Zaloguj się

View Full Version : I po dwoch dedach wykonalem ! BH !

genius
04-02-2009, 00:38
To 2 dead na Burning Heart

http://i40.tinypic.com/bv8rd.jpg

A oto juz wykonane BH :

http://i41.tinypic.com/1z3tlld.jpg

Teraz Pozdro :

Dla Frytki i jego laski
Turbo Laseczki
Show Mana
Nevil Knight
Milva Baringa
Lukissa
Palleq
Sobcia
Shin

oraz dla psów z nln których nie lubie

oraz zdrajce Rikusa Wiecznego Łowce ktory nie umial sam sie dorobic konta haahahaha

Jezeli ktos uwaza ze nieslusznie wykonalem bh mowie odrazu nie obchodza mnie wasze komenty wystawiam dla własnej przyjemnosci

Techniks
04-02-2009, 00:49
Gz wosso :]
Nie wiem jak można być takim bucem i dać ss'y z botem...

Pink Majster
04-02-2009, 00:51
Nie gratuluje, powiem wiecej mam nadzieje ze spadnie ci to bh na rs ;]

genius
04-02-2009, 01:37
Gz wosso :]
Nie wiem jak można być takim bucem i dać ss'y z botem...

gdybys zauwazylem napislaem do gm'a ze ktos sie podemnie podszywa i usunol posta proste bo z tego co sie orientuje to na wosso ponoc mozna zmieniac nicki postaci

^Gpiotras~
04-02-2009, 08:07
bo z tego co sie orientuje to na wosso ponoc mozna zmieniac nicki postaci

takim geniuszem to nie jestes ^^ wejdz na allegro zobacz ss wosso i gdzie tam masz opcje zmany nicku ;S

Jak bys nie mial bota to bys wstawil cale ss -.-

Royal back xD
04-02-2009, 08:17
a co powiesz na nagranie petromancerku? Ja ci jeszcze zalatwie bana nie martw sie;) Wkoncu mamy 2 dowody;)

http://img24.imageshack.us/img24/8020/petromanceriu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img24.imageshack.us/img24/petromanceriu3.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img24/petromanceriu3.jpg/1/)

Master Shidishi
04-02-2009, 08:21
Chociaz jako tako Cie lubie ale nie lubie wiesz czego? Twojego pisania i manasowania sie w 1 sec ;] Botter ;]

Techniks
04-02-2009, 08:55
a co powiesz na nagranie petromancerku? Ja ci jeszcze zalatwie bana nie martw sie;) Wkoncu mamy 2 dowody;)

A co powiesz na to ?
http://i43.tinypic.com/2eqaxeg.jpg

Zbanowany Cineks 2 v 20.0
04-02-2009, 09:16
Ten ss z botem jest prawdziwy. Bo bomba_tg to jego prawdziwy nick skype bo z nim gadałem. Złapiesz jeszcze bana.

@topic
Nie gratuluje bo na bocie. Ssaj;*

Royal back xD
04-02-2009, 09:17
a co powiesz na hp/mane petromancera? hmm lub na nagranie? nagrania podrobic nie da sie a wiele osob potwierdzi ze to byl glos petromancera;) wszyscy co wstawiali ss z botami na forum byli banowani. Petromancera ma to ominac?

P.S Petro i nie strasz nas policja;<<<<

Greyback
04-02-2009, 09:58
No i co że ss robi botem (Cozaproblem mieć wosso ).Jeśli nieuzywa w grze
no to co komu to przeszkadza :p:D:D:D:D.Ach i Gzz ładnie Jeszce być lvl pokazał xD.

[kizi~~mizi]
04-02-2009, 11:54
No gz ;< wosso rox :cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Underground
04-02-2009, 12:19
Wszyscy Up co myslą ze ma wosso, mam do was tylko zaszczytne ssij.

On nie ma wosso bo ogarniam go od 700 lvla :P On ma anarchy i zawsze bardzo dobrze odcinał paski i nie byl taki głupi zeby zostawic pasek. Pozytywne ssijcie. Pozdro Bomba :D Cisnij do Dfa Ka :p

Rokix
05-02-2009, 09:39
no nie nie ma wcale botow ty up przeciez jest screen ze ma wosso psie a po drugie jeszcze te nagranie przy ktorym sam sie przyznal a po drugie sam na skypie mowil ze bez bota nie umie grac

Underground
05-02-2009, 12:43
no nie nie ma wcale botow ty up przeciez jest screen ze ma wosso psie a po drugie jeszcze te nagranie przy ktorym sam sie przyznal a po drugie sam na skypie mowil ze bez bota nie umie grac

Ja piee............. Juz bym Cie tak pojechal ze bys sie pociął ale mi Maciek wlepil 4 warny w 2 godziny wiec nie mam ochoty robic nastepnego konta. Są programy do zmieniania nickow, rownie dobrze moglby to byc ots.

Pozdrawiam
Twoj Stary.

Rokix
05-02-2009, 19:46
przy skypie tez moze nick zmienil? no chyba jednak nie zadzwon se pod ten nick odezwie sie petromancer:)) a po drugie zobacz hp mane itp jeszcze nawet taki outfit mial ;D a ty go bronisz bo fri items plx co nie?

@jeszcze up

Znasz go od 700 i nie ma botow hahahaha???

Ja go znam od 1000 i wiem ze uzywa bo nie raz sie chwalil na skypie ze nie umie bez botow
Dostal ost bana i znow powinien dostac ale delete wiec go nie bron psie

Underground
05-02-2009, 20:08
przy skypie tez moze nick zmienil? no chyba jednak nie zadzwon se pod ten nick odezwie sie petromancer:)) a po drugie zobacz hp mane itp jeszcze nawet taki outfit mial ;D a ty go bronisz bo fri items plx co nie?

@jeszcze up

Znasz go od 700 i nie ma botow hahahaha???

Ja go znam od 1000 i wiem ze uzywa bo nie raz sie chwalil na skypie ze nie umie bez botow
Dostal ost bana i znow powinien dostac ale delete wiec go nie bron psie

NIE MA WOSSO. Bota ma. Ma Anarchy. Psa masz w rodzinie i tylko spojrz w lustro a sie objawi. Boli, nie? :<

Btw.

http://i41.tinypic.com/110x17m.jpg

:*

Puntek
05-02-2009, 20:22
UAHSuhsuHASuhsUHASUhsuhAUSHaushUAHSU Daj cale SS'y a nie jakies kawalki wiec sie wtedy kazdy przekona..Wszyscy UP moze na skypie mowil IRONICZNIE?

^Gpiotras~
06-02-2009, 09:13
NIE MA WOSSO. Bota ma. Ma Anarchy. Psa masz w rodzinie i tylko spojrz w lustro a sie objawi. Boli, nie? :<

Btw.

http://i41.tinypic.com/110x17m.jpg

:*

Przeczytaj caly tamten temat dopiero wstawiaj cos tu -.- sam autor powiedzial ze fake

#Niea gratuluje bo na bocie nie wazne jakim ale na bocie

Rokix
06-02-2009, 10:56
Underground obaj wiemy ze petro uzywa bota wiec go nie bron bo on juz powinien dawno zebrac delete za boty:D ost jeszcze dostal bana za bota wiec co za free go dostal?

Underground
06-02-2009, 13:14
Underground obaj wiemy ze petro uzywa bota wiec go nie bron bo on juz powinien dawno zebrac delete za boty:D ost jeszcze dostal bana za bota wiec co za free go dostal?

Ku*** jeszcze raz napisze.

WIEM ZE MA BOTA, NIE BRONIE GO. NIE MA WOSSO, ALE MA ANARCHY ;P BRONIE GO TYLKO OD WOSSO A NIE OD ANARCHY, TAK? WIEC ODPALUJCIE SIE ;D

Royal back xD
06-02-2009, 17:14
no tak tak fajnie. a co za roznica? BOT TO BOT! z ssa widac ze wosso ma;)

Underground
06-02-2009, 17:30
no tak tak fajnie. a co za roznica? BOT TO BOT! z ssa widac ze wosso ma;)

NAPINACZU, czytaj tresc postow. Ten ss z wosso to fake.

Rokix
06-02-2009, 22:35
co nie znaczy ze powinien bana zebrac :)

Spajki
07-02-2009, 08:15
Wielkie Gz wkoncu mnie przegoniles :)) jak bys mial bota to by gm wykryl.. :)) pozdro xd

Royal back xD
07-02-2009, 10:39
Wielkie Gz wkoncu mnie przegoniles :)) jak bys mial bota to by gm wykryl.. :)) pozdro xd

75% apo gra na bocie;) Wiec banowanie all nie oplacaloby sie mortiisowi;] takie dzieci typu petro bez bota nie potrafia grac;< A co powiecie na nagranie? Tez fake?

~Rosin~
07-02-2009, 17:54
OMG wiadomo ze gra na bocie. Jakby nie miał bota to poprostu zrobiłby normalnego ssa i dał go na forum, proste. POSTACI NALEŻY SIĘ DELETE!!!

Takarji
07-02-2009, 17:56
Nie lubię cie więc nie gratuluje :o

boocie

muflon-free
07-02-2009, 19:48
Jezeli ktos uwaza ze nieslusznie wykonalem bh mowie odrazu nie obchodza mnie wasze komenty

Jeżeli cię nie obchodzą nasze komentarze to na chuja to na forum dajesz. To forum dyskusyjne, każdy się może wypowiadać. Jak masz wklejać dla własnej przyjemności to weź na pulpit>otwórz i zwal se konia przy tym.... Każdy wie, że masz bota i się ***** nie wypieraj...

Bez pozdro.

Underground
07-02-2009, 20:19
OMG wiadomo ze gra na bocie. Jakby nie miał bota to poprostu zrobiłby normalnego ssa i dał go na forum, proste. POSTACI NALEŻY SIĘ DELETE!!!

Taki kozak a bije low levele a potem spierdala przez pol city do dhq bo wie ze zaden szanujący sie h level nie oszczędzil sobie wykonania go. Ty pewnie nie umiales go wykonac do 200 dlatego o nim juz zapomniales i teraz uciekasz tam przed 800 msem. :> Zalosny jestes :* Delete nalezy sie Tobie za bycie cieciem.

Sinixd
07-02-2009, 20:22
@up

Przynajmniej nie musi prosic kolegow o trapa na pohu :)) a za ciecia to mozesz ty bana zebrac :D i juz nie liz dupy temu cieciowi Petrocwelowi bo i tak fri seta nie dostaniesz

Deco Pall
08-02-2009, 19:05
SS spoko, lvl tez,eq bardzo spoko ogolnie rlz ;pp

Underground
08-02-2009, 19:11
@up

Przynajmniej nie musi prosic kolegow o trapa na pohu :)) a za ciecia to mozesz ty bana zebrac :D i juz nie liz dupy temu cieciowi Petrocwelowi bo i tak fri seta nie dostaniesz

Mama cie za cyce łapala jak byles maly ze taki uposledzony jestes teraz? :o

Nie lize mu dupy, nie potrzebuje itemow, ponad wszystko bo nie gram ;) Zostaw tego jak ty to nazwales "Petrocfela" a zajmij sie wlasnym charem, bo nie jest zbyt mocny z tego co widze.

AngryP
08-02-2009, 19:37
A ja nie bede sie wtracal czy ma bota czy nie ^^ Gratki lec all questy :>

^Deduś
08-02-2009, 19:55
On to w ogóle inny jest xddd
Pewnego razu gadamy na skype w 4 osoby i koledze wpadł do głowy pomysł, by porobić szydere z Petrogeja.
Dodajemy go do konferencji niczym dobrego kolegę i rozmawiamy z nim 5 min.
Po chwili nasz zajebisty kolega Petrogej przyznaje się, że sharuje z bratem i właśnie expi na queenach nie używajac myszki (f1- vita f2- ue f3-manas)
Glupi idiota nie mógł spojrzeć kto jest na konferecji, a był tam również "Boa".
Petrogej zobaczywszy kto jest na skype prawie się popłakał, ja usłyszałem od jakiegoś 9 letniego gówniarza, który siedział za nim, że jestem "psem" i szybko się rozłączył.

@topic
Phi, jesteś głupi.

Underground
08-02-2009, 21:26
On to w ogóle inny jest xddd
Pewnego razu gadamy na skype w 4 osoby i koledze wpadł do głowy pomysł, by porobić szydere z Petrogeja.
Dodajemy go do konferencji niczym dobrego kolegę i rozmawiamy z nim 5 min.
Po chwili nasz zajebisty kolega Petrogej przyznaje się, że sharuje z bratem i właśnie expi na queenach nie używajac myszki (f1- vita f2- ue f3-manas)
Glupi idiota nie mógł spojrzeć kto jest na konferecji, a był tam również "Boa".
Petrogej zobaczywszy kto jest na skype prawie się popłakał, ja usłyszałem od jakiegoś 9 letniego gówniarza, który siedział za nim, że jestem "psem" i szybko się rozłączył.

@topic
Phi, jesteś głupi.

Tak więc zdradziles całą prawde . :rolleyes:

Master Shidishi
08-02-2009, 21:35
Dobra dobra nie kluccie sie juz. Ma bota i koniec. Kiedys nakrece filmik jak go zlapie to zobaczycie ;]

genius
08-02-2009, 21:59
powiem wam jedno huj wam w dupe apo to sux pelno zlodziei krętaczy koncze z apo wiec mozecie mi naskoczyc jezeli macie problemy idzcie do psychiatry cioty .. a ty krec filmiki innemu ownerowi cioto a i jak moze kiedys tu zagre bedziesz huncony hahahah i wy all tez pozdro cioty i jebac cala quild nln bo to psy

Master Shidishi
09-02-2009, 14:45
powiem wam jedno huj wam w dupe apo to sux pelno zlodziei krętaczy koncze z apo wiec mozecie mi naskoczyc jezeli macie problemy idzcie do psychiatry cioty .. a ty krec filmiki innemu ownerowi cioto a i jak moze kiedys tu zagre bedziesz huncony hahahah i wy all tez pozdro cioty i jebac cala quild nln bo to psy

BuahsuaBUSHubsaHUH mozesz mi possac bocie :) Ty i zabicie mnie huehuehue. NIe pamietasz juz jak uciekales przez bramke i jeszcze do tego od < trapowali ja bo bales sie wyjsc? Pozatym ciagle sie manasowales wiec rox jestes bot. Wyjdz i nie wracaj plx ;)

genius
09-02-2009, 22:30
BuahsuaBUSHubsaHUH mozesz mi possac bocie :) Ty i zabicie mnie huehuehue. NIe pamietasz juz jak uciekales przez bramke i jeszcze do tego od < trapowali ja bo bales sie wyjsc? Pozatym ciagle sie manasowales wiec rox jestes bot. Wyjdz i nie wracaj plx ;)

jak ja mialem 900 lvl to ciez zlozylem w city hahah zal cie

Blacksmith Rojber
10-02-2009, 00:14
Dobra dobra nie kluccie sie juz. Ma bota i koniec. Kiedys nakrece filmik jak go zlapie to zobaczycie ;]

Ty se lepiej dyktando nakrec bo z twoja ortografia to malo kto na pvp wygra....
pisze sie kłóccie...ale tego w tibii nie ucza narqa no life

@Petrobot
dziecko sie chwali jakie to ma pvp a na bocie jedzie zaloze sie ze na pvp wlacza auto vite....bo jak go bilem z miecza to po kazdym strzale z mlsa dawal w vite jak odszedlem e vita sie wylaczala dziwne...