View Full Version : next 1k lvl
mc maciek huj pizda szmata ***** niemrawe dziecko pizdziawa kurewa pedal pizda chuj:D
Palladyno Rasta
09-02-2009, 15:50
Ja niemoge ale z ciebie dziecko...wes wogóle nie graj w ta tibie bo zaczynasz szalec
Jezu bo co dal ci za cos warna noobku? wez wyjdz i zamknij drzwi.
^Grulix^
09-02-2009, 17:26
Ja niemoge ale z ciebie dziecko...wes wogóle nie graj w ta tibie bo zaczynasz szalec
jak tak napisał może miał powód?
Zobacz na siebie i an swoje błędy...
Ja nie mogę ale z ciebie dziecko...weź w ogóle nie graj w ta tibie bo zaczynasz szaleć
Zobacz pierw co ty źle robisz... lepiej znaleźć u kogoś drzazgę niż belkę w plecach u siebie?
@topic
Nic tym nie udowodniłeś i dostałeś bana po co Ci to ?
Grulix! Badz Moim Pro Ortografi! PlxPlxPlx Poraw Mnie Bo Pisze Wszystkie Wyrazy Z Wielkiej Litery, Ok?
MiXer do Kawy
09-02-2009, 17:39
Zobacz pierw co ty źle robisz... lepiej znaleźć u kogoś drzazgę niż belkę w plecach u siebie?
@topic
Gdzie On tam popełnił jakieś błędy?http://audyt.gemius.pl/images/kropka.gif
On to poprawil na czarno .
Orson_Pall
09-02-2009, 17:52
@topic
Hmm... Dla pana Grulixa, to 'nie' z czasownikami piszemy osobno, a w ogóle także napisał dobrze. Aż mi sie wydaje że ktos sie pod ciebie podszywa...
Co do tematu to nie bede sie wypowiadal, szkoda mojego czasu.
Oxidosis.
09-02-2009, 17:55
Grulix! Badz Moim Pro Ortografi! PlxPlxPlx Poraw Mnie Bo Pisze Wszystkie Wyrazy Z Wielkiej Litery, Ok?
Ortografii się pisze matole i nie udawaj, że celowo ;)
Tak w ogóle wyjdz, śmieszny nie jesteś :)
@ up
Ej PIerdolisz? Zabijesz mnie? "Ortografi" sie pomylilem : < Ale nie bij ok? plxplxplx
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.