View Full Version : Lista tortur, które stosowano ponad 50 lat temu.
MiXer do Kawy
06-02-2009, 23:00
http://www.wykop.pl/ramka/140347/lista-tortur-stosowanych-przez-upa-18
Ten link mówi sam za siebie.. Mnie na samą myśl że był bym poddawany takim torturą przechodzą mnie ciarki.A Was?
046. Rozcinanie brzucha kobiecie w zaawansowanej ciąży i w miejsce wyjętego płodu, wkładanie np. żywego kota i zaszywanie brzucha.
aff.. to musi byc straszne ; o
mnie tez przechodza ciarki SAESxd
@edit
126. Wyrzynanie żyletkami skóry z twarzy.
emo by sie cieszylo. .....
Drah-Master
06-02-2009, 23:34
041. Obrzynanie sierpem genitalii ofiarom płci męskiej.
kastracja.
053. Wkładanie do waginy zaostrzonego kołka i przepychanie aż do gardła, na wylot.
o kur** jakie to muszą być męczarnie to brak pytań.
071. Obcinanie piłą obie nogi.
Ała, to musi boleć.
080. Krajanie dziecka nożem na kawałki i rozrzucanie ich wokół.
O do choya ciężkiego.
Dalej nie czytam.
Emo by był w "siódmym niebie" :D
Ale niektóre ''kary" z tego spisu są naprawde przeje*ane :d
@up
to nie sa kary, to tylko srodki stosowane przez UPA 50 lat temu, czyli jak zlapali jakiegos typa który nie jest dla nich przyjazny, po prostu go torturowali. ;p
Na skypie mieliśmy niezły polew, ale dziewczyny po usłyszeniu
080. Krajanie dziecka nożem na kawałki i rozrzucanie ich wokół. jakoś mało rozmowne się zrobiły. :S
@Patrol
Z czego miałeś polew? Bawi Cie to? A postaw sie na miejscu takich ludzi stoisz pod ścianą patrzysz jak rozwalają dzieci na kawałki a jeden rosjanin nagle "Ty następny".
@Topic
Według Mnie powinno się takich rzeczy nie rozpowszechniać. To jest po prostu chore. Dziwi Mnie, że do tej pory żyją jeszcze ludzie, którzy w tym uczestniczyli..
@EDIT
TO NIE SĄ KARY!!! SĄ TO TORTURY I LUDZIE NIEWINNI BYLI NIM PODDAWANI! WYSTARCZYŁO KĄTEM OKA SPOJRZEĆ NA PEWNĄ OSOBĘ I KONIEC!
xD Lukki xD
07-02-2009, 00:24
136. Czytanie głupich tekstów gruliksa
To najgorsze jest :<
021. Rozrywanie ust od ucha do ucha.
Sweet smile hahaha xD
pogromcaszczurow II
07-02-2009, 00:26
No mnie aż ciarki przechodzą, jak o ty myślę, że takie coś mogło się dziać naprawdę :eek: No przyznam, że trochę chore. Dla jakiś Psycholi xD
@xD Lukki xD
Owned.
@Topic
Nie rozumiem tego, jak człowiek może byc okrutny dla drugiej zywej istioty.
O *****..
127. Wbijanie dębowych kołków pomiędzy żebra.
xxXTibiomanxxX
07-02-2009, 14:01
Nie mogę sobie po prostu niektórych kar wyobrazić :(
To jest po prostu Chore...
129. Zdzieranie z ciała skóry i zalewanie rany atramentem oraz oblewanie jej wrzącą wodą.
LOL...nie chcialbym byc zadnym czlowiekiem ktory przez takie tortury przeszedl...Ciarki przechodza...
Hipcio Bercix
07-02-2009, 14:13
Omg jakie to obrzydliwe. Kiedys byly takie czasy. Strach sie bac ://
089. Rozbijanie główki niemowlęcia przez wzięcie go za nóżki i uderzenie o ścianę lub piec.
Nie wiem nawet co mam napisać, nie potrafiłbym tak...
118. Zakopywanie żywcem do ziemi po szyję i ścinanie później głowy kosą.
Hardcorowe.
Niektore z kar naprawde n/c
~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
07-02-2009, 14:50
Patologia.
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Pink Majster
07-02-2009, 14:55
Aha... Ja se tak mysle ze jak jakies dziecko mial bym pociac... to znaczy pare osob to z checia... ale tak nieznajomego... za nic.. japie*****... :o
A jak sobie pomysle ze mieli by mi jaja na zywca odciac ? OOooOooooOooOOo
A JAK SOBIE POMYSLE ZE BY MI CZYTALI GLUPIE TEKSTY GRULIKSA???!?!?!??!?!?!?!?! JAAAAAAAAAAAAAAAAAA******** -.-
101. Zadźganie widłami, a potem pieczenie kawałków ciała na ognisku.
102. Wrzucenie dorosłego w płomienie ogniska na polanie leśnej, wokół którego ukraińskie dziewczęta śpiewały i tańczyły przy dźwiękach harmonii.
083. Wieszanie dziecka płci męskiej za genitalia na klamce drzwi.
119. Rozrywanie tułowia na wpół przez konie.
_/
BanujomBecia!!11
07-02-2009, 16:09
'O ku**a'. Przeżyć takie coś... Już bym zdechnąć wolał...
~~~Shadows~~~
07-02-2009, 16:23
o kur*wa ale rosja jest posrana :O aż kurcze niedobrze mi sie zrobiło jak to czytałem jak można być takimi skurwysynami ?!
083. Wieszanie dziecka płci męskiej za genitalia na klamce drzwi.
079. Przybijanie nożem do stołu języczka małego dziecka, które później wisiało na nim.
Coś strasznego :o
A ludzie mówią, że w dzisiejszych czasach jest ciężko... Poprostu trzeba dziękować Bogu za to jak możemy dziś żyć.
Mordotymoja
12-02-2009, 11:36
rosja? to ci pi** jeba*** sk***** popie**** skur*** poj*** ukraincy CHUJ W DUPE JEBANYM BO KEDYS POLACY WESZLI NA ICH TEREN TO SIE MSCILI I MY MAMY Z NIMI EURO 2012 ORGANIZOWAC?? PFFFFF JUZ WOLE Z ROSJA NIZ Z TYMI KURWAMI JEBANYMI W DPE RUCHANYMI
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.