View Full Version : Dowód Wp?aty
DannRook
09-02-2009, 16:55
Słyszałem kiedyś, że jak komuś zależy na czasie i pokaże Mortiisowi dowód wpłaty to Mortiis aktywuje pacca wcześniej niż dojdą pieniądze.
Nie wiem na ile te informacje były słuszne ale mi zależy na czasie bo kończy mi się pacc a ja mam domek na paccu(na głównym charze ban kończy się 1 dzień po końcu) pacca i potrzebuje fastem pacca bo kumplowi się kończy a mieliśmy porobić razem questy na paccu póki on jeszcze go ma.
Kolega mi to wysłał, więc nie śmiać się z nazwiska ;D
http://i39.tinypic.com/1z14spz.jpg
wiesz .. tu zabardzo na czasie nie zyskasz ;s
najlepiej zlapac mortiisa w grze i pogadac z nim jakos
zeby zobaczyl temat
kiedys to lajtowo pisalo sie raporty mortiis odpisywal
pokazywalo mi sie na ssie dowod wplaty i odrazu mialo sie pacc
a teraz hmm ? niewiem moze jak mortiis tutaj wejdze to dostaniesz szybciej
^Grulix^
09-02-2009, 17:40
Nie da się tak. I nigdy nie można było tak robić. A i co do twojego domku na pacc od razu Ci go nei usuną po 1 to jest robione ręcznie więc napiszesz w grze raporta i Ci powiedzą co i jak, a poza tym mortiis teraz sra na 7.6 bo apo 8.4 na wyższej półce jest.
Demiz v.2
09-02-2009, 17:46
ja przelalem pieniadze kontem bankowym (gdzie przelew trwa 5 min) wplacalem w czwartek i nadal nie mam pacca bo glan , pierdoli graczy a chce kase jebany brudas.
[kizi~~mizi]
09-02-2009, 18:05
dzieki za numer konta do twojego chara :p
widac jaki masz podpis... do ktorej klasy chodzisz do 2/3?
@down
po twoich wypowiedziach widac ze jestes nadpobudliwy ;d takie zjawisko wystepuje u dzieci w wieku -1/8 lat
Demiz v.2
09-02-2009, 18:18
@up
a ty pajacu do ktorej?
@up to jest numer zamowienia pacca zjebany idioto
Night Raven
09-02-2009, 18:40
# up
tylko ze drugi ciag cyfer po przecinku to nr konta w grze :D
# topic
Tak jak ktos powiedzial musialby Mortiis tu zajrzeć, a zanim tu zajdzie to juz dostaniesz pacca :D Bo tu nie zajrzy o_O
Chociaz wszystko jest mozliwe :D
niestety miałem taką samą sytuacje. Wysłałem maila z zapytanie i kserem dowodu wpłaty ale Mortiis powiedział, że pacc jest aktywowany jak bedzie zaksięgowana wpłata.
Nie ma nigdzie napisane że jak wyślesz to Ci mortis przydzieli pacc. Bo to kompletna bzdura.
Lepiej mieć cierpliwość i poczekać te 5 nędznych dni na Premium time. Po drugie nie pisze się tu tylko się wysyła e-maila do mortiisa.
Temat do zamknięcia...
DannRook
10-02-2009, 07:20
Nie ma nigdzie napisane że jak wyślesz to Ci mortis przydzieli pacc. Bo to kompletna bzdura.
Lepiej mieć cierpliwość i poczekać te 5 nędznych dni na Premium time. Po drugie nie pisze się tu tylko się wysyła e-maila do mortiisa.
Temat do zamknięcia...
Po co się wypowiadasz jak ja to wszystko wiem?
Wysłałem maila i założyłem temat bo tutaj Mortiis także zagląda...
Od razu można było ten temat zamknąć bo mnie interesowała tylko wypowiedź Mortiisa ale już walić.
Lol piszesz jak 8-mio latek.
Nie wiem, czy wstawienie tej fotki jest przemyślane, każdy kto tu zagląda.
Ma twój górny pass xd
Wydaje mi się, ze nie zyskasz na czasie.
Teraz Mortiis i ekipa mało się zajmuja 7.6.
Widocznie na 8.4 poswiecaja wiecej czasu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.