieścia pompek za karę ; <
@up
Chyba Bogiem głupoty xD a jak takim normalnym, to nikt w ciebie nie wierzy ^^ albo sam w siebie nie wierzysz bo jesteś ateXD
Wojo Devil
12-02-2009, 20:08
Zwisa mi kto ile ma lat, jezeli kazdy by zakładał podobne tematy to byłby totalus spamus.
Bezsensowny temat
@up
Duzo takich tematow roznych glupszych nawet jest i co? Po 15 razy to samo? To jest Hyde Park nie boj sie juz o uzytkownikow posta sobie nie nabija no ale ty porzadny czlowiek. Bezsensowny temat. Wg mnie jest smiesznie ze mozna posmiac sie z GladeQa ktory nie lubi jak sie z niego ktos nasmiewa a ze uwierzyl ze Krajon ma 36 lat Hahaha sorrry xd Gladziu =**
Bo ja jestem Bogiem
Uświadom to sobie
Skocz oćpany z okna bloku i przeżyj to, wtedy będziesz dla mnie Bogiem, a jak narazie to jesteś dla mnie nikim.
On nie ma czasem 14 lat? ;)
@up
"bogiem" piszę się z małej. ;'0
Krajon to samo.
Pink Majster
13-02-2009, 08:42
Ja wiem ile lat ma Crayon :) Cze. Możecie wierzyć lub nie, ale sam Crayon nawet nie wie, że ja wiem : )
Tak bo ty to przyglupie wiesz wszystko nie? huahauahauha
@topic debilny i bezsensowny temat po ki chu* wiedziec komu ile lat on ma... -.- jak bedzie chcial to powie jak nie to nie zal
Wujek Margoth
13-02-2009, 10:01
Ale wy jesteście śmieszni... Jak napisałem kilka tematów z Crayonem to w ciągu 20 sekund był taki spam, że szok. Płaczcie, pobijcie nas... :O
Przypuszczam, że 80% stąd nawet nie widziała akcji...
CLOSE PLZZZ
HoMIKI WOJUJOM
13-02-2009, 11:34
cryon inteligencja wskazuje na 12 lat maxx i jescze sie jara takimi jebanym rozmowkami z margotem ja pierdole dzieciarnia.
Tylko Grulix wie, ile ^Crayon ma lat. xdddddddddddd
Brain :)
13-02-2009, 12:37
On ma (chyba) 14 lat ;). Jakoś śmieszna ta rozmowa nie była.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.