View Full Version : 16:14 Awansowales z 665 poziomu na 666 poziom by .....? ;>
MorgiBack
06-02-2009, 16:34
Nareszcie się udało :D
http://i40.tinypic.com/1z4uzvr.jpg
06-02-2009, 16:54
Gratuluje. Co do "twojego bota" jeszcze Cię nigdy nie widziałem :)
Mustafa Miler
06-02-2009, 17:01
Chłopie każdemu mówisz ze ty owner od 405 ostro a postać została sprzedana na 601lvl za postać na rl a że znam dobrze tego kolesia co sprzedał Ci postać to wiem ze postać została zamieniona za 700+ek więc twoje babjki mów kolegom moi kumple wiedzą swoje a ty wiesz swoje nie pograsz już na apo podobno jesteś teraz "noob" żal mi tego ownera nie umiesz grać
>>Vegos<<
06-02-2009, 17:15
Chłopie każdemu mówisz ze ty owner od 405 ostro a postać została sprzedana na 601lvl za postać na rl a że znam dobrze tego kolesia co sprzedał Ci postać to wiem ze postać została zamieniona za 700+ek więc twoje babjki mów kolegom moi kumple wiedzą swoje a ty wiesz swoje nie pograsz już na apo podobno jesteś teraz "noob" żal mi tego ownera nie umiesz grać
Omg żal?... Masz dowody??
#Topic
Gz jedziesz 1klv :p Nice eq :)
pogromcaszczurow II
06-02-2009, 17:17
Gratz :D Pamiętasz jak biłem Tiger Kinga? XD
Też bym miał taki lvl już... ;)
MorgiBack
06-02-2009, 17:24
koleś nawet cie znam a tego chara jak mam od 617 jak co i to za KCC noobu więc się nie wtrancaj jak nie wiesz :eek::D
zal taki ludzi :D
06-02-2009, 18:21
Chyba z 10 owner. Nie gz.
@Grulix
Ten char ma z 2 lata, niczyja wina że go nie widziałes ;)
Nie jestes pierwszym ownerem postaci :< Wbij wiecej to pogratuluje.
Mustafa Miler
06-02-2009, 18:37
Człowieku jeszcze wczoraj lub przedwczoraj weszłem na noob har i sie pytam od jakiego lvl grasz a ty mi od 405 podajże a jak kupiłes za kcc to który to owner? 10??? ja sprzedałem postać ponieważ gram inna postacią sam nie wiesz co piszesz... A jak chcesz to nawet mój kolega ma ss jak z tobą gadał więc nie kłam bo i tak wiem co piszę jak chcesz dowodu to wkleję i sam zobaczysz ;] see you !!!
Mustafa Miler
06-02-2009, 18:39
A jeszcze co do Kapitana pamiętasz może matiz rambo^^??? to właśnie ja 1-614 też sprzedałem
Gratki :]
Mam prosbe ^^ Podalbys / uploadowalbys swoja skorke ^^ ??
koleś nawet cie znam a tego chara jak mam od 617 jak co i to za KCC noobu więc się nie wtrancaj jak nie wiesz :eek::D
zal taki ludzi :D
www.sjp.pwn.pl
Nie wiem dlaczego ale lubię ludziom wytykać ich błędy ortograficzne.. ale KU_WA Przecież jak nawet napiszesz wyraz z błędem to Ci go podkreśli.. wystarczy kliknąć PPM i masz poprawnie napisany wyraz.. Omg.. zwróćcie na to uwagę żeby inni nie mieli powodu do wyśmiewania was..
Ps. SpAm_ŚmIeChU_z_HoTkEyA_F13_SHAUuhsauhashusahu
Ps.2 : Jest Edit ;)
TOpiC: GZ ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.