View Full Version : [7.6] Czarny lucyfer odchodzi
czarny3.0
07-02-2009, 18:27
odchodze z apo i juz tu nie wroce zostalem oszukany o 18:20 pewnie nieodzyskam juz chara jak co to zapraszam na refugie koncze z apo pozdro dla
Zajac sorc
Thagos
Budzok
Scix
Skocio
Assasin Knight
crespinho
nivelato
i cala gildie black stars i out of control
PS.oszukal mnie hezjod jak co to fragujcie go bb jak co to moje gg 7851058 bede na forum wchodzil
gralem czarnym 1139-1162 na tym koniec mojej przygodu z apo bb all
Hipcio Bercix
07-02-2009, 18:28
Nie znalem Ciebie dobrze. Szkoda ze odchodzisz.
w jaki sposob Cie oszukal?
@ ^Grulix^
yyy up? moze 2x up
Popraw
^Grulix^
07-02-2009, 18:30
@up
S secik hezjodowi się przydał :D
@topic
No i dobrze. Kupiłeś chara od dosi i cynisz... B bye.
@down
ta ta
czarny3.0
07-02-2009, 18:33
nie kupilem wymienilem za crespinho
old zajaczek here
handlarz_narkotykow
07-02-2009, 18:38
Szkoda, że odchodzisz bo fajny kolega z ciebie był..
I na apocalypto fajnie się expiło razem:(
Powodzenia na refugii chociaż wiem, że łatwo ci nie będzie:cool:
Lord Arthas
07-02-2009, 19:05
Wiec tak. Zapewne mnie nie pamietasz, mówie do Lucka, ale z całego serca: Chuj Ci w dupe pierdolony lamusie, thiefie, skurwysynu i matkojebco. Jakbym Cie poznal w rl, to bys nie byl w stanie napisac tego posta dziwko.
Nie bede tłumaczyl administracji. Chcecie, warnujcie. Mam swoje powody.
Co do twojego odejscia z APO, widac, jestes newbie, poniewaz oddales z wlasnej woli SETA nieznajomemu.
Bedzie mniej smrodu i nupienia. Pozdro :*
Kamor is Back
07-02-2009, 19:29
To nie Lucek.
Znam 1 ovnera lucka i w przeciwienstwie do ciebie to spokojny chłop,nie allegro kid jak ty.
1 ovner lucka gra na 8.4,ale nicku nie zdradze.
Idz sie palic w piekle.
Niebieski Irys :*
07-02-2009, 19:31
No to widze że 3 dni z głowy ;)
1139-1162 noo dużo lvli ;D
^Grulix^
07-02-2009, 19:42
Wiec tak. Zapewne mnie nie pamietasz, mówie do Lucka, ale z całego serca: Chuj Ci w dupe pierdolony lamusie, thiefie, skurwysynu i matkojebco. Jakbym Cie poznal w rl, to bys nie byl w stanie napisac tego posta dziwko.
Nie bede tłumaczyl administracji. Chcecie, warnujcie. Mam swoje powody.
Co do twojego odejscia z APO, widac, jestes newbie, poniewaz oddales z wlasnej woli SETA nieznajomemu.
Bedzie mniej smrodu i nupienia. Pozdro :*
Ty tak nie kozacz bo ja Ci zaraz wpierd*le. Przyjade do twojej wioski pod elglągiem i będziesz miał.
@topic2
I okazało się, że nie jedną osobą oszukałeś...
James Bond
07-02-2009, 20:01
LAWL .. Dodaj że jesteś 5 ownerem tej postaci..
1 owner obecnie ten GŁERINIO REWOLTADO..
2 ownerzy.. Dominik, Artur, Adrian (pzdr wbijajcie do babci to na bro
pojdziemy xD)
3 owner .. niestety tego kolesia nie znam..
4 tutaj kuźwa wielki shar haha
Tomasz, Ariel (ja) no i jeszcze nasz kolega z początku expił.. ;)
pod koniec sam grałem już w sumie.. :p
char na allegro nie pamiętam nawet ile ale dużo jak na postać na OTS o wiele za dużo.. no a teraz naiwniak
no coż dałeś się okraść ja Hezjoda lubiłem:) pamiętam równo z lvlami lecieliśmy zanim sprzedałem postać:)
PS. Crespinho też miałem wbiłem 10 lvli ale mi się nie podobał.. też się wymieniałem postaciami kosztowało mnie to S seta ale odzyskałem potem;]
*^Fran3q^*
07-02-2009, 20:31
Ty tak nie kozacz bo ja Ci zaraz wpierd*le. Przyjade do twojej wioski pod elglągiem i będziesz miał.
@topic2
I okazało się, że nie jedną osobą oszukałeś...
Coz to ***** jest 'elglag'? Nie wychodzi Ci bycie pro elo to taki nie badz... Zawsze swoje 3 grosze musisz wpierdolic choc o temacie nie masz pojecia. Choc Cie dobrze nie znam to widze Twoje posty i uwazam Cie za zajebiscie wybitnego trolla.
@topic
Nie licz na zwrot. Szkoda ze sie dales wydymac ale coz, do tej gry trzeba sprytu.
Nie wiem który to owner, ale tak czy inaczej lubiłem niegdyś Czarnego Lucyfera, także jeśli to byłeś ty, to przykro mi, że Cię oszukano i że zdecydowałeś się odejść. Życzę powodzenia w dalszej grze na Refugi i mam nadzieję, że Twoja historia z APO się nie powtórzy. Pozdrawiam&Życzę powodzenia Jan
StaryMistrzBorysiatko
07-02-2009, 21:42
idz do piekla, niech cie belzebuby pochlona;ddd
Neverous
08-02-2009, 12:57
Nie wiem którym ownerem tej postaci jesteś, ale i tak cię żegnam :D.
Fakt że spoko byłeś, więc..
PozDrO by. Neverous
Kapitan Alkohol.
08-02-2009, 13:05
Grulix jak nie wiesz to zamnik morde -.-
Żegnaj, znałem Cie troche - w gildi bylismy :D
Hezjod to szuja, każdego oszukuje.
Cya i powodzenia w rl życiu ;)
Guer Revoltado
08-02-2009, 23:15
Ahh ;P I własnie tego się bałem zawsze, że Moja postać trafi w złe łapki. :D Trudno ;P. Powodzenia ziomeczku. I pamiętaj nigdy nie kupuj postaci. Co najwyżej sprzedawaj ;P jak by ktoś nie wiedział 1 owner Czarnego Lucyfera się kłania! ;D
O wykrusza się powoli .......
Narazie i powodzenia w realu.
Pozdro ;p
Blacksmith Rojber
10-02-2009, 00:29
odchodze z apo i juz tu nie wroce zostalem oszukany o 18:20 pewnie nieodzyskam juz chara jak co to zapraszam na refugie koncze z apo pozdro dla
Zajac sorc
Thagos
Budzok
Scix
Skocio
Assasin Knight
crespinho
nivelato
i cala gildie black stars i out of control
PS.oszukal mnie hezjod jak co to fragujcie go bb jak co to moje gg 7851058 bede na forum wchodzil
gralem czarnym 1139-1162 na tym koniec mojej przygodu z apo bb all
<chlip><chlip> bede tesknil za twoimi banami :( tos sie nagral postacia z allegro...wbiles az 23 lvle nowy rekord chyba przy czym wylapales 3 bany :)
Rock of Golden
10-02-2009, 21:50
Byeeee "PSIE" ....................................
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.