View Full Version : Problemik ;/
<Vetebcio>
04-02-2009, 10:33
Mam mianowicie taki problem jak właczam komputer to pokazuje mi sie sama tapeta bez paska i ikon.
Można temu jakoś zaradzić ?
Greyback
04-02-2009, 10:41
To jak włączyłeś przeglądalrke internetową jak klikasz ten gizik na klawiaturze do właczania menu to co sie dzieje?
~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
04-02-2009, 16:08
Jak włącza Ci się sama tapeta bez paska i ikon to jak wszedłeś na forum i napisałeś tego posta O.o ? ...
@up, 2xup
"Musk" on plx ; (
Może poszedł do kumpla i napisał?
@top
Hmm...
@2x down
A twój? Zajebisty jestes.
marianek
04-02-2009, 16:34
Siemka
Może spróbuj tak ctr+alt+delete następnie Plik>>Nowe Zadanie(Uruchom) i wpisz explorer.exe i daj ok
~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
04-02-2009, 17:17
@up, 2xup
"Musk" on plx ; (
Może poszedł do kumpla i napisał?
@top
Hmm...
Co twój post wniósł do tematu , zajebisty jesteś...
*Myssqa*
04-02-2009, 17:34
Dobra xd prawym myszki na pulpicie nacisnij i masz to \/ zaznacz pokaz ikony pulpitu..czopqi up nie nabijac postow...w Start wszedl i wlaczyl neta..zal ^^
http://i40.tinypic.com/ekrzfk.jpg
<Vetebcio>
04-02-2009, 20:09
Ale chodzi mi oto że pasek i ikony dopiero później mi się pokazują po paru minutach . ;/ A tak to sama tapeta jest.
Techniks
04-02-2009, 20:20
Menadżer zadań > nowe zadanie > C:\WINDOWS\explorer.exe (domyślnie).
Jeśli nie to przegladaj >dysk z którego używasz windy > Folder WINDOWS > explorer.exe.
Powinno chodzić.
Groooote
04-02-2009, 20:25
Masz takiego szybkiego kompa, że ci tibi nie ogarnia.
Ale chodzi mi oto że pasek i ikony dopiero później mi się pokazują po paru minutach . ;/ A tak to sama tapeta jest.
To znaczy że masz cholernie szybki komputer i radzę Go wyczyścić ze zbędnych programów/other shitu.
Przede wszystkim wyczyść dysk C: na którym masz system. Im więcej wolnego miejsca tam - tym szybciej Ci się wszystko załaduje.
@Edit
Start - > Uruchom - > msconfig ==> zakładka URUCHAMIANIE i odznacz niepotrzebne programy, które odpalają Ci się przy starcie systemu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.