View Full Version : Propozycja zwi?zana z dzia?em Counter Strike
Witam, tak sobie wczoraj myślałem, czy by nie napisac propozycji o zrobieniu działu "Inne gry" (albo coś w tym stylu) i doszedłem do wniosku, ze jest dział Counter strike, którego nazwe można by było zmienic na te własnie inne gry, albo coś.
Czekam na komentarze ze strony użytkowników jak i administracji.
Neverous
08-02-2009, 21:12
No ja się zgadzam, przydałby się do takich gier jak: WoW czy Cabal itd.
Popieram.
ale pomyślcie ile osób gra w cs'a
i według mnie to jest zły pomysł :)
Silkroad
09-02-2009, 17:32
Nie! Po to powstał, aby się nie mieszało, gdyby był dział inne gry zamist cs;a to by znowu był spam, że ma być Cs. Może powstać taki dział, ale oddzielny, i oczywiście wyłączony licznik, żeby nie było nabijania.
Tre Cool
09-02-2009, 18:47
No ja się zgadzam, przydałby się do takich gier jak: WoW czy Cabal itd.
Popieram.
Ile osób z forum gra w CS, a ile w WoWa i tego Cabala razem wziętych? Może jeszcze oddzielny dział do pasjansa? "Jaką mieliście pierwszą kartę z kupki??//"
^Gpiotras~
09-02-2009, 18:50
/\ padlem xD z tym pytaniem ;p
no przydalo by sie :> bo chce napisac o et bo szukam fajnego serva i nie wiem gdzie napisac :<
#edit Szukam serva do et ip pisac na pw jaymod!!
Arigori IksDe
09-02-2009, 18:52
Nieue, bo w cs graja wszyscy a cabal smierdzi kupom :<, łał tesh
James Bond
25-02-2009, 14:30
Nom... W sumie ten dział jest przydatny bo dużo nas gra w CS.. :D
Ale tak samo dużo jak w Combat Arms np. Więc proponuje zrobić dział INNE GRY.
Jak admini mają zmienić nazwę jak ten dział został usunięty? xd
Ja jestem za tym, żeby dział cs przywrócili, a od innych gier jest owion. :o
wiem, że można by było zrobić oddzielny temat o cs w owionie, ale po co jak był od tego oddzielny dział tylko go usunęli. ; |
Tak!! To nie jest forum na temat CS'a. Dużo ludzi z forum gra w ta grę, jednak nie wszyscy i to jest forum dotyczące Tibi. Wiele ludzi gra również w inne gry. np Metin2
A ja chcę dział o Pokemonach ;> pasuje Wam? pewnie nie. Tam samo wielu osobom jest zbędny dział o cs'ie.
Don Amus
26-02-2009, 11:41
@ chiec to ty se mozesz..
Nie bo to tibijskie forum a nie cs
^Grulix^
26-02-2009, 12:04
Weźcie Arhadus udaje, że jest tutaj administratorem. Jest moderatorem i myślę, że dobrze sprawuje swoją funkcje, ale za bardzo się wywyższa jakby chciał pokazać, że on jest koks i w ogóle. Co do działu "Counter Strike" jest na tak na , a dlaczego, bo ktoś chyba tam pisał? A poza tam trzeba było przenieś poradnik CS download bo dużo osób z tego korzystało. Jestem za stworzeniem działu "Inne Gry" dobry pomysł. Co do działu Arhadusa "Pokemony" to jest dziecinne i na 100% wiem, że to oglądasz. Pokemony to jest przeżyta głupawa bajeczka dla dzieci, które skaczą z 10 piętra w wieżowcu i krzyczą leć czarmander...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.