View Full Version : [8,4] Nathann
Wiem ze nie zle robie wklejajac tego screena tutaj ale sami zobaczcie;) Tez nie zachowalem sie najlepiej... mam nadzieje ze mi wybaczycie;d ale bez przesady...
Dla tych co graja wiecej niech przeczytaja sobie druga wycinke dla nas jest nie mozliwa srednia 5,1;) nie powiedzialbym...
z tym "nara" i "siema" odkryl Ameryke
http://img99.imageshack.us/img99/7302/zaltn6.jpg
Powinieneś dać cały dialog ;/ bo skąd mamy wiedzieć co było dalej ;/ Każdy myśli ze jak hlvl to odrazu bot nie martw się ;p co do tej ostatniej wycinki to bardziej wg.mnie by pasowała do działu "Humor" ;p
Pozdrawiam
Daragon
Poprostu zal nooba ;D Hahaha jak ja nie lubie takich dzieci ;<
yy...No comments XD Dla Nathanna ;p Wątpie, że miał średnią 5.1 . Gość chciał pokazać że jest kozak i tyle ;p Żal go :P
Wise Man
06-02-2009, 11:24
Ale Nathann nie powiedział w jakiej klasie to 5.1 :D Być może w podstawówce. A w podstawówce to tak trudno nie było żeby mieć 5.1 :rolleyes:
Lepiej mieć 7.6 albo 8.4 ;p
Znam ludzi, którzy mieli dobre oceny do gimnazjum, a potem masakra.
DannRook
06-02-2009, 12:34
5.1 w 1 klasie gimnazjum...5.0 na semestr w 2 klasie gimnazjum.
Szkoda, że nie wkleiłeś screena jak wyzywałeś mojego ojca od psów, mnie od debili a mamę od szmat. Jak chcesz mogę screena ze świadectwa zapodać.
A o średniej powiedziałem po tym jak nazwałeś mnie bezmózgim debilem...
Nazwałbym cię w tym momencie głupkiem, ale kretyn nie zasługuje na to określenie i przy tym pozostanę. Przy tej konwersacji stwierdzić mógłbym, iż twój potencjalny iloraz inteligencji wynosi maximum 10. Choć szczerze w to wątpię. Po tym jak wyzywałeś moją rodzinę, ofc screena z tego nie wkleisz, bo boisz się, że stracisz reputację, której i tak nie posiadasz napisałem do ciebie, że napinasz i możesz wyzywać mnie a nie moją rodzinę, zacząłeś obrażać mnie:)
Nie można jeszcze zapomnieć, że wbijasz wszystkim na respa, mówiąc "wypad" oraz "mam tutaj rezerwację" uważając, że mając większy level możesz wszystko.
Reasumując wkleiłeś tutaj kawałek rozmowy, ponieważ nie mogłeś wkleić całej gdyż w wyciętej części wyzywałeś mnie i moją rodzinę. Wychodzi na to, że nie masz za grosz szacunku do starszych, po twojej rozmowie mogłem zauważyć, że jesteś małym człowiekiem z dużym EGO...
Powinieneś dać cały dialog ;/ bo skąd mamy wiedzieć co było dalej ;/ Każdy myśli ze jak hlvl to odrazu bot nie martw się ;p co do tej ostatniej wycinki to bardziej wg.mnie by pasowała do działu "Humor" ;p
Pozdrawiam
Daragon
Myślisz, że czemu nie wkleił całej rozmowy?
Bo nie chciał wyjść na internetowego napinacza, który jedzie po rodzinie...
Jeśli chodzi o ostanią sklejkę to koleś zadał mi pytanie, na które ja pisałem odpowiedź po czym wysłał mi wiadomość "ignore" a ja wysłałem moją odpowiedź. Jeżeli nie wiesz od jakich słów pochodzą słowa "siema" i "nara" to po co ich w ogóle używasz?
Po przeczytaniu całego dialogu zobaczyłbyś jaki na prawdę jest ten twój cały lollaj.
yy...No comments XD Dla Nathanna ;p Wątpie, że miał średnią 5.1 . Gość chciał pokazać że jest kozak i tyle ;p Żal go :P
Na jakiej podstawie to stwierdziłeś?
Rozmawiałeś kiedyś ze mną, nie, no właśnie...
Przeczytaj mój post i zastanów się co piszesz...
@edit
Jak ja żałuję, że nie zrobiłem ssy z rozmowy z tobą...
@edit2
Jedno trzeba wam przyznać, jesteście ludźmi, którzy określają człowieka po levelu a nie po tym co sobą reprezentuje.
Wyzywacie mnie bo Lollaj ma większy level a jakbyście wzięli moją stronę to by was przestał lubić.
@edit
Tez nie zachowalem sie najlepiej... mam nadzieje ze mi wybaczycie;d ale bez przesady...
Bez przesady?
Czy ja choć raz powiedziałem coś złego na twoją rodzinę albo wyzywałem cię od debili etc.?
Ty zrobiłeś to kilkanaście razy więc?
hahaha dobre twoich rodzicow nie wyzywal... smieszny jestes, juz nie wiesz jak sie bronic!!! zalosny jestes zeby tak klamac ;) mogles screena zrobic... udowodnij mi to... a do mnie mowiles ze srednia 5,1 miales w 2klasie gimnazjum :) poza tym nie podniecaj sie tak to srednia bo kazdy by ja mogl miec jakby wiecej sie uczyl=/ po portsu szkoda mi do ceibie slow!;|
@edit w ogole ty zaczoles cala klotnie bo nazwales mnie botem ;|
@edit z rodzicami juz nie wymyslaj... ale widzisz ja przynajmniej mam przyjaciol ;)
koniec tematu
DannRook
06-02-2009, 14:48
hahaha dobre twoich rodzicow nie wyzywal... smieszny jestes, juz nie wiesz jak sie bronic!!! zalosny jestes zeby tak klamac ;) mogles screena zrobic... udowodnij mi to... a do mnie mowiles ze srednia 5,1 miales w 2klasie gimnazjum :) poza tym nie podniecaj sie tak to srednia bo kazdy by ja mogl miec jakby wiecej sie uczyl=/ po portsu szkoda mi do ceibie slow!;|
@edit w ogole ty zaczoles cala klotnie bo nazwales mnie botem ;|
Powiedziałem ci coś...
Ciekawe jak ci mam dać screena jak dawno z tibii wyszedłem?
Ty wiesz i ja wiem, a to, że tutaj nie chcesz się przyznać dla mnie nic nie znaczy. Ja mam wywalone na twoją opinie i twoich "kolegów" na mój temat.
Podsumowując jesteś noobem, który wbija na respy, wyzywa rodziców i żyje tibią. Elo...
@edit
jak już to zacząłem...
btw. nie uczę się prawie wcale, może średnią możesz mieć wysoką ale musisz siedzieć 5 h nad książkami, swojego ilorazu inteligencji nie zmienisz...
@edit
Przyjaciele w necie...:o:o
Lady Lee
07-02-2009, 10:53
Lollaj twoje zachowanie jest śmieszne, żeby nie powiedzieć żałosne. Bierzesz kawałek rozmowy. I co chcesz innym tym udowodnić ? Na 7.6 wszyscy mieli Cie za największego bota a teraz zrobili Tibie 8.4 to żeby pokazać twoją wyższość grasz 10h dziennie, każdy by tak umiał tylko nie którzy cenią sobie real życie. Chcesz tym po prostu go poniżyć z powodu twojej "przyjaźni" do niego. W 100% wierzę Nathannowi bo wiem jaki był z Ciebie za przeproszeniem kawał gnoja. Czemu nie wkleiłeś całej rozmowy ?
@up
Tak jak wyżej nie sugerujcie się levelem tylko tym jaki kto jest bo Tibia to tylko gra. Może jest tam najlepszy ale...
Pozdrawiam
Lady Lee ;>
Rook.Men.Mariusz.
07-02-2009, 11:14
Zgadzam się w 100% z Lady Lee ;].Lolaj pamiętam jak jeszcze się kłócliśmy kiedyś,gdy miałem inne konto na forum.Miałeś wtedy dużo większy lvl odemnie.Jakiś miesiąć temu podchodzisz,widzisz,że mam h lvl i prosisz o pomoc w quest ;o ? Jesteś psem,gadasz tylko na innych.Pamiętam sytuacje na 7.6 jak trapłeś mojego kumpla a potem na 4 um się tłumaczyłeś.Wczoraj czy przedwczoraj idę sobie normalnie a ty "Zal".
Wypierdalaj psie >.<.
@2x down.
Nie znasz-nie oceniaj plx.Nikt nie jest doskonały.
Nathann, dziwie sie ze nie dostales jeszcze bana piesq... Proponowałbym aby ktoryś z GM'ów zerknął kiedys w nocy na tego doga, bo botuje na rotach, ew. gdzies indziej. Szkoda mi takich ludzi...
Nakomi Takahata Old
07-02-2009, 11:31
@up
no nalezy mu sie ban
@topic
noob szkoda ze sa tacy ludzie na APo ;/
DannRook
07-02-2009, 11:33
Nathann, dziwie sie ze nie dostales jeszcze bana piesq... Proponowałbym aby ktoryś z GM'ów zerknął kiedys w nocy na tego doga, bo botuje na rotach, ew. gdzies indziej. Szkoda mi takich ludzi...
A myślisz, że jak masz ignore to słyszę co mówisz?
OmG...
@up
Kuwa wyciął kawałek z rozmowy i kuwa szpan.
Czytałeś kuwa mój post?
Nie? to po co piszesz?
Gość mi pisze, że mój stary to pies i, że jestem debil i noob to ja mu napisałem, że nie chwaląc się mam średnią 5.1 co dla niego jest nieosiągalne dzięki 10-godzinnej grze w tibie.
W ostatniej sklejce gość mi zadał pytanie dlaczego gram w tibie to odpowiedziałem dla zabawy i sekundę przede mną wysłał mi wiadomość nara.
Ale wy jesteście poje*ani, zaraz wkleję ciekawszy ss to zobaczymy...
@down
O rly?
A myślisz, że jak masz ignore to słyszę co mówisz?
OmG...
Buahahah, pięciu typków do Ciebie pisało.. Przesuwało, a Ty swoje... nawet się nie odezwałeś, chodziłeś po prostu w tą i z powrotem... Trzymam kciuki za to, abyś dostał bana ! ( ;
DannRook
07-02-2009, 13:28
Buahahah, pięciu typków do Ciebie pisało.. Przesuwało, a Ty swoje... nawet się nie odezwałeś, chodziłeś po prostu w tą i z powrotem... Trzymam kciuki za to, abyś dostał bana ! ( ;
Może jakiś filmik?
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=380917#post380917
Zapraszam serdecznie, można się pośmiać...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.