Zaloguj się

View Full Version : Lollaj napinacz...

DannRook
07-02-2009, 13:26
Jako, że lollaj sobie powycinał kawałki z naszej rozmowy a ja ostatnio szukając moich screenów natrafiłem na ss(myślałem, że nie zrobiłem żadnego ; O) to ja wkleję tutaj całą rozmowę, teraz możecie stwierdzić jak było.
Przy okazji, to
debilizm - stan upośledzenia umysłowego
Jeżeli lollaj wyzywa od debili to niech najpierw sprawdzi co to takiego...
http://i43.tinypic.com/x5ppnr.jpg
Jeśli chodzi o to, że nie mam zegara ani levela obok nicku to miałem zepsuty zegar systemowy i czas w tibii wyłączyłem a level mam wyłączony od zawsze bo ja rozmawiam z człowiekiem niezależnie jaki ma level, po prostu nie potrzebna mi ta infromacja.
http://i41.tinypic.com/3327b14.jpg
@edit
Napisałem do niego bot bo w depo gościu spamował, że Lollaj noob botuje na ghoulach i chciałem sprawdzić; O
Odpowiedział po 3-4 minutach...

Hipcio Bercix
07-02-2009, 13:28
Duzo jest takich noobow. A od czego jest ignore? Mój 9 letni brat nawet to umie ^^&

Criss
07-02-2009, 13:29
Tego że Lollaj to napinacz nie da się ukryć, no ale cóż poradzisz. Zadumany sam w sobie myśli że jest pro...
@.Khuramek.
Myślałem tak jak Ty, ale ostatnio sam się przekonałem.

;| a w ogole to waszymi opiniami sie nie przejmuje;) bede zyl i gral dalej...
To dobrze że się nie przejmujesz opiniami innych, ale przynajmniej bądź kulturalny, i zanim coś napiszesz to pomyśl...

.Khuramek.
07-02-2009, 13:32
Hmm nie uwarzalem Lollaja za kogoś takiego gadałem z nim kilka razy na skype ale widać jest troche inaczej... Żal

Lolaj
07-02-2009, 14:41
;| W tamtym temacie napisales ze wyzywalem twoja mame(gdzie bo nie widzie?)
Ciekawe kto pisal do netoperka ze botuje?;) kazdy by sie niezle wnerwil, top musi miec bota? Zrozumcie mnie ze juz nie jedna osoba pisala ze mam bota i sie wkuriwam jak to widzie... a w ogole to waszymi opiniami sie nie przejmuje;) bede zyl i gral dalej...

@edit a zaczolo sie tak ze nathann napisal do netoperka ze jestem botterem a ja swoje... a w ogole to nie jest screen od poczatku rozmowy;|

DannRook
07-02-2009, 14:43
Ciekawe kto pisal do netoperka ze botuje?;) kazdy by sie niezle wnerwil, top musi miec bota? Zrozumcie mnie ze juz nie jedna osoba pisala ze mam bota i sie wkuriwam jak to widzie... a w ogole to waszymi opiniami sie nie przejmuje;) bede zyl i gral dalej...
Rozmawiałem jeszcze z tobą parę razy ale nie zrobiłem ssów?
To po co kuwa wyzywacie mnie od noobów a całej rozmowy tamtej nie widzieliście?

Pink Majster
07-02-2009, 14:46

No spox kazdy by sie wkurwil, ale wkurwiles sie na niego a nie na jego rodzicow : o pzdr

@topic racja kretyn i napinacz ;d

Dzelero
07-02-2009, 15:15
Danny a tak przy okazji jak cos cytujesz to cytuj w calości

(1.1) przest. przestarzałe osoba upośledzona umysłowo w stopniu lekkim; zob. zobacz też debilizm w Wikipedii
(1.2) obraźliwe określenie osoby

Edit

TWÓJ STARY:

Określenie, kiedy chcesz się w łatwy sposób uwolnić od kogoś, lub komuś dogryźć. Jest alternatywą dla zwrotu Twoja stara i informuje rozmówcę, że nie jest on dla ciebie partnerem do dyskusji.
Najczęściej jest odpowiedzią na pytanie: 'Kto?'

Wg tego raczej Ci nie pojechał tylko chciał zakończyć rozmowe z tobą.
P.S. Ty sie zaczeles bawic w filozofa szukajac po necie rasowych tłumaczeń.
MYSLE ZE WYJASNIONE JEST CO OZNACZA "twoj stary...."

DannRook
07-02-2009, 15:20
Danny a tak przy okazji jak cos cytujesz to cytuj w calości
Ci którzy nazywają kogoś debilem są popierdzieleni bo co jak ktoś naprawdę jest na to chory? Chodziło mi o to, że Lollaj nie wie co to znaczy a pisze...
Co ci zrobił mój ojciec? Też się ciebie pytał czy bota masz?:o

hahaha dobre twoich rodzicow nie wyzywal... smieszny jestes, juz nie wiesz jak sie bronic!!! zalosny jestes zeby tak klamac mogles screena zrobic... udowodnij mi to... a do mnie mowiles ze srednia 5,1 miales w 2klasie gimnazjum poza tym nie podniecaj sie tak to srednia bo kazdy by ja mogl miec jakby wiecej sie uczyl=/ po portsu szkoda mi do ceibie slow!;|

Jest screen więc co teraz o mnie powiesz?

Nakomi Takahata Old
07-02-2009, 15:21
taki kozak przez internet a na rl to by sie bal wyzywac kogos

Rook.Men.Mariusz.
07-02-2009, 15:23
Noi pro player pokazał jaki jest pro :o
Typowy dzieciak bez argumentów,który jezdzi po rodzicach...

Lolaj
07-02-2009, 15:40
szkoda ze wiekszoscy wypowiadajacych sie tutaj to wrody;) mysliecie ze on napisal -bot? a ja -twoj stary to pies? szkoda ze nie dail rozmowy od poczatku:rolleyes:

DannRook
07-02-2009, 15:49
szkoda ze wiekszoscy wypowiadajacych sie tutaj to wrody;) mysliecie ze on napisal -bot? a ja -twoj stary to pies? szkoda ze nie dail rozmowy od poczatku:rolleyes:
To rozmowa od początku...
Bo zaraz jak looknąłem gościa w city co wołał Lollaj expi na bocie na ghoulach to ci napisałem tą wiadomość, więc nie mów.
Najpierw piszesz, że nie wyzywałeś, żebym udowodnił czyli kłamiesz potem, że się zdenerwowałeś i dlatego a teraz, że te fragment rozmowy...

Fenix
07-02-2009, 16:19
lollaj to bot nie da sie ukryc :< ciekawe jakim cudem w 2 dni wbila +30 lvl jak np ja z kolegami wbijalismy +30 w tydzien nawet wiecej own3d i jeszcze kiedys sie pytala na trade ile trwa ban za bot :D

.Khuramek.
07-02-2009, 16:23
Ee fenix lollaj to meszczyzna;] wiem bo z nim 2 dni na skype siedziałem. Moim zdaniem on nie Boci bo siedzieliśmy po 10h na skype i ciagle sie odzywał albo co 5 min dawał znak ze żyje ;d

Lolaj
07-02-2009, 16:46
dobrze niektorzy mowia ze po prostu mi zazdroscicie lvla;/ i taka jest prawda... wlasnie skonczyly mi sie ferie dlatego tak duzo gralm... Fenix tydzien wbilajes 30lvl bo nawet 2h dziennie nie grasz ;]

Rook.Men.Mariusz.
07-02-2009, 16:51
dobrze niektorzy mowia ze po prostu mi zazdroscicie lvla;/ i taka jest prawda... wlasnie skonczyly mi sie ferie dlatego tak duzo gralm... Fenix tydzien wbilajes 30lvl bo nawet 2h dziennie nie grasz ;]

Co tu zazdrościc jak by każdy grał po 10h dziennie to też by taki miał ;o.

Fenix
07-02-2009, 16:59
ja mam realne zycie i nie siedzie 10h przed kompem zeby glupi lvl wbic

Cielaczek
07-02-2009, 17:20
Jeden trzymał powage, a drugi napinał.. Dwóch idiotów się spotkało i esesa na forum dało ?! (bez urazy ofc. taki rymek tylko) Boje się (albo i nie ?), że też byś nie wytrzymał jeżeli to co mówił Lollaj (o ile jest to prawdą). Chodzi mi akurat o to, że każdy do Niego pisze, że bot etc.

Pzdr.

Lolaj
07-02-2009, 17:35
ja mam realne zycie i nie siedzie 10h przed kompem zeby glupi lvl wbic

a ja mam go malo i dlatego tak szybko wbijam lvl... wiec sie odwal ode mnie;/

Cielaczek
Naprawde czesto sie spotykam z tym ze mnie gracze od botow wyzywaja... Jesli mi nie wierzycie; mozecie zapytac osob z ktorymi prawie caly czas gadam podczas gry(albo skype): Przyjemniaczek, Netoperek, Breka, Macharadzo, Khuramek Rook Man, Grander Scorpion, Ciasteczkowy Potwor, Mariden Rook, Rookstayer Hipek, Noob Rookmaster (to chyba wszyscy z ktorymi czesto gadam;))

Marik
07-02-2009, 17:38

a ma on jakies rl zycie ? ;o jak siedzi 10h+ na kompie ? ;o whodze rano on jest wchodze popludniu on jest wchodze wieczorem on jest wchodze okolo 24 on jest
albo bot albo uwaza ze Tiba to caly swiat ;]

@lollaj

ferie ci sie skaczyly dlatego tak dlugo grasz ? ;oo
a gdzie czas na szkole ? ;o

@topic
zgadzam sie z opinia Danna
ja z nim raz gadalem i juz wiecej z nim nie pogadam ;]

DannRook
07-02-2009, 17:42
Jeden trzymał powage, a drugi napinał.. Dwóch idiotów się spotkało i esesa na forum dało ?! (bez urazy ofc. taki rymek tylko) Boje się (albo i nie ?), że też byś nie wytrzymał jeżeli to co mówił Lollaj (o ile jest to prawdą). Chodzi mi akurat o to, że każdy do Niego pisze, że bot etc.

Pzdr.

Jeżeli on tak reaguje na słowo bot to zastanawiam się jak reaguje na deda etc...
To, że nie ma bota świadczy tylko o tym, że nie ma także Rl życia.
Ferie są po to, żeby je spędzić z przyjaciółmi, gdzieś wypaść a nie expić 15h na podkarpackim...

Lolaj
07-02-2009, 17:50
DannRook prosze skoncz juz swoje glupie gadanie to jest moje zycie jakbys nie wiedzial i zrobie z nim co bede chcial... na deada wiedza jak reaguje ci ktorzy siedza ze mna na skype^^

ferie skonczyly mi sie wczoraj...

Marik
07-02-2009, 19:45
DannRook prosze skoncz juz swoje glupie gadanie to jest moje zycie jakbys nie wiedzial i zrobie z nim co bede chcial... na deada wiedza jak reaguje ci ktorzy siedza ze mna na skype^^

ferie skonczyly mi sie wczoraj...

kurw* jeba*e (...) miejsce na monstera ! zajeb*e kogos kto zajeb*l mi loota ?
cos w tym stylu ? jak na bot odpowiadasz twoj stary to pies?

wyjdz :*

^Grulix^
07-02-2009, 19:48
A niech będzie taki jak jest. Chce być downem niech będzie nie przeszkadzajcie mu w tym. Może w szkole go biją? Stara mu nie pozawala grać w tibie i się kitra po kafejkach?

Daragon
07-02-2009, 20:23
@Grulix
Ty To się lepiej nie odzywaj ... Znasz Lollaja ?? Rozmawiałeś z nim?? Pewnie znając życie to NIE...

@Topic
Nathann Ty byś się nie zdenerwował jak już xx osoba ci dzisiaj pisze podczas expienia na barbarzyńcach czy na innym syfie a ktoś nagle wyskakuje Ci z textem Bot?? Nie wnerwiło by Cię to?? po 2. Wierzysz 1 lepszemu noobowi w depo co krzyczy a jak bym krzyczał że jesteś wielkim filozofem też byś to każdemu rozpowiadał?? tak jak od razu do Mnie napisałeś że Lollaj ma bota a ja z nim ciągle pisałem ;?? Ciekawe jak Ty byś zareagował jakby któraś z koleji osoba pisała ci wciągu dnia że jesteś filozofem albo coś innego ;?? znając życie byś tak samo zareagował...

Pozdrawiam

Dzelero
07-02-2009, 21:03
Cytat:
Napisał Nakomi Takahata Old Zobacz post

Ta a wy wszyscy takie KOXY jestescie?? Chciałbym was zobaczyc i pewnie bylby ubaw po pachy :D

a ma on jakies rl zycie ? ;o jak siedzi 10h+ na kompie ? ;o whodze rano on jest wchodze popludniu on jest wchodze wieczorem on jest wchodze okolo 24 on jest
albo bot albo uwaza ze Tiba to caly swiat ;]

Ty tez spedzasz caly dzien przed Tibia wiec w czym masz problem ze on siedzi po 10h? Moze on wlasnie odpoczywal od RL.

Marik
07-02-2009, 21:16
Ta a wy wszyscy takie KOXY jestescie?? Chciałbym was zobaczyc i pewnie bylby ubaw po pachy :D

Ty tez spedzasz caly dzien przed Tibia wiec w czym masz problem ze on siedzi po 10h? Moze on wlasnie odpoczywal od RL.

;O

siedze caly dzien przed tibia ? ;OO
najczesciej siedze wieczorem a w dzien wpadam zeby pomuc w questach kumplom z 7.6 wiec mi tu nie mow ze siedze caly dzien ;]

Zrazik
07-02-2009, 21:19
UP To prawda pomaga w questach xD

topic

ogarnijcie się ludzie plx close topic

Bodzik
07-02-2009, 21:43
bocic? to moze nie, chociaz nic nie wiadomo. Jest to człowiek bez życia, ale co nam do tego?.. jeśli woli spędzic czas przed komputerem niż ze znajomymi to tylko pozdro :) a co do gry to fakt.. pogadac z nim sie nie da, bo tylko głupią odpowiedz mozna otrzymac albo wyzwiska.Na dodatek kozaczy strasznie. Nie warto nawet zaczynac rozmowy. Na moje powinien sie zmienic.

Dzelero
07-02-2009, 22:36
Marik pisales wbijam rano, popoludniu, wieczorem i o 24 wiec tez sporo czasu poswiecasz Tibi i dodatkowo siedzisz na Forum wiec co za roznica czy grasz 10h w jedna gre czy spedzasz caly dzien przed kompem czekajac az ktos cie poprosi o pomoc w Q?

Bodzik

Jak sie zaczyna rozmowe "eee..." "Pomoz eee..." "eee Daj cos..." itp to sie nie dziw bo sam na takie cos zlewam.

I teraz 2 sprawa chyba najwazniejsza co wyjasni chyba wszystko. Wiecie wszyscy doskonale ile losi gra na APO a jak wiadomo LOLLAJ jest na 1 miejscu Wiec zdajecie sobie sprawe ile osob codziennie do niego pisze albo o POMOC albo ze NOOB albo BOT??

O to mozemy teraz zapytac tylko Jego. Ja osobiscie obstawialbym 100 dziennie :D

Bodzik
07-02-2009, 22:56
@UP
ale nie tylko tacy do niego piszą. On podobno do wszystkich ma taki szacunek :) Rozumiem ze mozna wyjsc z rownowagi ale moglby się troche opamietac i nie zgrywac jakiegos bossa co noobkow olewa i sie wywyzsza przy nich bo mysli ze kozak bo gra 10h + na dzien. Moglby im powiedziec ze nie. To samo do kolegow.

Dzelero
07-02-2009, 23:14
Ja jakos napisalem do niego i takiego szacunku nie mial.
Odpisal i nawet pozniej pomogl mi.

Pozatym znajdz sie w top 10 i stan sobie np kolo valkili A masz gwarantowane "eee..." itp bo juz nie bede wymienial i nawet jesli sie zgodzisz takiemu komus pomoc w tym Q to jak uwidzi ze masz zolte HP zacznie Cie przesuwac zebys sobie pota nie zapodal :/

Szkoda gadac Zamknijcie ten temat juz bo szkoda dalej komenty walic.

I P.S.

Dla czlowieka jestem czlowiekiem a Dla Ch**a 100 razy Ch**em

Lollaj olewka zjedziemy ich @ll.

Marik
07-02-2009, 23:22
czlowieku ! ogarnij sie ! siedze przed kompem jak jestem w domu ! i nie ma tak ze siedze i czekam az ktos napisze Pomozesz w Quescie ?

nie znasz mnie nie oceniaj !

Fallen
07-02-2009, 23:24
Biedne dzieci ; (
Sami już nie wiecie o co sie przyczepic albo jak by tu pokazać że drugi człowiek jest gorszy a przynajmniej głupszy ; ( Dla założyciela tematu lizaczek a dla pana który z nim pisał drugi lizaczek :3 i zgoda :3

DannRook
07-02-2009, 23:30
Biedne dzieci ; (
Sami już nie wiecie o co sie przyczepic albo jak by tu pokazać że drugi człowiek jest gorszy a przynajmniej głupszy ; ( Dla założyciela tematu lizaczek a dla pana który z nim pisał drugi lizaczek :3 i zgoda :3
Nie założyłem tego tematu po to aby komuś dopieprzyć, to raz, założyłem ten temat tylko po to aby ludzie przestali pierdzielić farmazony na mój temat po tym jak Lollaj założył temat w którym wkleił sklejkę tej rozmowy ale o swoich wyzwiskach nic nie powiedział i dlatego wlepiłem całą rozmowę.
@Netoperek
To nie jest tak jak myślisz, ja go nie wyzywałem od botów, ja po prostu chciałem sprawdzić czy jedzie na bocie, żeby móc go stosownie ocenić, po co mam kogoś wyzywać? Filozofem nie jestem, więc bym lał na to, że ktoś tak by mnie nazywał.

Dzelero
07-02-2009, 23:34
Ja tu nikogo nie oceniam :/
Wy to robicie.
Sam pisales: wbijam rano, popoludniu, wieczorem i o 24. Masz do ogarniecia Tibie i forum troszke czasu to zajmuje mimo wszystko.

Ty oceniles Lollaja ze nie ma RL-a Jakby siedzial ciagle na Tibi bylby Pro na 7.6 na rooku i mainie i na 8.4

I zreszta Lvl na rooku wbija sie w jakies 30 min wiec sobie policz ilosc dni istnienia osiem czworki do tych 10h.

P.S.

Sporo musisz miec znajomych na 7.6 skoro ciagle pomagasz innym w Q :D

DannRook
07-02-2009, 23:50
Ja tu nikogo nie oceniam :/
Wy to robicie.
Sam pisales: wbijam rano, popoludniu, wieczorem i o 24. Masz do ogarniecia Tibie i forum troszke czasu to zajmuje mimo wszystko.

Ty oceniles Lollaja ze nie ma RL-a Jakby siedzial ciagle na Tibi bylby Pro na 7.6 na rooku i mainie i na 8.4

I zreszta Lvl na rooku wbija sie w jakies 30 min wiec sobie policz ilosc dni istnienia osiem czworki do tych 10h.

P.S.

Sporo musisz miec znajomych na 7.6 skoro ciagle pomagasz innym w Q :D
Wow, ja wbijam z 36 na 37 level w 2 godziny...a on bedzie bil z 54 na 55 w pol godziny?Jak każdy na 7.6 się z niego śmiał to nie mógł zrobić questów więc jak mógłbyć pro? Chyba nie może grać równocześnie na rl'u 7.6 i 8.4...
Czy Marik musi pomagać kumplom z 7.6 only?
Przecież jak często proszą pod depo, żeby spike sworda wyczyścić czy coś innego a masz chwilę czasu to "prawdziwy", napisałem to słowo gdyż rookstayerowie "kiedyś" zostawali po to aby pomagać nowym w questach a nie, żeby wbijać lvl :rolleyes: idzie z tą grupką osób i czyści ;))

Dzelero
08-02-2009, 00:06
Moze przestan expic na ratach to Ci lvl szybciej poleci :D A jak wbijasz lvl w 2h to masakra jestes :/

Mi na 7.6 nikt nie pomagal w Q bo nie pisalem "eee.." wole wiekszosc robic sam.
"Prawdziwy rook...." to ja jestem falszywka chyba bo na 8.4 raczej mnie main nie bawi a osiagniecie jakiegos znosnego lvl na rooku.
I wrecz przeraza mnie to jak ktos pisze do mnie "eee Pomoz" pozniej cie przesowa zebys padl a jak mu sie to nie uda pisze "eee Bot"

Wiec ja dziekuje juz za taka publike.

Marik
08-02-2009, 00:12
Wow, ja wbijam z 36 na 37 level w 2 godziny...a on bedzie bil z 54 na 55 w pol godziny?Jak każdy na 7.6 się z niego śmiał to nie mógł zrobić questów więc jak mógłbyć pro? Chyba nie może grać równocześnie na rl'u 7.6 i 8.4...
Czy Marik musi pomagać kumplom z 7.6 only?
Przecież jak często proszą pod depo, żeby spike sworda wyczyścić czy coś innego a masz chwilę czasu to "prawdziwy", napisałem to słowo gdyż rookstayerowie "kiedyś" zostawali po to aby pomagać nowym w questach a nie, żeby wbijać lvl :rolleyes: idzie z tą grupką osób i czyści ;))

zebys wiedzial :) mam sporo kumpli z 7.6

czyszcze kazdemu kto napisze nie tylko kumpla a najbardziej sprawia mi przyjemnosc jak ktos pisze
"Czyszcze Spike Sword Quest payment 50 gp od osoby o 20:30 "
a ja o 20:25 ide czyszcze za free :)

nie daje zarobic na low lvlach :***

DannRook
08-02-2009, 01:08
Moze przestan expic na ratach to Ci lvl szybciej poleci :D A jak wbijasz lvl w 2h to masakra jestes :/

Mi na 7.6 nikt nie pomagal w Q bo nie pisalem "eee.." wole wiekszosc robic sam.
"Prawdziwy rook...." to ja jestem falszywka chyba bo na 8.4 raczej mnie main nie bawi a osiagniecie jakiegos znosnego lvl na rooku.
I wrecz przeraza mnie to jak ktos pisze do mnie "eee Pomoz" pozniej cie przesowa zebys padl a jak mu sie to nie uda pisze "eee Bot"

Wiec ja dziekuje juz za taka publike.

36 658000
37 717600
Gratuluje ci 100+ tysięcy expa na godzinę...na faccu ofc ; O
Na ghoulach na rooku jest jakieś 30-35 tysięcy expa na godzinę a ty mi tu wyskakujesz ze 100+...
Powodzenia w zrobieniu plate seta na 7.6 w leather armorze i clubie, padasz na 2 hity, podobnie jak każdy inny quest...

Artis
08-02-2009, 02:17
@Dann
Masz racjię , osoba jak Lolajj chociaż że ma 55 lvl czy 54.To już sam wyzywa od rodziców czy takie coś.Widocznie sam nie umie grać na 7.6 tylko na 8.40 kozaczyć że ma duży lvl.Hehe..
Co do Marika ,
Masz też kompletną racjię , Rookslayerzy są po to by pomagać nowym.A nie satysfakcja wbicie lvl.Chociaż że to się robi dla zabawy.
Ale to już nie ten szczegół.
Zachowaj raz pozory Lollaj.
Aha co do osób takich jak Przyjemniaczek (Mathew...) czy tym samym Grander Skorpion to mają inne zdanie o tobie.

Lolaj
08-02-2009, 09:26
o zal naprade dannrooka i marika;( ze szybko wbijam lvl to znaczy ze mam bota?:eek: Po porostu slimy robia swoje;) ciekawe kto by sie nie wkurwil jak co 10-15min inna osoba pisze do mnie "ee", "pomoz w questach", "dasz cos", "ej" ja ich pierdziele nie jestem cartias, a do przyjaciol zwracam sie normalnie; checie szaczunku do na neigo sobie zaslozcie ;] a z tym caritas to jak ja nie pomoge to pisza do drugiego w top, jak on nie pomoze to do 3 itd. ;) A co do slimow to zabijam jakies 270+ na godzinie wiec mam jakies 130k+ expa na godinie(wyspa slimow) ;)

Martin16
08-02-2009, 09:32
XD POZDRRAWIAM Lollaja XD ja myśle, że to zazdrość to robi z ludzi.. Ja do Ciebie nic niemam. Pozdrawiam.

Rook.Men.Mariusz.
08-02-2009, 09:50
XD POZDRRAWIAM Lollaja XD ja myśle, że to zazdrość to robi z ludzi.. Ja do Ciebie nic niemam. Pozdrawiam.

A mi się zdaje,że mu liżesz dupe :o ?

Close temat,kłocić na pw :|

GladeQ
08-02-2009, 09:51
O fail! a moze nawet i epic fail!
Jakby na globalu zakładali takie tematy na każdego bottera to by było zajebiście i jeszcze by sie tam wypowiadała masa noobków co angielskiego nie znają -.^ nice & sweet ^^

Nawet jeżeli i boci to co z tego... Tyle ludzi na rooku boci a Ty zakładasz temat tylko na niego bo na najeiwkszy lvl? Buahuahaua zazdrościsz poprostu ; ) Własciwie Ty Nathann tez święty nie jesteś, pamietam jak na apo 7.6 oszukiwałeś ludzi na wymiane main -> rook.

Criss
08-02-2009, 10:16
a do przyjaciol zwracam sie normalnie; checie szaczunku do na neigo sobie zaslozcie ;]
Zasłużyć sobie na szacunek, gościu ***** ile Ty masz lat? Jak więcej niż 15 to nawet mi tego niemów, bo ja bym się wstydził na Twoim miejscu. Wg Ciebie to znaczy, że każdy low lvl, to noob i ścierwo i trzeba do niego wyjeżdżać z tekstami typu ,,twój stary'', i zresztą nie tylko low lvl. Jak ktoś ma Cię szanować jak Ty nie szanujesz nikogo. To może inaczej, z tego co widzę to Ty się uważasz za jakiegoś księcia o nie wiadomo jakim dobytku, i każdy kto ma od Ciebie niższy lvl jest śmieciem? Tu nawet nie chodzi o tą szatańską grę, tylko o Twoje wychowanie, ja bym Ci radził popracować nad sobą. No ale cóż ja mogę, nie jestem Twoim rodzice, tylko mogę dobrze radzić...

prawie sie poplakalem ze wzruszenia a kto powiedzial ze ja kazdego low lvla uwazam za nooba? chyba tylko ty;]
Przenośnia to była, większość osób jedziesz od najgorszych, i tym postem co przed chwila napisałeś, pokazałeś jak jesteś ładnie wychowany.

Lolaj
08-02-2009, 11:20
Zasłużyć sobie na szacunek, gościu ***** ile Ty masz lat? Jak więcej niż 15 to nawet mi tego niemów, bo ja bym się wstydził na Twoim miejscu. Wg Ciebie to znaczy, że każdy low lvl, to noob i ścierwo i trzeba do niego wyjeżdżać z tekstami typu ,,twój stary'', i zresztą nie tylko low lvl. Jak ktoś ma Cię szanować jak Ty nie szanujesz nikogo. To może inaczej, z tego co widzę to Ty się uważasz za jakiegoś księcia o nie wiadomo jakim dobytku, i każdy kto ma od Ciebie niższy lvl jest śmieciem? Tu nawet nie chodzi o tą szatańską grę, tylko o Twoje wychowanie, ja bym Ci radził popracować nad sobą. No ale cóż ja mogę, nie jestem Twoim rodzice, tylko mogę dobrze radzić...

prawie sie poplakalem ze wzruszenia :) a kto powiedzial ze ja kazdego low lvla uwazam za nooba? chyba tylko ty;]

@Gladeq ale ja nie boce^^ old mistic hero here; staruszku;d

~Son Pall~ : o
08-02-2009, 11:33
Dajcie mu spokój .. -.-
Lollaj jest w porządku, tylko trzeba go lepiej poznać..
Nie wypowiadajcie się już . -.-