View Full Version : Game - Chat
Witam.Mam propozycje aby Game - Chat był dostępny dla graczy od 50 lvl.Wiele ludzi specjalnie robi nową postać i pisze oferty kupna/sprzedaży na Game Chat zamiast na Trade...
Co o tym myślicie ?? :rolleyes:
@.Bart.
No tak...Troche to jest wkurzające jak ludzie o czymś/kimś piszą na Chat Ty chcesz poczytać a tu all nooby z ofertami wyskakują typu:"Kupie postać do 20kcc" ;/ ehh...
@Greyback
Mi chodzi tylko o to żeby na Game-Chat pisali o grze a na TRADE all oferty itp.
@^Grulix^
Każdy GM/Trutor ma to w dupie ??
@Neverous
Wystarczy zrobić nowy kanał na którym ludzie będą się pytać TYLKO o ceny itemków...
Nie, lepiej niech tutorzy będą częściej zaglądać na game-chat, ale przecież się nie rozdwoją i nie mogą pilnować 7.6 i 8.4 na raz ;d
Greyback
07-02-2009, 19:31
LoL chyba game jest dla newbie czasem żeby sie o coś spytać jaka cena i takie coś
bardzo zły pomysł!!!!I tak niemożna spamować a każdy gracz powinien móc w końcu to Game Chat
i pisze oferty kupna/sprzedaży na Game Chat
No nie wiem czy ktoś specjalnie to robi new hara żeby ludziom na Game Chat spamować -.-.
^Grulix^
07-02-2009, 20:09
Niech jakiś tutor albo gm pilnuje wszystkiego, a nie wozi się po city z kumplami...
Neverous
07-02-2009, 23:23
Nie zgadzam się z tobą, bo przecierz np. taki 25 lv chce się zapytać o cene jakiegoś itemka, to masz mu to zabrać ? A może na trade ma pisać? Czy może na trade też mu zabronisz pisania ?
Silkroad
08-02-2009, 15:17
Niech jakiś tutor albo gm pilnuje wszystkiego, a nie wozi się po city z kumplami...
BuheuhehUUHEHUEUHEUHEuhEUHe . xDDD
Propozycja? Zła, nie lepiej dać ignora takiemu noobkowi co spamuje? I nikt o zdrowym umyśle nie zakłada hara tylko po to żeby spamować na G-c... Jestem na nie.
Guerinho!~>
08-02-2009, 16:25
Y,na 7.6 za glupote dostajemy odrazu bana na GC.
Na 8.4 tego jeszcze nie ma , bo sa inne sprawy :/
Sam na 1 lvl'u pytalem sie co i jak :pp
Jeszcze raz NIE`
Pink Majster
08-02-2009, 16:58
Tak zgadzam sie bo na game-chacie mozna pisac normalnie bez bandy spamerow od godziny 23 do godziny 6-7 .. .zalosne a co do tego co GM'owie robia to widac w podpisie moim...
Ale powina być jakaś atmosfera na tym Game - Chat a nie.Każdy robi co chce.Grałem pare razy od 6:00 +/- i było "bosko" ludzie spoko itp. dopiero jak nooby się zlecą ok. 15:00+ to się masakra z spamem zaczyna ;/
Chciał bym taką miłą atmosfere przywrócić...
Widze że 10 graczy jest na TAK ,a 9 a NIE
Po co ma być game-chat od 50 ktoś dopiero zaczyna i nie wie ocb na servie to się pyta na game-chat proste nie ?
A co do tych co piszą że zaminią/sprzedadzą to bana na ip na jeden dzień i nie bedą mogli pisać z żadnego hara...
PS: I może się nauczą...
LoL NIE Game Chat jest od tego żeby się coś spytać albo żeby coś pomóc
coś nawymyślał?:P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.