View Full Version : Bardzo prosze opomoc WAZNE!
Diway Knight
04-02-2009, 13:16
cześć grałem tutaj w czerwcu graczem o nicku Diway Knight oraz Diway Pall, Posiadałem Pacc ,chciał bym kontynłować grę lecz zgubilem (zapomnialem) hasla i numeru szukalem wszedzie na e-mail w zeszytach na kartkach i nic :/ czy Mortis mógł by mi pomuc w tej sprawie ta postac miala 160 +lvl i bardzo chce je odzyskać oczywiście mam ss i wkleję je poniżej
BARDZO PROSZE O POMOC :(
Edit:
tutaj 2 ss nie mam wiecej xD
Diway Knight:
http://i41.tinypic.com/11qimur.jpg
a tutaj 2 ss z postaci Diway Pall:
http://i43.tinypic.com/2q1c36d.jpg
^Poziomek
04-02-2009, 13:18
Postaci niestety już nie odzyskasz. 160 lvl się w 3 dni wbija przecież xD
xxXTibiomanxxX
04-02-2009, 13:20
@Up
No nie wszyscy wbijają 160 level w 3 dni :rolleyes:
@Topic
Napisz na e-mail do mortiisa , może coś zdziałasz ale szczerze w to wątpie:cool:
Greyback
04-02-2009, 13:26
NIe wiem czy to możliwe tak samo jak by ktoś napisał że jest ownerem Neka i zgubił pass ;/. A tego e-maila masz co robiłeś na nim konto?
Diway Knight
04-02-2009, 13:43
nie pamietam na jakim robilem ale prawdopodobnie go mam i przeciez nie pisze ze chce odzyskac h-lvl tylko 160 lvl -.- co to jest spojzec na moje passy i mi je podac tak trudno to zrobic rozumiem jezeli chodzilo by o 400 lvl mogl bym klamac ale to jest moja postac i chce ja odzyskac nie wiem jak sie to stalo ze stracilem passy i acc :/
@^Poziomek
@xxXTibiomanxxX
tez wbilem w 4 dni ten lvl ale skille kasa itp nie chce mi sie od poczatku jeszcze zwarzajac na to ze to moja postac i (moze) moge ja odzyskac :/
Kapitan Alkohol.
04-02-2009, 15:17
Nie odda Ci.
Przecież taki lvl sie wbija w kilka dni jak napisały osoby up, wiec za czym płaczesz ?
konta nie odzyskasz pewne to jest - niemasz nic w sumie, passów, emaila, nie masz nic - z czym do ludzi ,,, nawet jak napiszesz do Mortisa to co mu napiszesz? "cze jestem .... niemam passów ani nic oddaj mi 160 lvl'a mojego "? każdy tak może "cze jestem 3 owner neka nie mam passów , email zgubiłem plz oddaj chara" - nic nie zdziałasz zapomnij o charze lepiej załóż nowe albo nie graj
Sir Delasi
04-02-2009, 16:27
Zależy ;d żal mi ;( na seryjooo
Jak osoby po wyżej 100 + odchodzą zostawiają wszystko ,a na ots- ie siedzieli z
3 miechy ;o niektórzy ;> Bo np. po tygodniu ci się nudzi już ...
Ja wbiłem w 1 dzień 30 a na drugiej postaci 18 przez lagosy . Gdybym ich nie miał wbiłbym 75 i 35 ;/ Powo & Pozdro
Jaros Jaroz Jaro
04-02-2009, 18:42
Postaci niestety już nie odzyskasz. 160 lvl się w 3 dni wbija przecież xD
ziomek może wbjia miesiac taki lvl ...a pozatym ma pacca wiec szkoda...
rozumiem...
@autor
jak sie caly czas logales z jednego kompa to odzyskasz...ale musisz mortiisa pomęczyć troche.... pisz na jego meila : bosch@o2.pl
mozliwe ze zle napisalem meila jak tak to poprawcie
Oxidosis.
04-02-2009, 19:38
***** ludzie, on tego chara nie odzyska, bo zapewne nie logował się na niego przez 2 miechy, co równe jest z deletem.
Nakomi Takahata Old
04-02-2009, 19:40
@up
no mnie tez to dziwi ostatni ss jest z Mistrzostw Europy a dalej juz nei robil ss dziwne
@topic
napisz do mortiisa moze Ci pomoze ale watpie :P
Diway Knight
05-02-2009, 11:04
LUDZIE PISALEM ZE POSTAC WBILEM W 3 DNI BO MIALEM PACC A TERAZ NA FACC NIE CHCE MI SIE CIAGNAC OD NOWA A CHCE WRUCIC NA APO MIALEM TAM KASE ITP A NIE WIEM Z JAKIEGO E-MAIL ZAKLADALEM JEZELI ZAKLADALEM Z TEGO CO MAM TERAZ diway14@o2.pl to mam do niego passy (e-mail) i moge potwierdzic ze to ja :/
Nakomi Takahata Old
05-02-2009, 11:06
no to jak zakladales z tego e-maila zaznacz na stronce zeby Ci przypomnialo haslo i numer i jak dostniesz to dobrze a jak nie to zly e-mail podales ;/
Napisales do mortiisa ?
Diway Knight
06-02-2009, 19:07
Dziekuje panu up juz odzyskalem haslo i acc xD DZIENX
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.