Zaloguj się

View Full Version : Usuni?cie licznika postów.

MiXer do Kawy
09-02-2009, 19:32
Tak jak w nazwie tematu. Moją propozycją jest usunięcie licznika postów.Powód?Powodem może być np. Silkroad, który pisze tylko, aby pisać i myśli że jak będzie mieć 1k postów to będzie elo. Jest również wiele innych osób, które nabijają 15-25 bezmyślnych postów dziennie, lecz ich już nie będę wymieniać.

MasterQ
09-02-2009, 19:35
Kiedyś była już z tym akcja.
Usunięto licznik postów i po paru tygodniach wszystko wróciło do normy. Ludzie się skarżyłi etc.
Dla mnie jest to objętne czy jest licznik postów czy nie.

~~~Shadows~~~
09-02-2009, 19:38
nie twoja sprawa niektórzy sie noobią i nabijają posty 2-dzu normalni ;]

Sir Delasi
13-02-2009, 19:15
Licznik !? I tak każdy będzie te posty męczył

Bondi
13-02-2009, 19:28
Była już taka propozycja, nawet autorstwa Grulixa:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=37884
Tu masz dyskusję, myślę, że dalsza konwersacja w tym temacie jest zbędna.
Ja jestem za tym by pozostał.

@edit
Ten temat był kilka wątków niżej nawet.

@down
Dokładnie xP

Crayon
13-02-2009, 19:40
@Up
"Po co odświeżać stary temat, jak można walnąć nowy !"
Taką mentalność mają Ci ludzie ; )

@Topic
http://forums.vault9.net/galleryimages//1097535272/gallery_2543_17_1099216190.jpg

Zdecydowanie nie. Pytanie: "Po co?"

^Grulix^
13-02-2009, 19:51
Jestem na TAK!. Ale było takich z 20 tematów jedne napisany prze zemnie.

Ktoś
13-02-2009, 20:17
Jestem na TAK!. Ale było takich z 20 tematów jedne napisany prze zemnie.

Wof!

#Top
Jestem na nie... Ja chce wiedzieć ile postów napisałem i ile napisali inni.

Silkroad
13-02-2009, 20:37
Nie! Bo jak nie nabije 1000 postuff do końca moich fellli to nie dostane moda :(xDDDD.
Masz coś do mnie, że mam tyle postów...? Jestem na nie, lubie jak mam ich więcej.

kumor15
13-02-2009, 21:55
ty moda?? a wiesz co to słownik??? i najpierw skończ podstawówkę

Lechista92
13-02-2009, 22:04
Hmmm powinieneś dodać jeszcze opcję w sondzie: "Wisi mi to." Czyli wali mnie ten licznik. Kiedyś ktoś miał coś takiego w podpisie "Nie ważne ile masz postów, tylko czy piszesz sensownie..." Coś w tym stylu.
Silkroad:

Nabijacz postów
Ranga sie zgadza. Pozdrawiam.

Rey Mysterio
13-02-2009, 22:50
tak usuncie te liczniki,przynajmniej wtedy nie bedzie nabijania postow;D

Knight Xardas
14-02-2009, 09:55
Według mnie forum powinno byc do wyjaśniania różnych spraw, bugów itp.
A tak wogle obojetnie mi, więc nie zaznaczam nic ;pp

handlarz_narkotykow
14-02-2009, 10:50
Jakby nie było licznika postów to na odpowiedzi byś musiał czekać ho ho ho w dziale pytania itp. Dobrze, że jest licznik bo chociaż szybko dowiesz się informacji różnych itp.
Licznik postów ludzi motywuje do pisania itp.

Tett
14-02-2009, 11:26
eee... who care? niech sobie będzie. a jak wam tak bardzo przeszkadza, to do profilu można go posunąć Xd

Jaros Jaroz Jaro
14-02-2009, 11:35
Tak jak w nazwie tematu. Moją propozycją jest usunięcie licznika postów.Powód?Powodem może być np. Silkroad, który pisze tylko, aby pisać i myśli że jak będzie mieć 1k postów to będzie elo. Jest również wiele innych osób, które nabijają 15-25 bezmyślnych postów dziennie, lecz ich już nie będę wymieniać.

Pojawiłeś śię na tym forum z nikąd,i jęczysz jak baba z okresem.

Boli cię że np. silkroad czy jak to się pisze,wie co napisać w poście? boli cię że ma więcej postów od ciebie ? wiesz że nie wbijesz tyle postów to piszesz takie tematy,bo chciałbyś być równie fajny jak inni. [nie będziesz]

acha...żal twojego nicka ;o

Cash
15-02-2009, 14:09
Pojawiłeś śię na tym forum z nikąd,i jęczysz jak baba z okresem.

Pojawił się z dżungli jak Tarzan. A jęczy jakby uprawial sex na wilka, czyli leżysz przed dziurą i wyjesz ; O.

@ topic
Ja tam lubie nabijac posty : /
Niee

..Zaxu$..
15-02-2009, 14:45
jestem na tak, chce wbic 99999 postow i przegonic krajona :(:(:(

jołek
15-02-2009, 19:00
Mi ten licznik sie przydaje ale i nie zawadza na forum siedze dlugo a postow mam mniej niz niektorzy co sa po 2 miesiace xD i co z tego xD Mialem ponad 300 to jakies czyszczenie bylo odjeli zostalo 150 niebojcie sie kiedys znow cos beda robic i usuna posty jak nie mozesz zniesc ile oni maja postow nie patrz

@Essay

I o to mi chodzi wyjebane xD Ja mam tak samo nie patrze na to z jakims nie wiem "Kurde ale mam malo postow szybko ponabijam" Jest bo jest ale wolalbym zeby zostal xD

GoliBanned
16-02-2009, 08:46
Jestem na nie, poniewaz gdy ktos da jakiegos linka to pierw parze na ilosc postow, a jak nawet duzo to wlaze. o.
I czym by bylo forum bez trolli nabijajacych forum? Tego na pewno nie szlo by nazwac forum.

EsSaY
16-02-2009, 17:26
Jestem na nie, poniewaz gdy ktos da jakiegos linka to pierw parze na ilosc postow, a jak nawet duzo to wlaze. o.
I czym by bylo forum bez trolli nabijajacych forum? Tego na pewno nie szlo by nazwac forum.

Chodzi o to, żeby całkowicie go wyłączyć, a nie zdjąć z profilu użytkownika, który jest widoczny w każdym temacie.

@Jołek
Ja miałem coś koło 750, a usunęli ponad 500, ale mam to w dupie. Nawet jak ktoś chce, to może mi wyzerować licznik postów (admincp, a nie ban...). Nie mam nic przeciwko, jak komuś się nudzi to niech to zrobi, mi to ryba, go ahead.

~Son Pall~ : o
18-02-2009, 00:10
Ta.. gdyby wyłączyli licznik postów wiesz o ile mniej by było ludzi na tym forum ? : |
Niestety tak to już jest.

Mi to rybka, ani mi to nie zawadza, ani mnie to nie podnieca ;s.

@Down,
Pamiętasz kto nie wchodził na forum przez 3 dni bo nie było gdzie nabijać posty ? :D ciota.. ;s xd
Za co masz warny? : >
Nabijanie postów.. xd
Idź stąd :D

Popierasz Pana Grulixa^ . :O

popieram kolege któregos z kolei, też zawsze sprawdzam ile dany użytkownik ma postów dopiero czytam Post.

Martin16
18-02-2009, 07:29
@up
ale wkręcasz xd

Moim zdaniem nie powinni wyłączyć licznika postów, bo ważne jak ktos korzysta z forum i ile mu to zajmuje czasu, popieram kolege któregos z kolei, też zawsze sprawdzam ile dany użytkownik ma postów dopiero czytam Post. Oczywiscie jesli otrzymam go w linku do komentowania etc.

Gaston
19-02-2009, 16:30
dalem na nie bo mi to nie przeszkadza ze ktos ma xxxx postow a ktos 1
jak jestes zazdrosny ze skilroad ma tyle to tez pisz wkazdym temacie

dalem na NIE

Cruel
19-02-2009, 19:54
Dałem nie ponieważ mi to tez nie przeszkadza.
Ja także jestem nowy na forum i mam dopiero 1 zaliczonego posta, ale mi ot nie przeszkadza, że inni mają po 500 :)

Wnoras
19-02-2009, 21:44
Jestem na "Nie" ponieważ lubię sobie popatrzeć ile mam postów..

H5N1
20-02-2009, 21:45
Jestem na nie, ponieważ po ilości postów danego użytkownika możemy się
zorientować czy, jest on osobą bardziej lub mniej doświadczoną.

Wiele Miałem Kont
21-02-2009, 08:54
@Jaros Jaroz Jaro
Bądź cicho fraje**... a Ty skąd się tu pojawiłeś?
Ty nie jęczysz, Ty pier***** głupoty...
Wyjazd panie Debil :****

@edit
Proszę o warna za offtopa dla Jaros Jaroz Jaro

@topic
Obojętne mi to, ogólnie mogliby wyłączyć :D

Daaron
21-02-2009, 11:53
Jestem na nie, ponieważ po ilości postów danego użytkownika możemy się
zorientować czy, jest on osobą bardziej lub mniej doświadczoną.

Haha dobre, czy czytając moje posty uważasz, że jestem doświadczony?

@Topic
Jakoś nie mam zdania, licznik postów to jedyny sposób by stwierdzić czy osoba jest kompetętna i uczciwa, chociaż i tak nie zawsze mówi prawde. Właściwie to mi to wisi.

Jan
22-02-2009, 20:47
Nieeee!! Nie wolno usunąć licznika, bo niektórym to służy jako pokarm i zginą :<<<

Mi tam on nie przeszkadza. Jak ktoś nabija posty, to napiszę wzmiankę z upomnieniem do niego, ale często po prostu to olewam:P kliknąłem NIE.