View Full Version : Usuni?cie licznika postów.
MiXer do Kawy
09-02-2009, 19:32
Tak jak w nazwie tematu. Moją propozycją jest usunięcie licznika postów.Powód?Powodem może być np. Silkroad, który pisze tylko, aby pisać i myśli że jak będzie mieć 1k postów to będzie elo. Jest również wiele innych osób, które nabijają 15-25 bezmyślnych postów dziennie, lecz ich już nie będę wymieniać.
Kiedyś była już z tym akcja.
Usunięto licznik postów i po paru tygodniach wszystko wróciło do normy. Ludzie się skarżyłi etc.
Dla mnie jest to objętne czy jest licznik postów czy nie.
~~~Shadows~~~
09-02-2009, 19:38
nie twoja sprawa niektórzy sie noobią i nabijają posty 2-dzu normalni ;]
Sir Delasi
13-02-2009, 19:15
Licznik !? I tak każdy będzie te posty męczył
Była już taka propozycja, nawet autorstwa Grulixa:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=37884
Tu masz dyskusję, myślę, że dalsza konwersacja w tym temacie jest zbędna.
Ja jestem za tym by pozostał.
@edit
Ten temat był kilka wątków niżej nawet.
@down
Dokładnie xP
@Up
"Po co odświeżać stary temat, jak można walnąć nowy !"
Taką mentalność mają Ci ludzie ; )
@Topic
http://forums.vault9.net/galleryimages//1097535272/gallery_2543_17_1099216190.jpg
Zdecydowanie nie. Pytanie: "Po co?"
^Grulix^
13-02-2009, 19:51
Jestem na TAK!. Ale było takich z 20 tematów jedne napisany prze zemnie.
Jestem na TAK!. Ale było takich z 20 tematów jedne napisany prze zemnie.
Wof!
#Top
Jestem na nie... Ja chce wiedzieć ile postów napisałem i ile napisali inni.
Silkroad
13-02-2009, 20:37
Nie! Bo jak nie nabije 1000 postuff do końca moich fellli to nie dostane moda :(xDDDD.
Masz coś do mnie, że mam tyle postów...? Jestem na nie, lubie jak mam ich więcej.
ty moda?? a wiesz co to słownik??? i najpierw skończ podstawówkę
Lechista92
13-02-2009, 22:04
Hmmm powinieneś dodać jeszcze opcję w sondzie: "Wisi mi to." Czyli wali mnie ten licznik. Kiedyś ktoś miał coś takiego w podpisie "Nie ważne ile masz postów, tylko czy piszesz sensownie..." Coś w tym stylu.
Silkroad:
Nabijacz postów
Ranga sie zgadza. Pozdrawiam.
Rey Mysterio
13-02-2009, 22:50
tak usuncie te liczniki,przynajmniej wtedy nie bedzie nabijania postow;D
Knight Xardas
14-02-2009, 09:55
Według mnie forum powinno byc do wyjaśniania różnych spraw, bugów itp.
A tak wogle obojetnie mi, więc nie zaznaczam nic ;pp
handlarz_narkotykow
14-02-2009, 10:50
Jakby nie było licznika postów to na odpowiedzi byś musiał czekać ho ho ho w dziale pytania itp. Dobrze, że jest licznik bo chociaż szybko dowiesz się informacji różnych itp.
Licznik postów ludzi motywuje do pisania itp.
eee... who care? niech sobie będzie. a jak wam tak bardzo przeszkadza, to do profilu można go posunąć Xd
Jaros Jaroz Jaro
14-02-2009, 11:35
Tak jak w nazwie tematu. Moją propozycją jest usunięcie licznika postów.Powód?Powodem może być np. Silkroad, który pisze tylko, aby pisać i myśli że jak będzie mieć 1k postów to będzie elo. Jest również wiele innych osób, które nabijają 15-25 bezmyślnych postów dziennie, lecz ich już nie będę wymieniać.
Pojawiłeś śię na tym forum z nikąd,i jęczysz jak baba z okresem.
Boli cię że np. silkroad czy jak to się pisze,wie co napisać w poście? boli cię że ma więcej postów od ciebie ? wiesz że nie wbijesz tyle postów to piszesz takie tematy,bo chciałbyś być równie fajny jak inni. [nie będziesz]
acha...żal twojego nicka ;o
Pojawiłeś śię na tym forum z nikąd,i jęczysz jak baba z okresem.
Pojawił się z dżungli jak Tarzan. A jęczy jakby uprawial sex na wilka, czyli leżysz przed dziurą i wyjesz ; O.
@ topic
Ja tam lubie nabijac posty : /
Niee
..Zaxu$..
15-02-2009, 14:45
jestem na tak, chce wbic 99999 postow i przegonic krajona :(:(:(
Mi ten licznik sie przydaje ale i nie zawadza na forum siedze dlugo a postow mam mniej niz niektorzy co sa po 2 miesiace xD i co z tego xD Mialem ponad 300 to jakies czyszczenie bylo odjeli zostalo 150 niebojcie sie kiedys znow cos beda robic i usuna posty jak nie mozesz zniesc ile oni maja postow nie patrz
@Essay
I o to mi chodzi wyjebane xD Ja mam tak samo nie patrze na to z jakims nie wiem "Kurde ale mam malo postow szybko ponabijam" Jest bo jest ale wolalbym zeby zostal xD
GoliBanned
16-02-2009, 08:46
Jestem na nie, poniewaz gdy ktos da jakiegos linka to pierw parze na ilosc postow, a jak nawet duzo to wlaze. o.
I czym by bylo forum bez trolli nabijajacych forum? Tego na pewno nie szlo by nazwac forum.
Jestem na nie, poniewaz gdy ktos da jakiegos linka to pierw parze na ilosc postow, a jak nawet duzo to wlaze. o.
I czym by bylo forum bez trolli nabijajacych forum? Tego na pewno nie szlo by nazwac forum.
Chodzi o to, żeby całkowicie go wyłączyć, a nie zdjąć z profilu użytkownika, który jest widoczny w każdym temacie.
@Jołek
Ja miałem coś koło 750, a usunęli ponad 500, ale mam to w dupie. Nawet jak ktoś chce, to może mi wyzerować licznik postów (admincp, a nie ban...). Nie mam nic przeciwko, jak komuś się nudzi to niech to zrobi, mi to ryba, go ahead.
~Son Pall~ : o
18-02-2009, 00:10
Ta.. gdyby wyłączyli licznik postów wiesz o ile mniej by było ludzi na tym forum ? : |
Niestety tak to już jest.
Mi to rybka, ani mi to nie zawadza, ani mnie to nie podnieca ;s.
@Down,
Pamiętasz kto nie wchodził na forum przez 3 dni bo nie było gdzie nabijać posty ? :D ciota.. ;s xd
Za co masz warny? : >
Nabijanie postów.. xd
Idź stąd :D
Popierasz Pana Grulixa^ . :O
popieram kolege któregos z kolei, też zawsze sprawdzam ile dany użytkownik ma postów dopiero czytam Post.
Martin16
18-02-2009, 07:29
@up
ale wkręcasz xd
Moim zdaniem nie powinni wyłączyć licznika postów, bo ważne jak ktos korzysta z forum i ile mu to zajmuje czasu, popieram kolege któregos z kolei, też zawsze sprawdzam ile dany użytkownik ma postów dopiero czytam Post. Oczywiscie jesli otrzymam go w linku do komentowania etc.
dalem na nie bo mi to nie przeszkadza ze ktos ma xxxx postow a ktos 1
jak jestes zazdrosny ze skilroad ma tyle to tez pisz wkazdym temacie
dalem na NIE
Dałem nie ponieważ mi to tez nie przeszkadza.
Ja także jestem nowy na forum i mam dopiero 1 zaliczonego posta, ale mi ot nie przeszkadza, że inni mają po 500 :)
Jestem na "Nie" ponieważ lubię sobie popatrzeć ile mam postów..
Jestem na nie, ponieważ po ilości postów danego użytkownika możemy się
zorientować czy, jest on osobą bardziej lub mniej doświadczoną.
Wiele Miałem Kont
21-02-2009, 08:54
@Jaros Jaroz Jaro
Bądź cicho fraje**... a Ty skąd się tu pojawiłeś?
Ty nie jęczysz, Ty pier***** głupoty...
Wyjazd panie Debil :****
@edit
Proszę o warna za offtopa dla Jaros Jaroz Jaro
@topic
Obojętne mi to, ogólnie mogliby wyłączyć :D
Jestem na nie, ponieważ po ilości postów danego użytkownika możemy się
zorientować czy, jest on osobą bardziej lub mniej doświadczoną.
Haha dobre, czy czytając moje posty uważasz, że jestem doświadczony?
@Topic
Jakoś nie mam zdania, licznik postów to jedyny sposób by stwierdzić czy osoba jest kompetętna i uczciwa, chociaż i tak nie zawsze mówi prawde. Właściwie to mi to wisi.
Nieeee!! Nie wolno usunąć licznika, bo niektórym to służy jako pokarm i zginą :<<<
Mi tam on nie przeszkadza. Jak ktoś nabija posty, to napiszę wzmiankę z upomnieniem do niego, ale często po prostu to olewam:P kliknąłem NIE.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.