View Full Version : [8.42] Jak nooby zabijaj? Newbie!
Jest pewne miejsce gdzie newbie o tym nie wiedzą a nooby to wykorzystują i zabijają ich by wyciągnąć od nich 1cc oto ss co wszystko wyjaśnia tam gdzie staniemy na Fioletowym zabiera 300hp czyli do 15 lvl pewna śmierć! A Ci dwaj co mam nicki na ss to oni to robili.Więc uważać na nich.
http://i41.tinypic.com/1088qvl.jpg
Greyback
04-02-2009, 12:47
Niestety gracze którzy wejdą w to padną tak ...
Ale ban Noobom się za to nie da bo i za co??
Jedyne co można zrobić to usunąć Fieldy xD.
[kizi~~mizi]
04-02-2009, 12:57
niech gm usunie fieldy a ty bota ok?:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
handlarz_narkotykow
04-02-2009, 13:06
Dzięki na informacje..
Gm powinien usunąć fielda tego fioletowego i po sprawie..
Ale gm nie musi tego robić, bo co go to obchodzi ^^
Zapomniałeś wyczyścić jeszcze ten napis na gorze w tibii TIBIA BOT NG hahah ;d
Pall Ziolko
04-02-2009, 13:52
Ładnie zakryłeś pasek zadań, ale zamiast Tibia pisze TIBIA BOT NG XDD
Ostatnio widziałem jak tych typów ktoś zabijał. Ode chce im się takiej roboty ;)
Groooote
04-02-2009, 14:43
To jest właśnie specjalnie zrobione... A jak ktoś wejdzie to jego interes mógł się nie pchać
Drah-Master
04-02-2009, 15:26
Jest pewne miejsce gdzie newbie o tym nie wiedzą a nooby to wykorzystują i zabijają ich by wyciągnąć od nich 1cc oto ss co wszystko wyjaśnia tam gdzie staniemy na Fioletowym zabiera 300hp czyli do 15 lvl pewna śmierć! A Ci dwaj co mam nicki na ss to oni to robili.Więc uważać na nich.
http://i41.tinypic.com/1088qvl.jpg
żebyś przypadkiem kolego nie usunął ss'a ;*
#Topic
aha, fajnie.
Lord Arthas
04-02-2009, 17:22
I po co te krzyki? Tygrys postawil te fioletowe rzygi, gdy nie wiedzial jeszcze, ze to jest do POI :)
Tygrysku łap : http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=poi+quest&aq=f
Pozdrawiam,
Arthas ;)
Zaraki Kenpachi
04-02-2009, 17:50
"Tygryskiem" możesz nazywać swoją laskę, nie gm'a...
To po 1...
A po 2. Chciał to postawił, ale jak ty jesteś takim idiotom, że na to wchodzisz, to sorry.. -.-'' Twoje wina.
Jaros Jaroz Jaro
04-02-2009, 18:48
To po 1...
A po 2. Chciał to postawił, ale jak ty jesteś takim idiotom, że na to wchodzisz, to sorry.. -.-'' Twoje wina.
Ja też go nazywam tygryskiem,a propotego....zrobisz mi coś ? zbjiesz?
@autor
jak ktos jest noobek to trudno...padnie...ale moze inni teraz wiedzą i nie popełnią tego błędu...
Do graczy up wiem mam bota ng Mój nick Frozen Bolt i tak tu nie gram więc można mi dać bana.. Może będę w przyszłości ale w chwili obecnej się tu nie da grać zapraszam na celeste..
Lord Arthas
04-02-2009, 20:51
To po 1...
Idiotom, piszą tylko idioci.
Do Tygrysa, bede się zwracał jak chce, dopuki nie zwróci mi uwagi. Napisał Ci ktoś, widzialeś może screena czy babcia Ci powiedziala, że w to wszedlem? Takie jest moje zdanie, bo staram się myslaec logicznie, jaki blad popelnil GM. Nie mysle jak ty, ze jak powiem ojejejej nie wyzywaj gma bo ded. hihih a teraz ten loleq Tygrys da mi fri itans!
Po kiego wała się wogóle wypowiadasz co?
Udzielaj się na lekcji w szkole, a może poprawi Ci sie ortografia.
Pozdrawiam,
Arthas
Sorzy pipul, ale rzybcjei bes polskich znakufff... Dla Pana UpUpUp :)
Drah-Master
05-02-2009, 13:49
#Up
Jak Ty śmiesz kogokolwiek na tym forum poprawiać ? więcej się nie ośmieszaj.
dopuki - dopóki
wogóle - w ogóle
i nie pisz czerwonym kolorem.
#Topic
Nie usuwać fielda, niech zostanie tak jak jest ;d przynajmniej jest zabawnie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.