Zaloguj się

View Full Version : Dowód Wp?aty

DannRook
09-02-2009, 16:55
Słyszałem kiedyś, że jak komuś zależy na czasie i pokaże Mortiisowi dowód wpłaty to Mortiis aktywuje pacca wcześniej niż dojdą pieniądze.
Nie wiem na ile te informacje były słuszne ale mi zależy na czasie bo kończy mi się pacc a ja mam domek na paccu(na głównym charze ban kończy się 1 dzień po końcu) pacca i potrzebuje fastem pacca bo kumplowi się kończy a mieliśmy porobić razem questy na paccu póki on jeszcze go ma.
Kolega mi to wysłał, więc nie śmiać się z nazwiska ;D
http://i39.tinypic.com/1z14spz.jpg

Marik
09-02-2009, 17:35
wiesz .. tu zabardzo na czasie nie zyskasz ;s
najlepiej zlapac mortiisa w grze i pogadac z nim jakos
zeby zobaczyl temat
kiedys to lajtowo pisalo sie raporty mortiis odpisywal
pokazywalo mi sie na ssie dowod wplaty i odrazu mialo sie pacc

a teraz hmm ? niewiem moze jak mortiis tutaj wejdze to dostaniesz szybciej

^Grulix^
09-02-2009, 17:40
Nie da się tak. I nigdy nie można było tak robić. A i co do twojego domku na pacc od razu Ci go nei usuną po 1 to jest robione ręcznie więc napiszesz w grze raporta i Ci powiedzą co i jak, a poza tym mortiis teraz sra na 7.6 bo apo 8.4 na wyższej półce jest.

Demiz v.2
09-02-2009, 17:46
ja przelalem pieniadze kontem bankowym (gdzie przelew trwa 5 min) wplacalem w czwartek i nadal nie mam pacca bo glan , pierdoli graczy a chce kase jebany brudas.

[kizi~~mizi]
09-02-2009, 18:05
dzieki za numer konta do twojego chara :p
widac jaki masz podpis... do ktorej klasy chodzisz do 2/3?

@down
po twoich wypowiedziach widac ze jestes nadpobudliwy ;d takie zjawisko wystepuje u dzieci w wieku -1/8 lat

Demiz v.2
09-02-2009, 18:18
@up
a ty pajacu do ktorej?

@up to jest numer zamowienia pacca zjebany idioto

Night Raven
09-02-2009, 18:40
# up
tylko ze drugi ciag cyfer po przecinku to nr konta w grze :D

# topic
Tak jak ktos powiedzial musialby Mortiis tu zajrzeć, a zanim tu zajdzie to juz dostaniesz pacca :D Bo tu nie zajrzy o_O
Chociaz wszystko jest mozliwe :D

Piko
09-02-2009, 20:45
niestety miałem taką samą sytuacje. Wysłałem maila z zapytanie i kserem dowodu wpłaty ale Mortiis powiedział, że pacc jest aktywowany jak bedzie zaksięgowana wpłata.

Kolbas
09-02-2009, 22:32
Nie ma nigdzie napisane że jak wyślesz to Ci mortis przydzieli pacc. Bo to kompletna bzdura.
Lepiej mieć cierpliwość i poczekać te 5 nędznych dni na Premium time. Po drugie nie pisze się tu tylko się wysyła e-maila do mortiisa.

Temat do zamknięcia...

DannRook
10-02-2009, 07:20
Nie ma nigdzie napisane że jak wyślesz to Ci mortis przydzieli pacc. Bo to kompletna bzdura.
Lepiej mieć cierpliwość i poczekać te 5 nędznych dni na Premium time. Po drugie nie pisze się tu tylko się wysyła e-maila do mortiisa.

Temat do zamknięcia...
Po co się wypowiadasz jak ja to wszystko wiem?
Wysłałem maila i założyłem temat bo tutaj Mortiis także zagląda...
Od razu można było ten temat zamknąć bo mnie interesowała tylko wypowiedź Mortiisa ale już walić.

H5N1
10-02-2009, 08:18
Lol piszesz jak 8-mio latek.
Nie wiem, czy wstawienie tej fotki jest przemyślane, każdy kto tu zagląda.
Ma twój górny pass xd

Wydaje mi się, ze nie zyskasz na czasie.
Teraz Mortiis i ekipa mało się zajmuja 7.6.
Widocznie na 8.4 poswiecaja wiecej czasu.