View Full Version : John Cena vs Big Show for US championship
.Khuramek.
07-02-2009, 20:04
Heh jak do tej pory uważałem roya misterio i johna cene za koxów ale znalazłem kolesia ok, 210cm wzrostu i 205kg :
http://www.youtube.com/watch?v=mNfz3GDT354&feature=related
widzicie jak john cena dostaje?
Z royem misterio bylo gorzej bo roy uciekał na poczatku a potem czuł stope big showa na krtani;]
Oglądajcie do końca.
Ciekawy moment jest w 4:14 minucie
John używa swojego triku z odbijaniem od bandy i dostaje w czoło xD
John cena jest niezły ;/ ucieka na czworaka dostaje wszystkie możliwe chwyty od Big Showa ale i tak mu dowala
EDIT
7:50 John Cena zrzuca big Showa z pleców 0.o
Huhh stara walka ale jestem pod wrażeniem jak go 2 razy na plecy wyjebal^^
Jakiś tydzień temu jak była walka 2v2, edge był razem z big show'em to po paru minutach big show się obraził i poszedł sobie:D
Chyba dlatego że edge ciągle walczył i nie dawał mu zmiany:D
Później położyli edgae'a i wygrali walke.
A tak apropo największy kox to Goldberg.
^Grulix^
07-02-2009, 20:29
Haha dobre. Ale to szczerze mówiąc jest grane pod kamerę.
Kamor is Back
07-02-2009, 20:32
To jest tak nagrywane,ze szok.
Ogladajcie K1 o wiele lepsze,bo prawdziwy sport sie kłania.
zawsze uważałem, że resling jest opd publike tam wszystko jest ustawione - wogóle jakieś to takie wolne jest, obejrzyj sobie pride - tam masz prawdziwe walki, a tu jak 2 jakieś spaślaki sobą pomiatają, każdy normalny człowiek po tylu strzałach by się nie pozbierał jak dla mnie ten sport nie istnieje.....
pomienak pall
07-02-2009, 21:14
teraz to nie jest wresling dawniej WcW jak bylo to byly czasy jak goldberg sting i hogan walczyli to byla jadka a szczegolnie goldberga spear i stinga skorpion ja pamitam jak wszyscy stawali i krzyczyli to byly czasy a nie
Haha dobre. Ale to szczerze mówiąc jest grane pod kamerę.
To jest na 100% grane pod kamerę. Zauważmy jak się cały ring trzęsie, przecież to jest istny śmiech na sali, ale i tak jestem pełen podziwu dla tych panów co tam "walczą", bo sprawność mają na prawde bardzo dobrą.
*KaNaVaRo*
07-02-2009, 23:56
Heh jak do tej pory uważałem roya misterio i johna cene za koxów ale znalazłem kolesia ok, 210cm wzrostu i 205kg :
http://www.youtube.com/watch?v=mNfz3GDT354&feature=related
widzicie jak john cena dostaje?
Z royem misterio bylo gorzej bo roy uciekał na poczatku a potem czuł stope big showa na krtani;]
Oglądajcie do końca.
Ciekawy moment jest w 4:14 minucie
John używa swojego triku z odbijaniem od bandy i dostaje w czoło xD
John cena jest niezły ;/ ucieka na czworaka dostaje wszystkie możliwe chwyty od Big Showa ale i tak mu dowala
EDIT
7:50 John Cena zrzuca big Showa z pleców 0.o
Nie zrzuca tylko to jest finisher Ceny F-U xd
Te walki sa ustawiane uderzenia z reki czy z nog typu "big boot" czy "fly kick" sa udawane oni sie tego uczyli miesiacami rzuty sa prawdziwe tak samo jak i pot krew tez tylko nie od uderzen xd
DarthWawa
08-02-2009, 14:20
Ten maly oszukiwal na koniec, zabic gnoja.
~ Pe. eR. Oo. eS. Te. Oo.
08-02-2009, 14:41
Wiadomo że te walki są ustawiane pod publikę , nieczego nowego mi nie powiedzieliście ;o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.