View Full Version : First Mage addon
Mam pytanie odnośnie pierwszego addonu maga...
jak wiadomo potrzebne są :
- 10 magic salphurs, na rl można u npc dostac je za fire swordy (1 saplhur za 3 fire swordy) a jak jest tutaj? Też jest taki npc?
- blessed parchment, go również można zdobyc u NPC, jeśli chodzi o rl, a jak jest tutaj?
Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam ( ;
Chyba proste, że sami musicie odkryć to bez pomocy Apo Teamu ;]
Chyba, że ktoś zrobi Spoila >.>
To chyba zamienia się u tego specjalmego cyclopa na expie, a jak nie to gdzieś u jakiegoś innego NPC, samemu trzeba odkryć.
kamilz14
05-02-2009, 12:34
A może zrób tak choć nie prubowałem.
Idz do tego od addonów napisz first mage oufit czy jakos tak i on wymienia czy masz bla bla bla i w tym bla bla jest napisane co :)
Zuy Pan, Wręcz Okropny
05-02-2009, 12:39
Wszyscy up... Po co się wypowiadacie jak nie wiecie ?
Na stronie http://armia.toproste.pl/addons.php wszystko piszę...!
Jak coś to masz 1 i 2 addon maga ;)
First: blessed parchment, all the wands and rods, 10 magic sulphors, 20 ankhs, a soul stone.
Second:Ferumbrass' hat, 70 bat wings, 20 red pieces of cloth, 40 ape fur, 35 holy orchid, 10 spools of spider silk yarn, 60 lizard scales, 40 red dragon scales, 15 magic sulphurs, 30 vampire dusts...
@ Pan up
Otóż to Ty nie zrozumiales mojego pytania ; ) nie chodziło mi o to co potrzebne by zrobic Full maga, lecz gdzie zdobyc te itemy, skoro nie ma tu tych NPC, co na rl..., a jesli są oświeccie mnie :D
-gdzie można wymienic fire swordy na magic salphurs (chyba ze można je dropnąc to z czego?)
- I skąd blessed parchment? Bo na rl jest taki NPC, co u niego można dostac, lecz trzeba miec odpowiednie questy wykonane... I czy tutaj na apo, owy NPC jest..? ; )
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.