PDA

View Full Version : Nemlocki

Rey Mysterio
09-02-2009, 19:27
Witem moja krytyka jest to ze teki h lvl nie dostanie nemlocka,dlatego że ma h lvl,ja zrobiłem sobie ostatnio postać która zaczynała się od malej litery,a potem dostałem nemlocka.Moim zdanie każdy h-lvl powinien dostać nemlocka!(któremu nick zaczyna sie od małej litery)
Na apo nie ma równych praw dla h leveli i lov lvl!A powinny być!!

Omg...
09-02-2009, 19:37
zgadzam sie z tob± :rolleyes: taki np. Abu Hamza al Muchadzir

~Paso~
09-02-2009, 19:50
Oj tak! dobrze mowisz przykladem jest "pianka" nick ma z malej litery...
2 osoba jest "kicaii" tez zaczyna sie nick z malej litery wiec wg mnie powinni dostac namelocki chyba prowy jest rowne?

Arigori IksDe
09-02-2009, 19:50
Jesli juz to namelocki i co ci to wogole przeszkadza ? napisz do Mortiisa i wyplacz sie ze sie potniesz jak im nie zmieni... jesli juz to sobie zmienia mala litere na duza

Rey Mysterio
09-02-2009, 19:52
zgadzam sie z tob± :rolleyes: taki np. Abu Hamza al Muchadzir

Nie nie chodzi mi o niego tylko o;
-budzok
-kicaii
-jura
-bermen
-gomez
-pianka
-marcinos
-zico
-klono
itd

Takarji
09-02-2009, 23:02
Jak każdemu to każdemu i nawet piance i co z tego że ma tak długo tego hara -.-

Neverous
09-02-2009, 23:08
Nom, to nie sprawiedliwe.... Dexoti ty dajesz bany często na 7.6, to może i o n'locki by¶ się postarał ? To chyba nie jest takie trudne.

Kanii
09-02-2009, 23:26
Dla mnie to jest bezsens kogo to obchodzi, że kto¶ ma nick z małej litery(po co za to s± namelocki , czy kogo¶ to obraża)no nie wiem głupot± było wprowadzac zakaza nicku z małej litery!!!!
Z małej, czy z dużej oj bardzo wielka różnica. Oj!oj!

silver ghostek
10-02-2009, 00:36
Tygrys kiedys powiedzial ze jezeli ktos ma nick z malej litery i chce namelocka to go dostanie... Jesli nie chce to nie i tyle. O co ci chodzi czlowieku? -.- Dostales namelocka pewnie nie za do ze miales nick z malej litery tylko dlatego ze byl nieprawidlowy pod innym wzgledem...